| love the way you lie | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 9:57 pm | |
| Padurea putea fi atat de frumoasa in acea zi. Era soare si caldura il facu pe Erik sa isi dea geaca jos, ramanand in tricou. O astepta pe Kimiko, deoarece ii daduse intalnire la acea ora. Bine, probabil venise putin mai devreme sau poate ca nu, nu-l interesa si nici nu avea de gand sa se uite la ceas. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 9:59 pm | |
| Am ajuns la intrare in padure si am luat-o spre locul in care trebuia sa ma intalnesc cu Erik.Deja era acolo si nu parea prea fericit de ceva.Am ajuns in fata lui privindu-l atenta. -E totul ok?intreb. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:00 pm | |
| -E o intrebare capcana, nu? o intreba usor sarcastic, intorcandu-se cu fata spre ea. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:02 pm | |
| -Nu.serios ce s-a intamplat?intreb privindu-l intrebatoare si nedumerita tot odata. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:06 pm | |
| -A nu, nimic. spuse facand un gest cu mana apoi adauga din senin: Ce mai face Anthony? Am auzit ca va vedeti destul de des. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:08 pm | |
| -Ce?Nu ma vad cu el de unde ai mai scoso si pe asta Erik?intreb privindu-l total uimita.M-am intalnit de cateva ori cu el pe hol. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:11 pm | |
| Ridica o spranceana amuzat ascultand cu atentie replicile fetei. -Toata clasa vorbeste despre asta. Si in plus, chiar el se "lauda" cu asta zilele trecute. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:13 pm | |
| -SI tu chiar crezi ca mas intalni cu el cand ma intalnesc cu tine?intreb nervoasa. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:15 pm | |
| -Probabil. murmura pe un ton calm. Bun, stii ce? Mai bine ne-am desparti. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:16 pm | |
| -Bine,dar jur ca e ultima data cand te mai cred.spun luand-o la fuga prin padure incepand sa plang. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:18 pm | |
| -Nu te duce incolo! tipa incepand s-o ia la fuga dupa ea. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:23 pm | |
| Am continuat sa alerg prin padure fara sa mai imi pese pe unde o iau sau daca pateam ceva.Oricum nu mai conta.Ajunsesem fara sa vreau pe teritoriu unde se vana,cand am simtit ceva,apoi mi-am dat seama ce.Era defapt un glond carae ajunse pe langa abdomenul meu foarte aproape de piept.Am simtit cum totul se invartea in jurul meu si am tipat de durere tinandu-ma de locul din care curgea sange. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:27 pm | |
| Se opri ajungand-o din urma pe Kimiko si auzi un zgomot, ca o impuscatura. Se uita in jur insa nu putu sa vada nimic altceva. Isi cobori privirea spre Kim si facu ochii mari cand o vazu pe jos, plina de sange apoi se lasa pe vine punandu-si o mana pe obrazul fetei. -Kimiko! Trezeste-te! Vazu ca inca mai respira dar totusi chema o ambulanta si in cateva minute ajunsera la spital. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:28 pm | |
| Imi muscam buzele de durere.Nu mai simteam absolut nimic decat acea durere infernala din cauza glondului.Imi venea sa urlu dar m-am abtinut muscandu-mi din ce in ce mai tare buzele. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:31 pm | |
| -Nu pot face operatia. spuse medicul incet. -Cum adica nu puteti face operatia? Ce dracu, sunteti medic, nu? -Am baut alcool si nu pot intra in sala. Erik vru sa mai spuna ceva dar dadu peste el si intra in sala, chiar daca ceilalti asistenti se uitau ciudat la el. -Daca scoateti o vroba despre asta va trag dupa mine! spuse nervos, punandu-si hainele si masca. Puneti-o pe masa si pregatiti o anestezie care sa dureze cateva ore bune. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:33 pm | |
| -Erik...nu..nu merita.soptesc inchizandu-mi din nou ochii.Simteam ca nu mai puteam respira iar durea era deja apasatoare.Nu e adevarat...nu mam vazut niciodata cu Anthony doar pe holuri din intamplare.mai soptesc apoi un tipat mi se strecura din gura. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:45 pm | |
| -Nu mai vorbi pentru ca te doare si mai rau. spuse sarutand-o pe frunte. O sa fie bine,acum trebuie sa dormi. Ii facu anestezia, nefiind inca sigur daca era cea mai buna alegere dar nici nu putea sa o lase sa moara pur si simplu din cauza unui medic idiot. -Un bisturiu?se adresa unuia dintre asistenti in timp ce o privea pe Kimiko. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:46 pm | |
| AM adormit intr-un final.Eram cu gandu departe dar nu era ceva obisnuit,visam sau era realitate?nici eu nu mai stiam. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:55 pm | |
| -Bun, a adormit. spuse punandu-si manusile si o taie in partea stanga, in zona inimii unde glontul reusise sa intre. In aproximativ o ora reusi sa scoata glontul si il puse intr-un vas cu apa. Coase locul din care il scoase apoi privi ecranul si vazu ca semnele vitale erau deocamdata bune si rasufla usurat nevenindu-i sa creada ca operatia sa terminase cu bine. -Duceti-o intr-o alta sala. spuse ridicandu-se de pe scaun, privind-o inca o data si isi dadu hainele jos. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 10:58 pm | |
| AM simtit ceva vag cum eram dusa altundeva.Nu mai stiam nicmi de mine nici macar ce se intamplase..doar cuvintele lui Erik mi se invartau in cap lasand cateva lacrimi sa mi se prelinga pe obraji,chiar daca era adormita inca simteam o astfel de durere decat cea de glont. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 11:01 pm | |
| Se duse la barul din spital de unde isi lua o cafea pe care o bau in 5 minute apoi se duse in sala in care se afla Kimiko. Inchise incet usa in urma lui si ridica sprancenele cand vazu lacrimi pe obrazul fetei. I le sterse, sarutand-o apoi se aseza pe un scaun uitandu-se la ceas. Era 9 seara. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 11:03 pm | |
| Incercam sa ma trezesc,dar nu reuseam de nici o culoare.Doua lacrimi mi se mai prelinsesera pe obraji apoi am deschis incet ochii.Primul lucru pe care lam facut a fost sa incerc sa ma ridic dar mi-am inghitit un alt tipat. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 11:06 pm | |
| Vazu cum fata deschise ochii incercand sa se ridice iar Erik se duse imediat langa ea, punandu-si o mana pe obrazul ei, si alta pe umarul fetei. -Hei, incearca sa dormi, da?o intreba zambindu-i cald. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 11:09 pm | |
| -Nu mai vreau sa dorm..soptesc privuindu-l.Mai salvat....soptesc din nou. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: love the way you lie Vin Ian 07, 2011 11:10 pm | |
| -Nu mai vorbi si incearca sa dormi, te rog. Trebuie sa te faci bine! sopti incercand sa schiteze un zambet. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: love the way you lie | |
| |
|
| |
| love the way you lie | |
|