| So speechless | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 10:38 pm | |
| -Mdea... cum adica intr`un fel ai 17 ani?ai implinit doar de curand 18 sau..?nu prea am inteles fraza asta.spun putin derutat ciufulindu`mi codita micuta din spate vopsita blonda | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 10:46 pm | |
| -Nici nu trebuie sa o intelegi. am dat simplu din umeri -Deci...ce iti place sa faci in timplu liber,in afara sa iti versi nervii pe coridor? zambesc si deschid doza de suc gustand putin din lichidul inchis la culoare. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 10:50 pm | |
| Am chicotit cand Abigail spusese faza cu "sa iti versi nervi pe coridor" -Pai... nu prea am timp liber , cu antrenamentele si uneori la anumite job`uri... dar pot zice ca imi place sa cant la chitara , sa citesc , sa alerg si sa lenevesc pe timp ploios sau cand sunt foarte obosit.dar tie? | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 11:02 pm | |
| In timp ce baiatul vorbea dadeam din cap de parca nu il ascultam,dar era chiar invers eram chiar foarte atenta la fiecare cuvant spus. -Pai...eu fac aceleasi lucruri in fiecare zi ma trezeste telefonul,imi tipa sefa in ureche,ma duc adormita si cer interviuri la diferite persoane,apoi ii duc notitele mele sefei si ma intorc acasa seara,azi nu stiu cum a dat Domnu de am liber,ca acum eram probabil in usa la vre`o celebritate cu fite si ii lu`am un interviu.am oftat bagand capul in perna. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 11:46 pm | |
| -Aaa... frumos... mereu am vrut sa lucrez cu vedete celebre... odata mi s`a luat un interviu si am crezut ca o bat pe tipa aceea , in fine.Si nu iti place meseria ta?spun putin mirat , mie unul mi`ar fi placul la culme | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 11:51 pm | |
| -Nuuu,tu nu stii ce sacaitori pot fi oameni astia,trebuie sa mergi cu ei prin toata casa,iti arata toata averea lor,se lauda cu ce nu are,apoi cica intamplator il gaseste pe barbasu cu una in pat si eu trebuie sa scriu asta,ma enerveaza,hai facem schimb?Devi reporter dar imi dai mie banii pe care ii primesti. am facut o fata trista de parca incepeam sa plang. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 11:54 pm | |
| -Mda ... frumoasa treaba ... si crezi ca ti`ar fi usor cu treaba mea?sunt Breakdancer ... trebuie sa iti rupi mai intai coloana ca sa poti face toate miscarile alea , si asta nu e chiar o meserie e mai mult hobby... cealalta meseria a mea nu cred ca ai rezista o saptamana... | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Joi Dec 30, 2010 11:58 pm | |
| -Mah eu inca vreau sa imi pastrez osele,pentru orice eventualitate,stii?poate o sa am nevoie de ele in viitor,deci raman reporterita,bine daca nu mi se intampla ca ieri sa arunce cu oala de mancare dupa mine si apoi sa ma intrebe daca am scris tot.am spus razand | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:04 am | |
| -UU... riscanta meseriespun chicotind.Am cascat putin ducandu`mi mana la gura. Nu prea dormisem seara , mdea alta petrecere incheiata cu bataie -Hai sa facem ceva! sa ne jucam ceva sau... ce vrie tu! | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:13 am | |
| Mi`am dus mana sub barbie luand o pozitie de copil mic ganditor,desi nu ma gandeam la nimic. -Pai...nu stiu,ai de ales ne jucam cel mai banal joc din istorie sau mergem pe afara sa en plimbam.am zambit larg si copilaresc. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:17 am | |
| -Pai sa le facem pe amandoua... jucam banalul joc care cred ca este adevar sau provocare.. si dupa facem o mica plimbare... iar apoi te scot eu la o pizza si un suc, ce zici?spun ridicand o spranceana incercand sa par cat de serios | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:25 am | |
| M`am asezat in stil turcesc stand putin pe ganduri. -Um...okei.am zambit larg,apoi m`am intins pe burta in pat. -Deci cine incepe?intreb referindu`ma la jocul de care ma cam plictisisem in ultimul timp,in plus era unul dintre cele mai populare si in acelasi timp plictisitoare jocuri. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:34 am | |
| -Esti gazda , esti fata , tu incepi!spun dand din umeri zambind. Era un joc asa banal , dar era popular si cu e mai trecea timpul... -Da nu ma iei tare din prima!spun chicotind | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:39 am | |
| -Stai!Eu incep adica aleg?Sau eu incep adica intreb? spun eu putin confuza,da eram cam grea de minte,stiam doar sa vorbesc si sa vorbesc si iar sa vorbesc,oh si da am uitat sa vorbesc. -Anyway aleg provocare.am zambit larg jucanduma cu degetul pe parchet. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:44 am | |
| -Defapt tu incepi adica tu ma intrebi pe mine da in fine pentru asta te pedepsesc urat , mai ales ca ai ales provocare!... hmm... te provoc sa iti scoti capul pe geam si sa strigi in gura mare " Te iubim Josh si toti vrem sa fim ca si tine!" spun incepand sa rad putin | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:49 am | |
| -Ceee?Nu,narcisistule.am bolborosit eu si m`am ridicat din pat deschizand fereastra,am privit pe afara vrand sa ma asigur ca nu ma aude nimeni,ghinion insa,erau cativa pusti prin zona. -Chiar e nevoie sa fac asta?m`am bosumflat ca un copil mic si mi`am dus mainile la ochi prefacandu`ma ca plang. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:54 am | |
| -Nu sunt narcisit ! glumeam doar , si e doar o provocare , daca nu vrei asta iti dau alta...spun dand din sprancene.Am cazut putin pe ganduri gandindu`ma ce provocare as putea sa ii dau? | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 1:01 am | |
| -Neah,cine stie ce iti mai trece prin mintea aia a ta stralucita,asa ca o fac pe asta.am dat din umeri privind copii de afara.Am tras aer adanc in piept si am inchis ochii. -Il iubim pe Josh si.....toti...vrem sa...fim ca...el. am facut o pauza intre cuvinte pentru ca uitasem ce trebuia sa spun,oricum suna aproape la fel. -Multumit?am intrebat clipind des din gene in timp ce inchideam fereastra. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 1:39 am | |
| -Foarte!spun fericit scotandu`i fetei limba. -Acuma eu aleg tot provocare... sa te vad!spun cu un ton incurajator. Erma curios ce ma va pune sa fac, unde o ducea mintea | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:45 pm | |
| -Provocare.am zambit din coltul gurii malefic,bine nici eu nu stiam ce sa il pun sa faca,dar totusi trebuia sa dea bine zambetul meu. -Pai...du`te la fereastra si va o declaratie lunga de dragoste unui mos.am zambit larg fiind ca asta era singura mea idee,bine mai aveam una de rezerva,dar nu prea imi placea. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:48 pm | |
| -Unui mos?putea macar sa bagi o baba acolo , ceva. Bine fie.soun dand din umeri ducandu`ma spre fereastra. Ma uit atent si cand zaresc un mos incep sa ii urlu -Hei tu! da frumos cu par in nas. esti asa mirific incat mi`ai furat inima! cand ti`am vazut chelia am stiut ca tu esti cel ales! sexosule! imi dai numarul tau de telefon?spun apoi imi bag capul inapoi in camera zambindu`i fetei -E bine? | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:55 pm | |
| ...frumos par in nas... repet dupa baiat si incep sa rad E mai mult ca perfect,e excelent!iImi e mila de el,cereti scuze,o sa ajungi si tu asa deci nu e frumos... mi`am incrucisat mainile la piept incercand sa par serioasa,apoi am dat din cap in semn negativ. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 12:57 pm | |
| -CE?pai draga a fost numai vina ta! tu mi`ai dat provocarea asta !spun incrucisandu`mi si eu bratele la piept dand din cap in sens afirmativ . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 1:05 pm | |
| Si...?!Care e faza?Nu trebuia sa o accepti pentru ca aveam una in minte mult mai dureroasa,deci cereti scuze m`am ridicat din pat bosumflandu`ma ca un copil mic. Uite,te provoc sa iti ceri scuze,multumit?Saracutu om,imi e mila de el,l`ai lasat cu traume pe astea doua zile cat mai are de traiet,da`te,tot eu fac toate alea,desi e cam ciudat sa imi cer scuze,cum adica ii cer o scuza,chiar cat o mai fi kilogramul de scuze in piata? l`am impins privind afara la batran. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: So speechless Vin Dec 31, 2010 1:10 pm | |
| -Hei ! o provocare per om nu doua , da`te ! spun inpingand`o pe fata de la fereastra privindu`l pe mos . Mi`am dat ochii peste cap -Scuze tataie! mi`ai putea fi tata , stiu! iarta`ma dar domnisoara de langa mine ma provocat! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: So speechless | |
| |
|
| |
| So speechless | |
|