| So speechless | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: So speechless Sam Ian 01, 2011 9:14 pm | |
| -Sa strig ca nu sunt gay si sunt imun la femei?care e legatura , nu mai bine era faza ca sa strig ca sunt gay si imun la femei?spun ciufulindu`ma parul confuz -Si stai linistita ca faza cu [,] cuburile de gheata nu o sa le fac , NEVER! | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Sam Ian 01, 2011 10:00 pm | |
| Asta era si ideea,adica cum sa nu fi gay si totusi sa fi imun la femei?pai atunci ce esti...zoofil?,ma rog,striga cum vrei numai sa reiasa ca esti gayam spus incet si am luat de pe noftiera un urs de jucarie.M`am intins in pat cu capul pe perna,mi`am frecat ochii ca un copil mic,apoi i`am inchis,m`am ghemuit strangand jucaria la piept. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: So speechless Dum Ian 02, 2011 1:14 am | |
| Mi-am dat ochii peste cap deschizand din nou fereastra inecapnd sa strig : "sunt un gay si sunt total imun la femei!" apoi inchid fereastra -Mergem sa ne plimbam?m`am cam plictisit de jocul asta... | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Dum Ian 02, 2011 1:34 am | |
| Imi e somn... am mormait eu ridicandu`ma din pat Bine,hai ca mergem,asteapta doar sa ma schimb,pijamalele nu sunt la moda,cred am spus adormita si am deschis usa dulapului luand o pereche de blugi albi,un hanorac negru cu cranii albe pe el si un tricou alb cu mai multe dulciuri desenate pe el. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Dum Ian 02, 2011 1:32 pm | |
| -Daca tie somn eu ma duc si te las sa dormi!spun in timp ce ma inderpatam de fereastra mergand in hol langa usa de la intrare. Am cascat odata ducandu`mi mana la gura. Poate totusi si pe mine ma prinse somnul | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Dum Ian 02, 2011 3:20 pm | |
| Mie mereu imi e somn am spus,paoi am intrat in baie,m`am schimbat repede si ma revenit in camera,mi`am ciufulit parul.Am inchis usa,apoi mi`am frecat ochii copilaresc.Deci..unde ziceai ca mergem? | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 12:12 am | |
| -Pai , unde ai vrea sa mergem?spun in timp ce coboram cu grija scarile. Ajuns jos am iesit din bloc asteptand`o pe Abigail. Unde puteam merge?daca mergeam in ceva club eu stiam doar de alea de drogati si nu vream sa o speriu | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 12:37 am | |
| Am coborat scarile repede cu grija sa nu cad,prea mare grija caci la ultima scara m`am impiedicat,am pus o mana in fata din reflex,apoi am cazut peste ea,am scos un scancit mic de durere stramband din buze.M`am ridicat in fund proptindu`mi bratul pe genuchi,l`am privit putin si am strambat din nas. Au,doare am spus incet lasandu`mi cateva lacrimi sa cada,mai ales ca eram genul de persoana care incepea sa planga din orice. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 12:43 am | |
| Am sarit repede langa ea privindu`i bratul . L-am atins usor -ei , ei , vezi daca nu esti atenta! acuma plimbarea noastra va fi la spital!spun pe un ton calm privind`o. Apoi i`am sters lacrimile ridicandu`i capul privind`o in ochii -Ei , haide ! esti fata mare , nu plange! | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 12:53 am | |
| Mi`am retras bratul cand l`am simtit pe baiat si am zambit putin chinuit cand l`am auzit. Nu mergem la spital,mergem unde vrei tu numai acolo nu,deci hai o sa te invat un cantecel am zambit copilaresc | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 1:09 am | |
| Era incapatanata . Am luat`o pe sus in brate avand grija la bratul ei. Unde trebuia sa o duc?inapoi acasa sau la spital?eu nu prea stiam cum sa o ingriesc asa ca... -O sa ma inveti pe taxi in drum spre spital.. | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 1:22 am | |
| Daca nu ma lasi jos in momentul asta,uitete bine la mine,ramai fara oase in tine,in plus urasc spitalul,tu stii ca in spitale mor oameni?Stii ca doctorul nu se uita la tine daca nu ai bani?Stii ca oameni nevinovati mor tratati incorect?Daca o sa mor?Asa ca lasa`ma mataluta jos si se rezolva. am zambit larg clipind des | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 1:27 am | |
| -Atunci te duc la mine sa te trateze mama! a fost doctorita si da mersi mult! cand omul vrea sa te ajute ii jignesti indirect mama!spun putin aspru numai dupa aia gandindu`ma ca totusi ea nu avea de unde sa stie ca mama a fost doctorita | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 1:48 am | |
| Am simtit un gol in stomac auzind`ul,da acel gol ce nu te lasa sa scoti un cuvant.Era pentru prima data in viata mea cand ma simteam vinovata de ceva,eu care imi bateam joc de oameni in fiecare zi ma simteam vinovata?Wow,ceva complet nou,am oftat lasand capul in jos trista. Scuze,nu mai zic nimic,fa ce vrei am spus incet parca cu frica in glas. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 1:52 am | |
| -Te duc la MINE!spun serios ultimul cuvant fiind foarte accentuat. Am mers pe jos pana acolo cu ea in bratele mele. Oricum stateam alaturi. Am deschis usa cu piciorul urcand scarile fara nici o problema. Am lasat`o incet pe pat chemand`o pe bucatareasca intrebamd`o de mama. Imi spusese ca e in oras da se intoarce -In cateva minute se va intoarce mama si te va consulta! | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:05 am | |
| Merci am oftat,nu vroiam sa fiu consultat de nimeni,ma simteam bine,ma durea doar putin mana nu era mare smecherie. Te duci te rog sa imi aduci un pahar cu apa? am spus pe o voce putin mai ragusita evitand sa il privesc,nu era ca nu pot,dar intr`un fel imi era frica sa ii observ privirea,sigur era suparat pe mine,de aceea nici nu am mai ripostat. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:09 am | |
| -Desigur!spun sarind din pat mergand pana in bucatarie. Am luat un pahar cu apa putin mai rece si m`am intors cu o compresa in mana. Se vedea ca Maggie , bucatareasa , era si ea ingrijorata. M-am intors cu apa si compresa. i`am dat paharul apoi compresa i`am asezat`o suor pe mana lovita | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:16 am | |
| Am strans din dinti cand am simtit compresa pe mana. Merci m`am ridicat in fund luand paharul in mana,am gustat putin din apa,apoi i l`am intins. Uite Josh,vorbesc serios,nu trebuie sa te deranjezi,ma simt bine,adica bratul meu probabil e doar putin zgariat,merci oricum de ospitalitate am zambit ridicandu`ma din pat. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:26 am | |
| Am oprit`o. Nu puteam sa o las sa plece asa. Daca cazuse in fata mea atunci in fata mea trebuia sa se si vindece!Ma simteam responsabil de cazatura ei. -uite , Abigail , ma simt ciudat , ai cazut in fata mea si am impresia ca e doar vina mea! serios . stai jos! | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:38 am | |
| Nu e vina ta,nu tu mi`ai pus piedica,am cazut din neatentie,nu iti mai face tu griji prostesti am zambit cald privind`ul. Ai auzit de Freddy Krueger?Stii ce puteri are? l`am intrebat cu un deget pe buza inferioara zambind copilaresc. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:41 am | |
| -Nici macar nu stiu cine e , si ba sunt eu de vina , daca eram atent poate te prindeam si asta nu s`ar fi intamplat!spun cu parere de rau apoi revin pe un ton mai calm -Ce putere are ?spun putin curios calmdandu`ma putin | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:46 am | |
| -Josh,cand vei invata ca nu esti Superman adica nu te vad purtand chiloti peste colanti,zburand prin spatiu cu cearsaful pe spate am chicotit Pai el apare in visele oamenilor si daca te omoara in vis mori si in realitate,poti sa scapi de el doar daca nu dormi,dar daca nu dormi 3 zile intri in coma,nu ma face nebuna ca il pun diseara sa te decapiteze,deci hai o data,mi`ai promis ca mergem sa ne plimbam m`am bosumflat,bine ma durea bratul,dar uneori stiam cum sa fac sa para totul perfect. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:50 am | |
| -Esti nebuna?Omul isi face griji pentru tine si incearca sa te ajute si tu.. tu ...nu puteam sa continui. Poate ziceam ceva urat si nu vream. M`am trantit pe pat privind`o. Ce mai puteam face?poate nu ii placea sa fie ajutata ... de mine. | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:54 am | |
| Hai sa ne plimbam m`am bosumflat si am vrut sa imi incrucisez mainile la piept uitand complet de bratul meu ranit,instinctiv am cazut jos,simtind cum nu mai am putere in picioare din cauza dureri. Damn it! am spus nervoasa si m`am asezat in stil turcesc. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Lun Ian 03, 2011 2:56 am | |
| -Vezi? spun cu acel ton de " am avut dreptate " -Nici pe picioare nu esti in stare sa te ti si tu vrei sa mergi sa te plimbi , promit ca dupa ce te faci bine te scot unde vrei tu , dar acuma nu ma risc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: So speechless | |
| |
|
| |
| So speechless | |
|