Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nopti albe

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

Data de înscriere : 29/12/2010

Nopti albe - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:27 pm

-Ok mersi si vezi ca imi esti dator cu un masaj.spun scotand limba la el mai stand putin in dus plictisita.Imi placea senzatia provocata de picurii de apa.E placut sa stai in dus.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:30 pm

-Stiu , fac dus in fiecare zi si crede`ma ca aici as dormi spun chicotind. imi incord putin musci de pe spate apoi incep sa ma intind prin dus , da somnul ma prinsese intr`un final. Am iesit din dus luand doua prosoape mari , unul luandu`l eu si unul dandu`i`l lui kimiko
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:33 pm

-Mersi.spun luand prosopul si inchizand apa apoi.Am inceput sa ma sterg pe corp stind ca oricum imi voi uda hainele din cauza lenjeriei ude de pe mine.Daca vrei te las sa dormi.spun
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:43 pm

-Neee , stai linistita !spun ce imi sterg intregul corp , trebuia sa ma schimb asa ca imi luasem hainele si mersesem in baia de servici din colt. M`am schimbat acolo rapid apoi am venit inapoi
-Esti gataa?
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:47 pm

-De ma omori te bantui.spun asezandu-ma pe patul sau ramandn doar in lenejrie intima.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:54 pm

-De ce sa te omor?spun privind`o putin uimit. Avea niste fixuri cateodata . Acum nu imi gresise cu minic incat sa o omor
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:56 pm

-Stii sa faci masaj nu?intreb asteptandu-l pe pat privind in jur usor amuzata de uimirea din vocea lui.Nu intelegeam ce era asa uimit de ceea ce spusesem.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:53 pm

-Oarecum , de ala erotic stiu sigur , depinde ce vrei spun ridicand umeri . Ma asez pe pat privindu`mi reflexia din oglinda de pe usa dulapului . Parul ud inca imi statea in sus dar codita proaspat tunsa era ciufulita
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:55 pm

-Fa de care vrei,oricum nu mai conteaza vreau un masaj.spun zambindu-i intorcandu-ma pe spate si privindu-l de aceasta data.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 9:58 pm

Mi-am dat ochii peste cap apoi m`am urcat peste ea incepand sa imi pimb degetele pe spatele ei. Avea un spate asa micut si pielea ei era asa fina .
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 9:59 pm

AM simtit fiori placuti la atingerea lui asa ca am zambit.Mi-am inchis incet ochii ganditoare lasandu-l sa imi faca masajul.
-Ce bine e....murmur zambind.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 4:25 am

-Iti place , hh? spun cu jumate de gura continuand sa o masez. Am inceput sa o frec pe spate cu palmele mele. Am cascat din nou ducandu`mi o mana la gura. Frate dar cascatul asta nu mai imi dadea pace!
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 3:10 pm

-Aha...faci un masaj excelent.spun incet zambind si redeschizandu-mi ochii apoi privind prin camera aiurea.Era chiar bine.Si cati ani ai?intreb deodata.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 1:17 am

-21.rapund sec privindu`i din nou spatele. Am cascat din nou ducandu`mi mana la gura. Deja nu ma mai puteam suporta.
-tu?spun pe un ton plictisit continuand sa fac aceeasi iscari cu mainile pe spatele ei firav
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 3:29 am

-Doar 19,poti sa te opresti daca vrei.spun zambind.Mi-am dat ochii peste cap cand i-am zis ce varsta am si am privit din nou peretele din fata mea plictisita.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 1:34 pm

-O sa ma opresc eu imediat ! acuma te mai fac , incepe sa imi placa , desi o sa imi amorteasca imediat mainile spun chicotind usor. Mi-am inchis ochii incercand sa imi emintesc ce am de facut in ziua urmatoare . Antrenamente , oras , sala , acasa , plictiseala , perfect!
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 2:25 pm

-Dupa iti mai fac si eu un masaj daca vrei.spun chicotind incet,punandu-mi mainile sub babrbie inchizand apoi ochii.Ma gandeam la ce facusem azi,si nu era nimic important.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:28 am

-Nee , dupa aia cred ca am sa dorm! si asta ar trebui sa faci si tu ! un somn bun de frumusete !spun chicotind aprindu`ma din masat . Ma cam dureau mainile . M-am intins langa ea in pat privind tavanul visator
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:31 am

-La ca te gandesti?intreb intorcandu-ma si eu pe spate privind tavanul.Incepeam sa simt oboseala.Nu imi fac somnu de frumusete,eu dorm de voie.continui scotand limba la el.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:47 am

-Ma gandesc la nemurire , si la o gramada dechesti despre dragoste si alte balari de astea.spun pe un ton amuzant nebagand in seama acea limba.
-crede`ma ca nici eu nu stiu la ce ma gandesc
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:48 am

-Frumos...toata lumea ar vrea sa fie nemuritoare.spun intorcandu-ma pe o parte privindu-l atenta si zambind incet.M-am ridicat de pe pat amintindu-mi ca inca mai eram in lenjerie intima.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:14 am

-Da , toata lumea ...spun la fel de visator. Incepeam sa ma gandesc la filmul acela , Titanic . m-am incruntat . Nu prea era corect sfarsitul . El a murit si pe ea a facut`o sa ii promita ca va trai , banal.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:25 am

-Mda...nu le putem avea pe toate.soptesc ganditoare.Nici macar nu stiam ce vream in momentul asta.M-am imbract asezandu-ma din nou pe pat langa el.Te las sa dormi.spun zambindu-i calma si privindu-l.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:32 am

-De ce nu dormi cu mine?spun privind`o serios. Era tarziu sa mearga acasa plus ca nu ma gandeam la nimic pervers si rau. Putea ea sa doarma la mine in camera si eu in cealalta daca accepta , ca sa nu isi faca impresie proasta
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:40 am

-De ce nu si de pleci de langa mine te omor.spun scotand limba la el.Chiar daca dormeam la el,aveam incredere ca nu imi va face nimic,deaia si acceptasem sa raman la el.Si vorbesc foarte serios.continui.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nopti albe   Nopti albe - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Nopti albe
Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Balconul.-
Mergi direct la: