| Un drog ... doua ... trei ... cum e? | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Emi Suzuki
| Subiect: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:15 pm | |
| Am oprit masina in fata magazinului de "vise". Nu era prima data cand incercam insa imi tot faceam critica in minte. Parca o simteam pe mama mea adoptiva cum imi spunea ca e o greseala ... dar era singura etoda in care sa ma tin in viata inca ... | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:18 pm | |
| Stateam in shop cu Edy fumand o tigare normala. Era tura lui si ma chemase sa ii tin de urat.In ziua aceea avusese multi clinti si era singuri si uneori nu facea fata asa ca il mai ajutam eu. -Multi bani ai facut azi , Edy !spun putin razand incepand sa fac cerculete de fum prin aer | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:22 pm | |
| Am intrat inauntru absenta. Am privit in jur ... era destul de pustiu dupa mine. Erau dati in care nu puteai respira. Si acum ii vedeai pe toti razand ... eu oare faceam lafel? Mi-am lasat ochelarii la ochi privind in jur. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:27 pm | |
| Am terminat tigarea stingand`o in scrumiera cand am azit clopotelul de la intrare ca suna. -Edy! ai un client!strig catre el . El era in depozit verifica stocul de marfa E: serveste tu pana ma intorc! -bineeespun dandu`mi ochii peste cap indreptandu`ma spre tejghea | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:30 pm | |
| M-am indreptat spre tejghea cu pasi mici. Cand l-am vazut pe baiat am facut ochii mari la inceput dar am renuntat sa mai fiu surpinsa. -Lucrezi aici? il intreb pe baiat. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:33 pm | |
| -Uneori , buna si tie!consumi ce se gaseste aici?spun prefacndu`ma ca fac si eu ochii mari apoi ma opresc chicotind. M`am rezemat de tejghea analizand`o pe fata. Se parea ca nu prea era sigura de ce va urma sa faca | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:40 pm | |
| -De ceva vreme ... este modul in care incerc sa ma calmez si sa mai raman in picioare, spun ridicandu-mi ochelarii de la ochi. Este stresant totusi sa fac asta ... dar m-am acomodat cu timpul, spun bosumflata. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:47 pm | |
| -Bun , am inteles , ce vrei?ceva tare , slab , sa te ameteasca , sare , injectii , cuiuri?spun insirand o gramada de noi posibilitati in minste dar cu voce tare orpindu`ma la cuie. Un cui acuma nu ar strica pentru el dar se abtinu | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 9:58 pm | |
| -Ce vrei nu ma intereseaza, spun dand din umeri. Chiar nu ma pasina ce luam atata timp cat o faceam ... ma calmam si ma mai tineam in viata cat de cat. Era o vita fara palpitatii in ea si enervanta. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 10:02 pm | |
| -Pai , spune`mi ai vrea ceva Katana , Chill , Ninja?sau vrei sa iti recomand eu ceva care nu e prea tare si nici prea slab?spun ridicand o spranceana ridicandu`ma de la tjghea. Deja il auzeam pe Edy in spate cum injura pentur ca nu ii ieseau calculele | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 10:07 pm | |
| -Bine ma las pe mana ta ... spun auzitnd injuraturile. Pot sa il ajut? il intreb pe Jos, stiind ca injuraturile imi pareau destul de cunoscute dar nu eram sigura de ce .... imi bateam capul degeaba? | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 10:10 pm | |
| -nee , nimeni nu il poate ajuta la asa ceva , daca te bagi vei fi numai buna sa isi verse nervi pe tine!si uite iti dau niste Katana , e destul de buna!spun cautand un plic aratandu`i`l | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 10:21 pm | |
| -Mersi .... nu cred ca e o idee rea sa isi verse nervii pe mine ... asta doar daca accepta sa se mai calmeze, spun zambind. Chiar nu il poate ajuta nimeni? | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mar Ian 04, 2011 10:23 pm | |
| -Hei , nu e asa pentur ca e nebun , nu ii iese niste calcule , vezi acuma s`a calmat , asta e semn bun , i`au iesit calculele! il cunosc pe Edy de 5 ani si ii stiu fiecare miscari si gest!spun chicotind usor | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 10:17 am | |
| -Deci este ceva ciudata .... spun ganditoare. Si daca nu ii ies o perioada destul de lunga caluclele ce se intampla? intrb privindu-l pe cel ce tocmai scosese capul pe usa zambind intr-un fel nebunesc ... | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 3:45 pm | |
| -Nimic , pana la urma o lasa balta asa ca... nu e motiv de stres! M`am dus pana la usa depozitului sa il privesc putin pe Edy , era bine zambind cu foile in mana | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 6:19 pm | |
| -E bine daca se calmeaza intr-un final ... spun zambind usor. "Oare sa mai fac tampenia asta? sa ma mai amagesc iar cu tampenii de genul?" ma intrebam eu cu privinta la droguri. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 6:43 pm | |
| -Deci pana la urma mai vrei sau nu? zic stand cu pliculetul de Katana in mana privind`o pe pata | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 6:50 pm | |
| -Nici eu nu stiu .... spun oftand. Parca totusi m-am saturat de toate astea ... dar nici nu as vrea sa renunt, spun ingandurata. Ma gandesc ca dupa va fi foarte greu sa continui tot ce am de facut ... | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 7:41 pm | |
| -Bai daca pui problema asa atunci mai bine lasi pentru un chef si te distrezi acolo cu toata lumea , si consumi cu toata lumea decat sa bagi singura si cine stie ce sa faci! | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 7:51 pm | |
| -Am zambit usor. Fac asta de opt ani ... spun zambind. Nu cred ca e posibil sa fac o greseala ... dar orice este posibil ... spun dand din umeri. Am privit putin pe cei din jur la cat de ametiti erau. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 7:56 pm | |
| -Eh , doar sa ai grija , si pana la urma cumperi?spun revenind din nou la subiect. Edy iesise din depozit venid la mine spunandu`mi ca sosise ceva marfa ciudata si ar fi cazul sa ma uit si eu | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 7:59 pm | |
| -Haide du-te ... spun zambind mai mai gandesc eu, spun privindu-l pe "Edy" ... de ce oare imi parea asa de cunoscut? il mai vazusem undeva? Dar unde? Cand? ma inebuneau aceste intrebari. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 10:19 pm | |
| -Revin!spun zambind mergand in depozit. M`am uitat la marfa , da se parea ca cineva incerca sa ne dea teapa , jumate era marijuana pura , jumate iarba de pe camp uscata -Back! | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? Mier Ian 05, 2011 10:49 pm | |
| -Welcome Back, spun zambind. Inca priveam in jur la toti cei care erau pe jumatate dusi cu pluta ... si pe ceilalti crae nu mai aveau mult ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e? | |
| |
|
| |
| Un drog ... doua ... trei ... cum e? | |
|