Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Just one night

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

Data de înscriere : 03/01/2011

Just one night - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:09 pm

Lasa putin capul pe spate zambind si lasand-o sa il sarute pe gat.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

Data de înscriere : 29/12/2010

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:10 pm

Il muscat usor de gat lasandu-i o urma usor rosie.
-Esti doar al meu.soptesc apoi zambind.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:12 pm

Scose un micut geamat apoi schita un zambet amuzat.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:13 pm

L-am sarutat apoi tinandu-mi o mana pe pieptul sau.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:15 pm

-Bun. Cred ca-i timpul sa domim, nu? spuse cascand si privind tavanul alb.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:16 pm

-Teoretic.spun incet punandu-mi din nou capul pe pieptul sau inchizandu-mi ochii.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:23 pm

Stinse lumina de la veioza ce se afla pe noptiera de langa pat.
-Noapte buna. spuse sarutand-o si inchise ochii.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:23 pm

-Noapte buna...spun soptit inchizandu-mi ochii din nou.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:29 pm

Nu reusi sa adoarma, nu stia de ce asa ca mai ramase pentru cateva clipe cu ochii deschisi, apoi ii inchise la loc in speranta ca poate-poate avea sa reuseasca sa doarma.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:30 pm

Ama dormit intr-un final soptinui fara sa vreau numele avand un zabet pe buze.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:33 pm

Ridica sprancenele auzindu-i numele pronuntat de Kimiko in somn, probabil fara sa stie aceasta si se intoarse spre ea,punandu-si mana in jurul ei, si palma pe capul fetei(ooc: pnm, intelegi tu, da?Smile) ) reusind sa adoarma in scurt timp.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:34 pm

Am zambit simtindu-i mana calda continui sa dorm mai bine,muscandu-mi uneori buzele.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:36 pm

Se facu dimineata si simti cum razele soarelui ii mangaiau corpul dar Erik refuza pur si simplu sa se trezeasca. Isi puse perna pe cap stand pe burta si continuand sa doarma.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 2:39 pm

Mi-am deschis incet ochii ridicandu-ma in sezut si intinzandu-mi mainile in aer Oftand incet.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 7:09 pm

Isi trase plapuma peste cap, simtind cum perna cazu jos si continua sa doarma.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:31 pm

Am chicotit incet ridicandu-ma de tot de pe pat si mergand spre baie.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:33 pm

Murmura numele fetei in somn, fara ca el sa stie apoi cauta cu mana perna si si-o puse pe cap cand auzi ceasul ca suna. Lua ceasul cu mana dreapta de pe noptiera si il arunca de perete, continuand apoi sa doarma in liniste.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:39 pm

Mi-am dat lenejria jos dand drumul la apa calda.Am intrat sub jetul cald aproape fierbinte inchizandu-mi ochii ganditoare si adormita inca.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:42 pm

Incepu sa se foiasca prin pat, probabil ca visa ceva apoi ramase in pozitia initiala adica pe burta. Intotdeauna fusese un somnoros si de obicei se trezea foarte greu.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:46 pm

Am iesit din dus cand am simtit apa rece,incepand sa injur incet.Am oprit apa pana la urma luand un prosop incepand sa ma sterg pe corp.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:48 pm

Isi dadu patura la o parte, continuand sa-si tina perna pe cap si mai bine cand auzi ceasul sunand din nou. Pipai cu mana noptiera, uitand ca aruncase ceasul de pereti.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:49 pm

AM iesit din baie luand ceasul de jos si oprindu-l privindu-l amuzata pe Erik apoi.Purtam hainele care le purtasem si cu o seara inainte si am luat plapuma invalindu-l apoi.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:53 pm

Simti cum ceasul fu pus din nou pe noptiera si din greseala il lasa cu fata in jos. Mormai ceva cand Kimiko il inveli dupa care ii spuse din nou numele fetei.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:54 pm

Am zambit incet iesind pe usa coborand cu liftul comandand apoi ceva de mancare de la restaurantul hotelului.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 8:57 pm

Deschise ochii auzind cum se inchise usa si se incrunta vazand cum razele soarelui intrau printre perdele. Se ridica in fund, uitandu-se la locul din pat al lui Kimiko dar ea nu era acolo. Ridica din umeri, nefiind sigur daca visase sau nu, dar la ora aia nu putea sa se mai gandeasca la nimic.
Se duse in baie si se spala pe fata apoi dadu drumul in cada la apa fierbinte asteptand ca aceasta sa se umple.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Just one night
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Silent night

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum