Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

So speechless

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

So speechless Empty
MesajSubiect: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:37 pm

Un zambet cald imi aparu pe fata,era clar visam frumos,ei bine nici eu nu stiam ca visez,dar daca zambeam era de bine,cred.
Am simtit cum o rafala de soare imi inundase camera,fata mea se luminase instantaneu.
-Prea multa lumina....am bolborosit si mi`am dus mana pe fata insa degeaba,parea ca soarele nu avea ce sa faca decat sa ma trezeasca pe mine.Am deschis cu greu ochii si m'am ridicat din pat leganandu`ma.
Am pasit in talpile goale,pe gresia rece,in bucatarie,mai mult adormita decat treaza.Am luat un pahar si l`am umplut cu apa apoi mi l'am varsta pe fata,deschizand repede ochii.
-Rece,receeee!am tipat punand paharul pe masa.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:41 pm

Stateam pe hol nervos .Eram cu chitara in mana . Mai aveam un pic si cedam , tremuram tot de nervi. Imi ausesem din nou aminte de acele scene ce m`au facut sa ma infurii si intr`un moment am trantit chitara de pamant facand un zgomot infernal si zdrobind`o toata. Am suflat incet . Acuma reusisem sa ma calmez.
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:48 pm

Mi'am dus mainile la urechi si am strans din ochi la auzul sunetului asurzitor,apoi mi`am ridicat privirea spre tavan.
-Chiar ma urasti,nu?Chiar imi vrei raul?M`am trezit,lasa`ma!am tipat intrand in camera.
Mi`am privit pret de cateva secunde tricoul ud,apoi am oftat lasand capul in jos.Am deschis fereastra lasand aerul rece si curat sa inunde camera,m`am imbratisat.
-Frig...f-f-f-rig-g-g-g.m`am balbait inchizand geamul.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:50 pm

Auzisem cateva tipete , dar acuma nu le mai luam in seama. Incet , incet ma calmasem si asta conta. am oftat scurt privind cioburile si toate ramasitele chitarii distruse.
-NU te urasc!si nu iti vreau raul!tip si eu la randul meu raspunzandu`i acelui "tipat" . Nu vream raul nimanui , de ce sa il vreau?
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:54 pm

Am privit putin speriata in jur.
-Da,sunt nebuna,inebunesc,aud voci,e clar,o sa mor incurand, pa viata cruda,i`a stai asa Dumnezeu nu sta pe hol,nu?imi duc o mana la ceafa picand putin pe ganduri.Am dat din umeri si m`am indreptat spre usa,am pus mana pe clanta,am apasat si am deschis usa privind pe coridor,intr`un sfarsit il observ pe baiat.
-Huu...nu am inebunit.imi trec o mana la frunte putin usurata.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:58 pm

O privesc pe blonda ce tocmai deschise usa ridicand o spranceana. Eram putin ametit?ce tot vorbise ea?Incep si adus ramasitele in tacere . Pret de cateva clipe am stat apoi am privit`o
-Scuza`ma daca te`am trezit , speriat sau deranjat.Dar tocmai m`am descarcatspun schitand un mic zambet
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:05 pm

-Eram treaza din fericire,nu mai speriat si cu deranjul mmm...cred ca da mai deranjat,dar nu e nimic. am zambit cald.
-Stiu ca sunt un pic cam curioasa,dar de ce te`ai gasit sa fi suparat chiar in jurul camerei mele? am intrebat chicotind dand cu mana peste bluza albastra de pijama,ce avea cativa ursuleti desenati pe ea.
"Mdeah...nu s`a uscat.." mi`am spus in gand.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:08 pm

-Pai ... nu te cunosc si nici nu stiam ca stai aici... adica imi pari cunoscuta... dar nu stiam ca stai aici , si mai incolo cucateva locuinte stau eu, si am fost nervos si aici ma prins sa ma descarc , stii e mai complicat sunt o fire mai ciudata.si scuze inca o data pentru deranj.spun zambind incercand sa fac fata aceea de catelus nevinovat
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:13 pm

Mi`am pus mana la gura si am inceput sa rad.
-Stai sa iti spun ce am inteles,pai tot ce am inteles a fost acel si care il repetai aproape obsesiv,deci si...nu pari o fire ciudata,ma rog de la prima vedere.am dat din umeri.
-Siii...ti`am mai spus ca nu e nimic,oricum nu ma trezisem in totalitate.am zambit calm
-Apropo eu sunt Abigail,incantat.m`am apropiat de el intinzand mana.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:20 pm

I`am prins mana scuturand`o usor
-Joshua sau Josh...sau Danny... cum iti placea tie mai multspun zambind in coltul gurii dandu`i drumul la mana. Avea o mana asa fina si micuta pe langa mainile mele lucrate.
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:25 pm

-Umm...suna mai bine Danny,in plus am un verisor cu numele asta,il urasc,dar totusi suna bine.am zambit ca un copil mic lasandu`mi mana pe langa corp.
-Sii...ai treaba,ma gandeam ca eu ma plictisesc,tu ti`ai varsat nervii deci nu o sa ma machezi,poate vrei sa vi la mine sa mai stam de vorba.am lasat eu capul pe o parte,ducandumi bosumflata un deget pe buza inferioara facand ochii mari.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:27 pm

Am stat si i`am privit moaca , cum puteam sa refuz o asemenea fata?Am dand din umeri zambind , de ce nu ?
-Sigur ... daca nu deranjez mi`ar face placere , oricum acasa nu aveam ce face , de antrenamente am scapat azi , asa ca sunt numai al tau!spun zambind
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:33 pm

Am facut o fata tot mai trista pana am auzit verdictul baiatului,apoi zambit larg ca un copil mic parca multumita ca primisem ce imi doream.
"Deci...nu ma uraste nimeni pana la urma,oribili oameni in ziua de astazi" mi`am spus intre peretii gandurilor mele si mi`am dus mana la gura chicotind.
Am topait pana la usa camerei mele facand`ui semn sa intre.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:38 pm

Am zambit in coltul gurii urmand`o intrand in incapere.Am zambit privind`o din nou. Era de treaba , si se parea ca era o fire jucausa.
-Draguta camera!imi place stilul tauspun in timp ce dau o raita cu privirea
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:43 pm

Am inchis incet usa in urma baiatului zambind`ui.
-Uh...pai merci,tu care ziceai ca esti o fire ciudata,sa stii ca nu prea pari.mi`am lasat capul intr`o parte analizand`ul cu privirea.
-Fa`te comod,daca doresti sa te servesc cu ceva imi spui,okay? am zambit copilaresc
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:48 pm

-Okei... si sa stii ca aparentele inseala. O sa vezi de ca ti`am zis ca sunt o fire mai ciudata.spun dand din cap in sens afirmativ asezandu`ma pe canapea tacut. Mi-am ciufulit putin parl raanjandu`l. Nu eram eu un obsedat de imaginea mea dar imi placea sa imi ciufuleasca cineva parul sau sa mi`l ciufulesc
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:54 pm

-Nu mai ciudat ca mine,sunt majora si inca mai dorm in pijamale de copi mici.am chicotit trecandu`mi mana peste bluza.
"In sfarsit s`a uscat,credeam ca o sa racesc.." mi`am spus in gand si am rasuflat usurata.
M`am aruncat in pat,pe burta si am inceput sa dau din picioare privind`ul.
-Deci....Danny,cati anisori ai?am zambit inocent ca un copil mic.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:04 pm

-Pai cati anisori mi`ai da?spun privind`o dand din gene. Da se prostea , era copilaroase si imi placea sa privesc o fata ce se copilarea.
-uu... esti majora deci?eh stai sa imi vezi mie pijamaua.spun dand din umeri chicotinf
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:10 pm

Am luat o perna din spatele meu si am pus`o pe pat pentru am`i propti capul.
-Mai comod...am zambit calm apoi l`am privit analizand`ul pentru a doua oara.
-Poi...daca te fac mai batran o sa imi dai cu oala in cap sau mai rau o sa devin sacul tau de box...da totusi...risc...ai 19? am strans din ochi si mi`am dus mainile pe perna.
-Nu da,sunt fragila.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:19 pm

Am chicotit din nou , data chiar avea ideei trasnite
-nu dau in fete , toate sunteti fragile , in fine , nu as vrea eu sa fiu asa tanar din nou , am 21 de ani. batran nu?spun oftand scurt incercand sa par suparat
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:26 pm

-Nu toate sunt fragile,aveam eu una in clasa,cand eram mai mica,le batea pe toate,bine era prietena mea ce`a mai buna si nu o puteam tine bine in lesa.am spus razand
-Ba nu esti batarn,cat timp pari de 19,nu esti.am scos copilaresc limba la baiat.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:30 pm

-E bine daca par de 19 , pot cucerii mai usor fete spun dand din sprancene zambind.
-Tu ai fix 18 ani nu?spun privind`o asteptand raspunsul ei entuziasmat.
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:36 pm

-Mdeah...18 am,probabil ti`ai dat seama cand am spus ca sunt majora sau chiar arat de 18.am chicotit.M`am ridicat din pat luand perna in brate si am intrat in bucatarie la intrare cat pe ce sa cad din cauza apei care parea ca acolo nu se usuca singura.
"Alta data" mi`am spus in gand si am deschis usa frigiderului.
-Um...vrei ceva de aici?Ca eu nu ma mai intorc si vei fi nevoit sa te ridici. l`am amenintat eu razand.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:43 pm

-Nu , nu vreau nimic! merci de intrebarespun ciufulindu`mi din nou parul . Imi placea la nebunie sa fac asta.
-Mi`am dat seama cand ai zis ca ei 18 ani!Pari si de 18 ani.Da si de 17 parispun chicotind. Mi-am strans mai tare bratara de pe mana , aproape cadea
Sus In jos
Abigail

Abigail

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 11:58 am

Am luat o doza de Cola,apoi am inchis usa frigiderului si m`am intors cu grija in camera sa nu cad.
-Aham,merci,deci intr`un fel am 17,deja ma simt mai tanara,cred.am spus aruncandu`ma in pat,in aceeasi pozitie ca mai devreme.
Sus In jos
Continut sponsorizat

So speechless Empty
MesajSubiect: Re: So speechless   So speechless Icon_minitime

Sus In jos

So speechless
Sus 
Pagina 1 din 7Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: