| Silent night | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hathaway Rose
| Subiect: Silent night Joi Dec 30, 2010 2:48 pm | |
| Ce cauta aici? Oricat de mult se gandea nu reusea sa gaseasca raspunsul la propria intrebare. Mergea cu pasi repezi , dar marunti din cand in cand clatinandu-se datorita ciemntului inghetat. Era langa depozitul abandonat. Oare nu se gandise cat de periculos era sa vina aici? Vazuse ceva ce semana cu... nici ea nu stia cu ce. Dar datorita ,,inteligentei" sale hotarase sa vada ce e. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Silent night Joi Dec 30, 2010 10:48 pm | |
| Stateam in depozit aproape inghetand de frig. Nu aveam pe mine decat o bluza mai subtire , neagra , si o flanela mai subtire. Il asteptam pe Edy cu ceva marfa de ceva vreme si nu mai aparuse. Stiam ca el nu prea o are cu punctualitatea dar nici chiar asa | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Joi Dec 30, 2010 11:34 pm | |
| Se auzi un tunet si...incepu sa ploua. Ploaie? Grozav! In mijlocul noptii si la o distanta uriasa de casa . Era cea mai norocoasa nu? Te asteptai sa ninga, judecand dupa gheata ce era prezenta mai peste tot. Fuge repede spre usa ce dadea inauntrul depozitului. Dar chiar inainte sa deshida usa alueca si cade pe gheata rece. -La dracu!-zise mai mult mormait si intra in depozit. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Silent night Joi Dec 30, 2010 11:44 pm | |
| Tresar auzit tunetul . Pe langa tunet mai auzisem si niste voci de la usa depozitului. Sperand ca e Edy fug spre usa deschizand`o larg. Grozav ploua. Cand mi`am indreptat privirea jos observ o fata ce era inntinsa pe jos -Esti bine?spun in timp ce o ajut sa se ridice | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Joi Dec 30, 2010 11:49 pm | |
| -Mda...bine.-schita un zambet chinuit. Perfect! Hainele ei erau facute praf. Incerca sa isi stapaneasca nervii, amintindu-si ca ea era de vina ca ajunsese in situatia asta. Nu facea mai bine daca ignora orice umbra sau jigodie de animal ce vazuse si se ducea acasa? Cu siguranta da! Dar cine sa ascultem chestioara aia din cap numita creier? | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Joi Dec 30, 2010 11:51 pm | |
| -Haide inautru pana se opreste ploaia ! oricum esti destul de uda , nu cred ca vrei si o raceala!spun tragand`o inauntru si inchizand usa mare de otel provocand un zgomot infundat . Mda inca imi era frig , dar acuma ca nu mai eram singur parca era mai bine | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Joi Dec 30, 2010 11:57 pm | |
| Tot ce putea sa mai zica era un simplu ,,Mda", si asta destul de chinuit. Macar nu era intuneric bezna. Privi o clipa becul ce lumina intreg depozil, sau ma rog partial, apoi ofteaza. Isi dadu geaca jos punand-o pe o cutie. Cu ea sau fara nu era mare diferenta avand in vedere ca era uda. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 12:09 am | |
| -Si ce faceai aici , la ora asta?spun spargand linistea ce se lasase. Deja ma prea enerva linistea care ma captivase cat timp ramasem singur si acuma ca aveam cu cine vorbi trebuia sa fac asta chiar daca deveneam enervant | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 11:06 am | |
| -Eu? Pai evident faceam o baie.-zise facand aluzie la faptul ca era uda. Ehh...chiar daca era uda macar nu isi pierduse simtul umorului. Incepu sa rada de propia gluma. Asta era tot ce putea face acum...sau ma rog era singurul lucru care ii trecea prin cap. -Si ma rog tu ce cauti aici? | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 12:07 pm | |
| -Aici locuiesc...spun incercand sa par serios luand`o si eu la misto. Mi-am ridicat umeri privind`o pe fata chicotind putin -Proasta vreme pentru o baie! ei bine eu aici aproape lucrez , astept un prieten sa aduca niste marfa... si astept de ceva vreme buna.. | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 12:36 pm | |
| -Si eu care credeam ca depozitul e abandonat.-ridica din umeri. Stia la ce se referea, dar nu avea chef sa se bage in treburi care nu o priveau. Priveste in jur. Praf... cutii... cativa sobolani. Cum nu se putea mai bine! Schiteaza un zambet , incercand sa nu o ia razna de la plictiseala. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 12:56 pm | |
| -Joshua , Daniel , Danny sau Josh , cumu iti place tie ! Incantat!spun spargand inca o data linistea ce se lasase peste noi.Mi-am scos telefonul din buzunar uitandu`ma la ceas. Da nu mai venea . Acuma eram blocat aici pana se oprea ploaia | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 1:20 pm | |
| -Incantata, Josh!Eu sunt Rose.-afisa un zambet copilaros specific ei. Se aseza pe o cutie , in timp ce se juca cu o suvita de par. Nu putea sa devina mai plictisitor de atat? Probabil ca da , asa ca nu se planse. Isi puse capul in palme oftand. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 7:08 pm | |
| M-am dat jos de pe cutia pe care stateam ducandu`ma pana la usa . am tras`o putin vrand sa vad daca mai ploua.Se parea ca inca mai ploua dar nu asa tare. Am inchis la loc usa oftand -Eh ... nu mai ploua asa tare , dar tot rau e... | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 7:25 pm | |
| Ofteaza scurt. Era inca prinsa acolo. Se uita pe tavan, daca se putea numi asa, asteptand sa se opreasca ploaia. Isi scotae din geanta telefonul holbandu-se la ecran. -La naiba! Bateria e moarta!-tipa enervata. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 7:27 pm | |
| -Daca vrei sa dai un telefon am eu minute!tin eu dintr`un capat al depozitului. Ma dusesem pana acolo ca sa vad daca nu imi disparuse cumva motocicleta. Suflu usurat cand observ ca e tot acolo | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 7:40 pm | |
| -Lasa...nu cred ca ai pe cine sa suni. Ofta gandindu-se ca probabil singura ei prietena era beata crita, judecand dupa starea in care era cand plecase acasa. Mereu facea asta...cand ai nevoie de ea, exact atunci nu era ,,treaza". | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 7:45 pm | |
| -Si Rose , cati ani ai?spun apropriindu`ma de ea , era cam bezna pe acolo iar becul palpaia ingrozitor. Aveam impresia ca mai este putin si se sparge. Mi-am dat ochii peste cap. Trebuia sa fac o inspectie eu si Edy cand aveam o zi libera | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 8:37 pm | |
| -17 .Dar tu?- Priveste becul care palpaia stramband din nas. Grozav! In curand probabil ca se va arde. Ce era mai placut decat sa te plictisesti pe bezna? Ofteaza lung jucandu-se cu o suvita de par. Toata linistea incepea sa o scoata din sarite. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 8:55 pm | |
| -21 ... dar am implinit ani astia acuma o luna , imediat 2 spun zambind larg. -Ah ce ma sacaie becul ala! spun ridicand din nou privirea la el . | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Vin Dec 31, 2010 9:16 pm | |
| -Mda...-se uita iarasi la bec. Era chiar foarte sacaitor si obositor pentru ochii ei. Inchise ochii mormaind ceva inteles numai de ea. Isi intinse spatele cascand. -Ce plictiseala!-zise lungind ultima silaba a cuvantului. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Sam Ian 01, 2011 4:20 am | |
| -Da ! cam asa e , dar ce putem face pe vremea asta ?sau mai bine zis intr`un loc ca si asta?spun asezandu`ma pe o cutie mare din metal lasandu`ma pe spate. Mai intai am verificat cutia d praf | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Sam Ian 01, 2011 11:31 am | |
| -Mda...-mormaie incepand sa se plimbe de colo-colo. Poate gasea ceva interesant, desi era putin probabil. Doar cutii si praf...Era mai plictisitor decat sa stai in desert. Isi prinde parul sus in coada simtind ca nu mai poate suporta asa ud , pe umeri. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Silent night Sam Ian 01, 2011 2:24 pm | |
| Incepeam sa tremur , mda , ma cuprinsese frigul , stiam ca Edy avea pe aici un dulap cu haine . M-am coborat de pe cutie incepand sa caut cu privirile acel dulap. La lumina mirifica a becului tot vedeam. Dupa cateva minute dupa de cercetare il gasisem. L-am deschis si spre uimirea mea erau vreo 5 gecii si ceva pantofi de lucru . Am luat o geaca pe mine apoi ii spun fetei -Daca tie frig sunt aici ceva gecii si sunt curate! | |
|
| |
Hathaway Rose
| Subiect: Re: Silent night Sam Ian 01, 2011 5:05 pm | |
| Daca se gandea bine chiar era frig si cum era uda pana la piele n-avea chef de o raceala. Se indrepta cu pasi mici, dar repezi spre dulap . Privi hainele pana la urma luand una pe ea. Da ...acum era sigur mai bine. Zambi scurt bagandu-si mainile in buzunarele gecii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Silent night | |
| |
|
| |
| Silent night | |
|