| Nopti albe | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 8:56 pm | |
| Era trecut de miezul noptii dar nu aveam som.Am iesit incet din camera inchizand usa dupa mine purtand o pereche de pantaloni scurti si un tricou pe corp.Am pasit pe gresia rece a bolconului privind cerul instelat ganditoare,mi-am lasat incet mainile pe balustrada rece oftand incet si privind in gol cateva clipe.Am oftat din nou asezandu-ma apoi pe balustrada si tinandu-ma cu mainile ca nu cumva sa pic pe spate.Priveam stelele zambind fara sa imi pese ce vantul ce adia usor in acea seara,desi era destul de racoare nu simteam pe moment nimic decat prea multa liniste. ,,Mda, se pare ca sunt singura care nu doarme la ora asta"mam gandit schitand un zambet pana la urma. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:01 pm | |
| Nu aveam somn ca de obiceu si urcasem pe balcon. Ma gandeam ca va fi liniste si tot privind asa peisajul ma va prinde intr`un final somnul. Am venit la balustrada balconului privind stelele. Numai dupa cateva minute am obseervat ca nu eram singurul de acolo dar nu spusesem nimic . | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:03 pm | |
| Mi-am lasat incet privirea in jos observandu-l intr-un final pe baiat si tresarind incet.Doar am zambit privind pentru prima data prin balcon observand ca nu mai era altcineva in afara de el. -Hey...spun incet pana la urma aruncandu-i o privire din nou. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:18 pm | |
| Am tresarit usor privind`o pe fata. Am zambit scurt sprijinindu`ma mai bine de balustrada -Hei... nici tu nu ai somn?spun incet cat sa auzim doar noi doi. Mi-am ciufulit putin parul , cascand usor ducandu`mi mana la gura. Poate ca pana la urma ma prinsese somnul cum banuiam | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:26 pm | |
| -Da ceva de genul..cam des am nopti albe in ultimul timp.spun schitand un zambet.Ma las usor pe spate tinandu-ma de balustrada ca nu cumva sa alunesc.Oftez incet privindu-l din nou mai atenta de aceasta data. -Sunt Kimiko.murmur plictisita si inca fara somn. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:36 pm | |
| -Joshua.. mai pe scurt Josh!spun schitand un fel de zambet scurt si sters. Imi era putin somn. Ma ase din nou mai bine pe balustrada -ESti de mult timp aici?spun cascand din nou ducandu`mi mana la gura | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:37 pm | |
| -Incantata,spun zambind dandu-ma jos de pe balustrada si tresarind la contactul cu gresia rece.Dau negativ din cap la intrebarea lui privind cerul si rezemandu-ma apoi de balustrada plictisita. -Nu chiar...spun ganditoare. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:44 pm | |
| -Atunci e bine... spun dand din umeri. Ma intrebam oare totusi cat era ceasul. Imi pierdusem multe ore scriind cantece , apoi antrenamentele care au fost mai lungi ca in alte zile si mult mai obositoare. -Nu stii cat e ceasul?spun putin plictisit privind`o pe tanara | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:51 pm | |
| Imi scot telefonul din buzunar aratandu-i cat e ceasul.Ce stiam sigur era ca era trecut de miezul noptii pentru ca asa veneam tot timpul pe aici.Am oftat incet punandu-mi inapoi telefonul in buzunar urcandu-ma din nou pe balustrada. -In orice caz e trecut de miezul noptii.spun zambind privindu-l. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:56 pm | |
| -Da , asa e , oricum e asa linistit afara , si placut .spun intorcandu`mi privirea spre cerul instelat. Imi placea sa pierd vremea stand si privind cerul visator. Dar in ultimul timp nu prea mai aveam timp asa ca veneam rar pe balcon in coltul meu "cu vise" | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 9:58 pm | |
| -Da,totul timpul e linistit mai ales aici.spun incet privind cerul.M-am lasat mai mult ca alta data pe spate vand grija totusi sa nu imi alunece mainile ca nu aterizam prea frumos pe jos de la inaltimea aia,mai ales cat de impiedicata eram.Dar tu cum de nu dormi la ora asta?intreb curioasa aruncandu-i rapid o privire. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:01 pm | |
| -Pai... sunt atat de obosit incat pur si simplu nu se leaga somnul de mine...daca ma crezi dar acasa asa e... pur si simplu nu mie somn de la oboseala.spun rasufland la finalul explicatie zambind. Si acuma parca m`as fi trantit in pat , daca as si dormi ... | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:03 pm | |
| -Hmm interesant.spun incet ganditoare si luandu-mi fara sa vreau o mana de pe balustrada.Mi-am muscat tare buzele abtinandu-ma sa nu injur si incercand sa ma prind cat mai repede de balustrada simtind cum ma dezechilibram si faceam cat de curand cunostiinta cu pamantu. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:17 pm | |
| Am prins`o de brat. -Eh , acuma iti rupeai gatul!spunzambind lasand`o de brat cand ma asigurasem ca nu va mai cadea -Te aveam pe constinta si asta nu era bine! acuma sigur nu mai dormeamchicotesc privind`o pe tanara | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:20 pm | |
| -Mersi..spun dandu-ma jos de pe balustrada.Sa stii ca daca cadeam,te bantuiam desi nu era vina ta.spun chicotind incet apoi scotand limba la el ca un copil mic.Ehh defapt ajungeam pe la spitale daca nu imi rupeam gatu si nu dadam coltu.spun ganditoare sprijinindu-ma de balustrada. -Asa,daca mor inaintea ta sa stii ca te voi bantui.spun in gluma privindu-l. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:25 pm | |
| Am inceput sa rad incet. Ideeile ei ma faceam sa zambesc , ceea ce era bine -Ce ideei iti trec prin cap!De ce sa ma bantui?asa drag iti sunt?spun dand din sprancene adoptand o figura de smekeras chicotind | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:27 pm | |
| -Da sa stii imi esti asa de drag ca nici nu o sa poti dormi de mine.spun chicotind.Si da am niste idei ca si eu ma mir uneori de ele,dar asta e o patesti chiar daca nu e vina ta.continui privindu-l si dand des din gene apoi. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:35 pm | |
| -Aha , ciudat , eu care credeam ca imaginatia mea e bogata. Si ma bucur ca iti sunt drag , stiam eu ca sunt frumos , da nici chiar asaincep sa rad prostindu`ma. Imi placea sa ma prefac ca sunt cel mai cel. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:39 pm | |
| -Da sa stii nu este unu mai frumos ca tine.spun chicotind scotand din nou limba la el.Am privit cerul ganditoare,dar zambind in acelas timp.Sa stii ca uneori pot exagera foarte mult.il prevind facand apoi o fata inocenta privindu-l. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:52 pm | |
| -Da sa tii ca odata daca mai scoti limba s`ar putea sa ramai fara ea!soun adoptand o fata de dur si o vace grava incercand sa par serios. Mereu faceam asta pentru distractie , samai rad putin ... de mine | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 10:58 pm | |
| -Aha...si nu este nimeni pe aici sa ma lase fara limba si sunt prea inocenta sa te atingi tu de mine asai?spun facand o fata inocenta,dar scotand din nou limba la el.Nu ma puteam abtine sa nu il bat la cap cu chestia asta si o faceam fara sa vreau mai nou. -Apropo nu prea merge figura de dur cu mine ca tot nu ma faci sa termin.continui chicotind. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 11:05 pm | |
| Mi-am dat ochii peste cap apropiindu`ma de ea -Ai fi surprinsa sa stii cat tupeu amspun dand din spracene apropriindu`mi buzele de alea si si muscand`o usor de buza inferioasa mi`am bagat limba printre buzele ei muscand`o de limba | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 11:08 pm | |
| M-am dat in spate uimita de tupeul sau si dand de balustrada de aceasta data.Cum nu aveam in cotro l-am privit urat ca ma muscase de limba,dar apoi m-am inrosit usor in obraji dandu-mi seama ce facea.Nu il respinsesem dar inca eram uimita ca ma muscase. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 11:15 pm | |
| -Vezi , am tupeu. spun privind`o . Am spus`o pe un ton calm. Am zambit din nou in coltul gurii. -Sper ca nu te`am muscat tare , dar m`ai provocat!spun incercand sa par nevinovat punandu`i un deget pe nas | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: Nopti albe Mier Dec 29, 2010 11:17 pm | |
| -Nu mai muscat tare,dar sa stii ca sunt incapatanata si imi place mai nou sa te provoc.spun dandu-i mana de pe nasul meu si scotand limba la el din nou.Chicotesc incet privindu-l in ochi.Esti de treaba...in afara de partea cu muscatul care pot spune ca a fost destul de ok pana la urma.spun zambind. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nopti albe | |
| |
|
| |
| Nopti albe | |
|