Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nopti albe

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

Nopti albe - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:51 am

-Vrei sa dormim in acelasi pat? apun accentunad ultimele doua cuvinte. Putea linistita oricum nu ii faceam nimic , dar vream sa ma asigur. Am dat din umeri. Daca acceptase insemna ca... avea incredere deplina in mine , ceeace ma surprindea
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

Data de înscriere : 29/12/2010

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:52 am

-Da,pentru ca mi-ai zis tu singur ca nu imi vei face nimic daca nu sunt de acord,asa ca nu am treaba daca dormim in acelasi pat.spun zambind calma intorcandu-ma intro parte privindu-l.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:56 am

-ok , cum vrei tu.spun zambind cald. Ma bucuram ca avea incredere in mine. Multe persoane , de sex feminin , nu prea aveam. M-am lasat din nou pe spate . Imi venea greu somnul
-Somn usor!
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:00 am

-Mersi la fel,si vezi ce idei iti vin mai incolo.spun chcitoind si scotand limba la el.Il sarut usor pe obraz lasandu-ma apoi din nou pe spate.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:07 am

Am zambit scurt. In sinea mea zambetul acela tinand mai mult. M-am intors pe bruta inchizand usor ochii. Nu prea aveam somn asa ca trebuia sa ma foiesc putin pana sa ma ia somnul complect.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:10 am

M-am intors cu spatele la el,inchizandu-mi ochii incercand sa dorm.Dar ma gadeanm la momentu ala cand era deasupra mea.Am oftat incet aruncandu-mi acea imaginei din minte.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:18 am

Am oftat scurt. Nu aveam somn. Incep sa ma foiesc in pat gasindu`mi o pozitie potrivita. De pe burta am trecut pe spate , de pe spate pe partea dreapta si tot asa. Deja pe mine ma disperam dar mintem pe Kimiko
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:21 am

-Pot sa mai fac un dus?intreb curioasa ridicandu-ma in coate.L-am privit amuzata cum se tot invartea de pe o parte pe alta.Nu ai somn?
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:27 am

-Nu prea am!si da poti sa mergi daca vrei!spun ridicandu`mi capul din perna in asa fel in cat sa ma inteleaga apoi ii trantesc din nou capul. Erm asa obsit iar somnul acela nenorocit nu tinea deloc cu mine
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:30 am

-OK.spun zambind.ma ridic din oat dandu-mi hainele jos ramanand in lenjerie intima si mergand in baie apoi.Dau drumul la apa calda in timp ce imi dadeam jos lenejria.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:32 am

Am inceput sa ma gandesc la lucriri frumoase care le`am petrecut in viata mea. Asa de obicei adormeam. Auzea sunetul apei din baie cum curgea , de la dus si ma relaxa . Am inercat sa imi relaxez fiecare musci din corp dar nu avea nici un efect
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:38 am

Mi-am dat lenejria jos intrand sub jetul cald de apa.Mi-am inchis ochii ganditoare,in timp ce lasam apa calma sa imi curga pe corp.Nu puteam dormi si nu stiam de ce.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:44 am

M`am ridicat enervat din pat. Mi`am scuturat capul mergand in bucatarie.Pe scari in jos era sa bag si o tranta. Incep sa injur printre dinti in germana , in soapta sa nu trezesc pe careva. imi i`au un oahar si beau niste apa rece inchizand ochii
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:47 am

Am mai stat un timp in dus,rezemata de perete cu cohii inchisi ganditoare.Nu stiam ce asteptam defapt dar nici nu imi pasa in momentul de fata,fiind cu gandul prea departe si simtind apa calda.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:54 am

Am urcat incet pe scari avand grija sa nu cad. Eram putin ametit si nu stiam de ce . Nu trasem nimic in ziua sau seara accea. Cand am trecut pe langa baie am aruncat o scurta privire. Isi lasase usa de la baie deschisa asa ca am pus mana pe clanta si am inchis`o incet
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:56 am

Am oftat incet si am oprit apa,iesind din dus.Am luat unul dintre prosopae incepand sa ma sterg incet,defat foarte incet pe corp amintindu-mi ca imi lasasem hainele in camera.Mi-am infasurat prosospul in jurul corpului,iesind din baie cautandu-mi hainele.
-Mi-ai vazut din intamplare hainele?spun incet rosind usor in obraji fiind doar in prosop.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:02 am

-Sunt langa pat!spun din dreptul usii mergand acolo luandu`le
-Astea sunt , nu?spun putin confuz dandu`i`le dar apoi ma gandisem ca un joc nu ar strica asa ca i le ascunsesem la spate ca un copil mic
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:09 am

-Da alea sunt.spun tinandu-mi cu o mana prosopul si incercand sa imi iau hainele.Esti rau.spun scotand limba la el privindu-l urat si aproape cazandu-mi prosopul.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:40 pm

-Ei haide , nu ai simtul umorului?spun tot cu hainele la spate scotand la randul meu limba la ea. Daca nu puteam sa dorm macara sa ma joc puteam . Si ceun mic joc nu strica nimanui
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:42 pm

-Te musc.spun incet scotand si eu limba la el incercand inca sa imi iau hainele.Daca imi pica prosopul e vina ta.continui privindu-l.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 11:33 pm

-Si ce daca iti pica?sa vad cum ma musti tu pe mine!apoi chiar ca ai incurcat`o.spun departandu`ma usor de ea inca cu hainele la spate. I`am scos limba zambind smekereste in coltul gurii
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 11:41 pm

Am schitat un zambet apropiindu-ma rapid de el si prinzandu-i limba.Mi-am strecurat mana in spatele lui incercand sa imi iau hainele.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 12:03 am

Mi``am indepartat mai tare mainile departandu`ma de ea
-Nu mergi cu treburi de astea la mine!sun amuzat sarnd pe pat apoi iesind pe hol razand amuzat
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 12:05 am

-Ti-am zis ca te musc...haide mai chiar pe hol?intreb.Am zambit usor malefic.Iti iau unul dintre tricouri ca lenjeria imi e in baie.spun razand si intrand in baie cu unul dintre tricourile lui.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 9:00 pm

-Din partea mea! oriicum iti este mare asa ca sa te vad!spun aducand hainele in fata mea tinadundu`le strans in mana .
-le vrei?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Nopti albe
Sus 
Pagina 6 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Balconul.-
Mergi direct la: