Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

So speechless

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

So speechless - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 7:38 pm

M`am intors catre ea privind`o serios apoi apropiindu`ma de ea o sarut usor retragandu`ma in liniste
-acuma e bine?
Sus In jos
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:18 pm

Am marit involuntar ochii,apoi m`am ridicat din pat.
Yak,in nici un caz,stii?Las`o balta chiar nu mai ma intereseaza ce vroiai sa imi zici,doar...doar...stai cat mai departe de mine! am zambit chinuit pasind in spate incet.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:13 pm

Am zambit satisfacut. Stiam ca asa se va intampla , acuma nu mai trebuia sa imi bat capu ca se va supara daca nu ii zic.
-de ce ai zis yak?esti pe invers?prin asta indirect mai jignit!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:32 pm

Nu sunt,adica sunt intr`un fel,ma rog sunt bi,dar nu asta conteaza.Crezi ca imi pasa putin ca te`am jignit pe tine?Oricum saruti ca un papa`lapte,am vazut fete sarutand si mai bine ca tine de aceea am zis yak.Stii?!ar trebui sa incepi sa iei lectii de sarutat,ti`ar prinde bine.Ma intreb cum de prietenea ta te suporta asa,eu nu as rezista nici macar o zi in preajma ta am spus repede pe un ton copilaresc tinandu`mi un deget pe buza inferioara.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 11:42 pm

Am inceput sa rad ca un cretin , era nebuna sua nu isi dadea seama ca nici macar nu a fost un sarut adevarat?
-Ma faci sa rad! te`ai gandit vreodata sa te duci la comedie?serios! nu stiu daca nu ai observat dar nici macar nu a fost un sarut asa mare , plus a fost doar asa de chestie sa te distrag de la faza cu zimi sau ma supar! si nu am prietena , nu ma leg la cap cu oricine! prefer aventurile , desii stiu o fata cu care as incepe ceva serios dar , nee , poate nu!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:01 am

Uite care e faza,stiam si eu ca nu a fost un sarut pe bune,pentru ca oricat de proasta si nebuna ma crezi tu stiu si eu cate ceva,ziceam si eu asa in spirit de gluma,desi nu cred ca stii ce e aia,in plus nu cred ca mai vreau sa aflu ce vroiai sa imi zici ca sigur e ceva de rau si nu imi pasa,oricum ma bucur ca sunt asa comica mi`am dat ochii peste cap si am deschis usa,apoi ma iesit pe hol trantind usa in urma mea.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:09 am

Da , frumos , pleaca?M`am ridicat din pat mergand dupa ea
-si eu am facut o gluma ! si mai zici de mine ca nu am spirit de gluma! stii ce nu stiu ce`i cu tine , odata esti bine dupa aia bang! esti alta
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:22 am

Bine...insemnand la tine faza cu zambetul si vocea de copil?Pai...daca asta inseamna BINE,atunci afla ca eu nu prea sunt BINE la glumele tale sarate.Wow sunt alta,ma transform peste noapte,sau mai bine zis peste minute,in regina dramei...sau cum? mi`am incrucista mainile la piept privind`ul.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:25 am

-Stii ne comportam ca doi copii , si ce daca fac glume sarate?la fel de sarate le faci si tu ! si inca chiar si mai si , prin glumele nu te jgniesc dar tu asta faci! spun privind`o serios
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:32 am

Asa crezi tu,mda ce sa zic normal ca pana acum am tacut.Hai totusi ca ma faci curioasa,spune cu ce te`am jignit,faza cu mama ta?Nu era gluma,in plus nu aveam de unde sa stiu ce munca are mama ta,ce sunt Mama Omida?Sunt vrajitoare ghicesc asa imediat mi`a dus o mana in par si am strambat din gura.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 6:03 am

-Nu sunt curios ce parere ai de mama! si eu am una naspa asa ca aici nu era vorba de ea , desteapto era vorba de mine! spun rezemandu`ma de perete inchizand ochii
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 11:21 am

Mi`am dus mana la gura si am cascat.
Aham,mda,dragut.Vai...am vorbit urat despre baietelul lu' mama?Hai spune anu' asta cu ce am jignito pe luminatia sa Josh? mi`am dat ochii peste cap privind tavanul.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 4:04 pm

Mana dreapta incepuse sa imi tremure , da ma enervase si nu era ceva bine. Mi`am tras pumnul privind`o
-Baiatu lu` mama , Joshua , nu a prea fost atinc de glumele Mariei TALE! da au fost niste jigniri dar nici nu vrei sa stii ce am facut cu ele!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 1:09 am

Calmeaza`te... am spus incet si mi`am dus mainile peste ale lui,apoi am inchis ochii.
Te rog sa ma ierti,stiu mi`am mai cerut iertare de 100 de ori,gata,stiu e vina mea ca de fiecare data,nimic nou,m`am invatat. am oftat punandu`mi capul pe pieptul lui.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 12:37 pm

Acuma isi cerea scuze?si zicea ca nu se schimba. Am dat din cap puandu`mi pana peste capul ei privind absent
-Nu`i nimic.
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 6:12 pm

Minti! am spus rece dandu`ma cativa pasi inapoi.
Am oftat scurt privind`ul.
Minti,si stii asta,defapt nu prea crezi nici tu in ce zici
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 12:27 am

-Ce acuma citesti si ganduri?
spun rece privind`o putin ironic
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 12:53 am

Mda,si ce?Ai tu ceva impotriva cu asta si nu stiu eu? mi`am dat ochii peste cap
Oh,da,vechia mea replica icnepusem sa urasc sa o mai spun,pentru ca mereu aveam aceeasi voce de acer ma saturasem.
Okei,gata,nu vreau sa incep din nou,spune ce sa fac ca sa ma ierti,oriiice am zambit larg si copilaresc
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 1:15 pm

-Nimic nu trebuie sa faci! o sa imi treaca fara sa faci tu ceva!stai linistita
spuse el deschizand usa de la camera lui trantindu`se pe pat
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 1:44 pm

Okei am murmurat privind`ul si mi`a lipit spatele de peretele rece privind tavanul.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 3:07 pm

M`am intos pe spate ducandu`mi mana pe frunte inchizand ochii
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 3:51 pm

M`am lasat in jos,pana am atins cimentul.
Mi-ai promis ca te plimbi cu mine cand ma fac bine! am spus destul de tare incat sa ma auda.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 9:00 pm

-Te`ai facut bine?
spun eu lasandu`mi mana de pe frunte deschizand lenes ochii
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 10:21 pm

De parca te`ar interesa am murmurat cat pentru mine si mi`am dat ochii peste cap
Da! am raspuns ridicandu`ma de jos
Dar daca nu vrei sa vi,nu e nimic,ma plimb singura am zambit calm
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 11:47 pm

-am zis ca nu vreau?doamne interpretezi cum vrei!
Spun eu ridicandu`ma ca si ars din pat
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

So speechless
Sus 
Pagina 6 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: