Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

So speechless

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

So speechless - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:17 pm

Hey!Nu da vina pe mine narcisistule am spus impingand`ul
Am scos capul pe fereastra privind`ul pe saracul om.
Imi cer scuze fata de dumneavoastra domnule ca asta de langa mine e nesimtit,pace in lume! am zambit larg si am inchis fereastra.
Vezi?!Asa se face,acum o sa te ierte,cred,daca nu a facut inca infarct,mah daca moare omu asta si da astia vina pe noi?Eu nu vreau sa am oameni pe constinta... am spus ducandu`mi mainile la ochi prefacandu`ma ca plang.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 4:03 pm

-stai asa ... care NOI? tu esti de vina! da poate ca eu am tipat la el declarati de dragoste dar nu m`ai pus! asa ca nu e corect sa ma bagi si pe mine in treaba asta murdara!spun dand din cap in sens aformativ
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 4:58 pm

Hey!Sa stii ca... m`am bolcat pentru ca intr`un fel avea dreptate si deja nu stiam ce sa mai spun.
Um...i`a partea buna a lucrurilor te`ai facut cu un iubit.. am chicotit clipind des din gene.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:19 pm

-Daca as fi gay si asa avea asemenea gusturi ti`as multumi ! dar asa ce as putea sa iti zic?spun privind`o printre genele mele negre si lungi
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:29 pm

L`am luat in brate privind`ul cu ochii mari gata sa incep sa plang.
Te log...eu mult sa fi gay pentu mine... am spus incet pe o voce de copil mic si amarat de parca i`as fi cerut ceva de mancare.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:45 pm

Am privit`o uimit. Ce imi ceruse ?sa fiu gay?era lovita`n cap sau nu judeca?Am ridicat o sparnceana luandu`mi mainile dintra ei
-Te`ai lovit?sau ce ai patit?cum sa imi ceri asa cevA?
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:50 pm

Hey,am vazut in filme faza asta,in plus am mai folosit`o si a mers am spus razand dand nepasator din umeri.
Aveam un amic in scoala generala caruia ii placea de mine,am zis ca imi plac baietii gay si a doua zi l`am vazut sarutandu`se cu unu... am zambit inocent
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:54 pm

-Ha , ha ! amuzant si totusi tipul acela nu avea coloana ! ii placea de tine ?si tu asa rea esti incat ti`ai batut joc de el ?spun incrucisandu`mi mainile la piept dand din cap in sens negativ .
-You`re a bad , bad girl!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:03 pm

Am lasat capul in jos prefacadu`ma ca imi pare rau.
Sorry daddy,but...
Hey,nu e vina mea ca de mine se indragostesc toti handicapatii,adica mereu imi bat joc de ei,niciodata nu am gasit un baiat dragut caruia sa ii placa de mine,numai sobolani,deci merita. am dat simplu din umeri
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:07 pm

-Si cu ce ti`au gresit?ca te plac?ei haide esti prea dura! si daca eu m`as indragosti de tine ti`ai bat joc de mine?hh?sa te aud.spun apropiindu`ma mai tare de ea asteptandu`i reactia si raspunsul
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:12 pm

Mi`am dus o mana sub barbie luand o pozitie ganditoare,dar totusi copilareasca.
Sansele ca tu sa te indragostesti de mine sunt foarte mici,adica hello esti super,cred ca orice fata se da la tine,in plus la cum arat eu si ma mai comport ca la 2 ani,slabe sanse,oricum hai continuam jocul?Oh si ca sa iti raspund la intrebare...nu,adica nu esti asa de prost incat sa pici in plasa am dat din umeri zambind.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:23 pm

-Da nu cred ca as fi si mers de complimnet , si de ce sa fie sanse mici?adica nu esti urata esti chiar draguta plus ca mie imi place ca o fata sa fie mai ... adica sa se distreze stii , minte mai copilaroasa , asa ca poate candva in viitorul apropiat ...spun ridicand sprancenele ..da pai aleg adevar! sau tu trebuia sa alegi?
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:32 pm

Mdeah...merci de compliment si umm..nu prea cred m`am asezat pe parchet in stil turcesc.
Pai...din moment ce tu ai bagat un om in spital,eu aleg,provocare....ca la adevar nu ai ce sa ma intrebi am zambit facand cercuri cu degetul pe parchet.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:42 pm

-Hmm , sa te bag si pe tine acuma in spital?spun ridicand sprancenele...te ptovoc sa... hmm , sa , nu prea am ideei , sau ba , te provoc sa iti dai jos bluza! o provocare banala dar nu prea am ideei!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:50 pm

Nu,merci,dar tot vina ta e daca vine politia la mine,esti baiat,e un motiv destul de intemeiat
Gaseste alta ca eu nu am de gand sa ma dezbrac in fata ta,nici macar o maneca de la bluza am continuat sa fac cercuri
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:56 pm

-De ce nu?tie rusine?nu ma uit la sanii tai , nebuno! sau nu ai sutienul pe tine?spun privind`o. Alta provocare nu gasisem si am spus`o pe prima care mi`a sarit in gura .
-Urmatoarea va fi si mai si!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:07 pm

[1.Nu imi pasa daca te uiti la sanii mei...2.Am sutien pe mine pentru instintarea ta si 3. Tot nu imi dau bluza jos,asa ca sa vedem urmatoarea provocare,aleg eu una dintre ele am oftat ridicandu`ma de pe parchet.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:35 pm

-bine , te provoc sa ma saruti! sa te vad acuma spun cu o voce increzuta privind`o. Eram sigur ca la final isi va da bluza jos . Asa erau fetele , decat sa sarute un baiat printr`o provocare mai bine se dezbraca
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:56 pm

Am pus mana pe bluza si am oftat,apoi l`am privit cu ochii mari si am lasat mana pe langa corp.
Daca nu vrei sa fi sarutat de mine,da`mi alta provocare am zambit eu copilaresc sperand sa gaseasca ceva mai usor.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 9:57 pm

-hei! daca nu vream te mai provocam?spun privind`o cald. Nu imi venea sa cred ca acceptase sa ma sarute . Adica de obicei fetele fac fiteca ele nu fac asa ceva , chiar daca vor sau nu
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 10:08 pm

M`am asezat in stil turcesc pe marginea patului privind`ul.
Nu serios,bine daca tu vrei... am oftat dand din umeri.
Pai...vino,apleaca`te,ca eu nu ma mai ridic de aici,poate fac oua am chicotit
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 4:24 am

Mi-am dat ochii peste cap privind`o. Deci tot eu trebuia sa ma duc la ea?Fie . M-am aplecat asupra ei . Eram asa aproape de ea incat puteam sa o aud cum respira. am stat asa asteptand sa vad ce va face
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 1:27 pm

Am strambat din nas,apoi am dat din umeri.Mi`am dus doua degete sub barbia lui si mi`am lipit buzele de ale sale,i`am deschis gura cu buza inferioara si mi`am infiltrat limba in gura lui.Dupa cateva secunde mi`am desprins buzele de ale sale.
Hai ce alegi? am intrebat lasandu`ma pe spate in pat,zambind copilaresc.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 2:21 pm

Am zambit satisfacut retragandu`ma inapoi la locul meu
-Aleg... hmm sa vedem , provocare!spun dand din umeri zambind la randul meu la fel de copilaresc
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 2:37 pm

Pai...um,sa vedem ce imi trece mie prin cap... spun privind ganditoare tavanul
Ah...da! m`am ridicat in stil turcesc zambind malefic.
Te duci la fereastra si strigi ca nu esti gay,esti imun la femei sau iti bagi doua cuburi de gheata in boxeri si le lasi sa se topeasca,alege am strambat din buze intr`un mod copilaresc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

So speechless
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: