Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Un drog ... doua ... trei ... cum e?

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 11:43 pm

-bun , s`a rezolvat , o mica teapa dar nu si`au gasit prostii! acuma Edy vorbeste cu ei si ... au cam incurcat`o. spun dand din umeri
-Nu stiu cum se vor scoate
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

Data de înscriere : 30/12/2010

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 6:47 pm

Nu am bagat de seama cele spuse de baiat. Vroiam sa ies de aici ma lua cu ameteli. Nu stiam ce e cu mine.
-Mai ai treaba aici? il intreb pe baiat sperand ca poate sa vina cu mine.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 12:38 pm

-Acuma nu , Edy a terminat deci sunt liber , de ce? spun aranjand bani din casa apoi inchizand cu grija casa ma duc dupa telefon si geaca
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 5:07 pm

-Ca sa te scot la plimbare, spun zambind subtil. Ca sa nu merg singura acasa ... gasesc eu ceva, spun clipind des. Te deranjeaza prezenta mea? il intreb ingandurata privind un punct fix de pe un perete.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 12:30 am

-Nu , chiar ma incanta prezenta ta ! spun punand geaca pe mine iesind de dupa tejghea putin ametit , ii zambesc fetei
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 6:05 pm

-Atunci ... e bine, spun zambind luand-o spre iesire. Eram oarecum aeriana. Nici nu stiam daca venisem cu masina sau nu. Asteptam sa vad cand ies daca o aveam sau nu.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 9:02 pm

Eu eram in urma ei butonand telefonul , trimiteam un mesaj
-Unde mergem?
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 9:07 pm

-Mda ... la asta nu m-am gandit, spun oprindu-ma ganditoare. Nu stiu, spun dand din umeri. Vedem noi, spun incet iesind din magazin.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 09, 2011 12:19 am

-Ok , ma las pe mana ta!
Spun chicotind bagand telefonul in buzunar.
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 09, 2011 12:34 pm

-Daca vrei sa te ratacesti lasa-te pe mana mea, spun zambind nevinovata. Am privit in jur usor aeriana. Unde puteam sa mergem? Nu aveam nici cea mai vaga idee.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un drog ... doua ... trei ... cum e?   Un drog ... doua ... trei ... cum e? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Un drog ... doua ... trei ... cum e?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Ghetto`ul. :: Shop`urile.-
Mergi direct la: