Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Just one night

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

Data de înscriere : 29/12/2010

Just one night - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:16 pm

M-am intors in asa fel incat sa fie el deasupra,raspunzandu-i la sarut punandu-mi mainile pe dupa gatul sau.,
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

Data de înscriere : 03/01/2011

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:20 pm

-Bun. Daca vrei, sa stii ca ma pot opri oricand. spuse razand slab trecandu-si o mana prin par si privind-o pe Kimiko.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:23 pm

-Nu stiu..asta depinde doar de tine ce simti tu.spun soptit zambindu-i calma.Nu vrea sa fac o gresala si nici el de asemenea.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:33 pm

O saruta apoi o privi:
-Te iubesc. murmura in soapta. Dar daca nu esti sigura ca vrei sa facem asta e ok.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:34 pm

-SI eu te iubesc...adevaru e ca imi e putin frica..spun incet privindu-l in ochi.Dar am incredere in tine.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:37 pm

-N-ai mai facut asta pana acum, nu? o intreba in soapta schitand un micut zambet in coltul gurii, formand din nou o gropita.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:42 pm

-Exact...soptesc la randul meu lasandu-mi privirea intr-o parte.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:45 pm

Zambi cald, sarutand-o apoi pe frunte.
-Nu o sa te doara, promit. Dar daca nu vrei, mai bine renuntam. spuse zambind. Cum vrei tu.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:46 pm

-Doar fao...ti-am zis am incredere in tine.spun zambindu-i cald privindu-l de aceasta data.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:50 pm

Trase usor aer in piept apoi isi puse mana pe talia fetei continuand sa o sarute.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:53 pm

Mi-am pus mainile pe dupa gatul sau dandu-i fara sa vreau prosopul jos schitand un zambet.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:55 pm

OOC: Era imbracat dar in fine Smile)

IC: Ii saruta sanii, apoi dadu prosopul la o parte si continua sa ii maseze, incepand sa o penetreze usor, pentru a nu o durea.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:56 pm

OOC:nu mai conteaza ...

IC:Am gemut incet,muscandu-mi buzele incercand sa opresc acele suntete.Durea,dar nu atat de rau pe cat credeam.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:58 pm

Incerca sa o penetreze mai incet, crezand ca o durea si o saruta pe gat.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:59 pm

Mi-am lasat capul pe spate gemand incet de placere.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:07 pm

Mari putin ritmul, si incepu sa ii maseze sanii, sarutand-o.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:09 pm

I-am raspuns la sarut zambind in sinea mea,jucandu-ma cu mana in parul sau.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:15 pm

Continuara inca un sfert de ora apoi Erik se aseza pe spate, privind-o pe Kimiko si se ridica. Isi puse boxerii negrii apoi doar pantalonii gri de pijama si se tranti pe pat.
-Mi-am schimbat parerea despre receptioner. replica chicotind sarutand-o scurt pe Kim.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:17 pm

-Aha..daca nu ne dadea aceasi camera cine stie ce se intampla.spun zambind ridicandu-ma si luandu-mi lenjeria pe mine asezandu-ma apoi din nou pe pat cu capul pe pieptul sau.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:24 pm

Puse plapuma peste ei, mangaind-o pe Kimiko apoi pe spatele care parea atat de micut...
-Ne stim din copilarie si uite unde am ajuns. spuse amuzat apoi rase incet.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:27 pm

-Ehh nu mam gandit niciodata ca vom ajunge pana aici.spun chicotind incet zambind cald apoi.Si stiu ca tot timpul ne certam,pentru orice.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:28 pm

-Nici eu nu credeam mai ales ca pentru mine ai fost mai mereu ca o sora mai mica...spuse sarutand-o pe frunte...si bagacioasa. continua vrand sa o enerveze.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:32 pm

-Ehh tot timpul tot timpul....si se pare ca te-ai culcat cu mine pana la urma si primu pe deasupra.spun chicotind si scotand limba la el.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:34 pm

O musca de limba zambind rautacios apoi lasa din nou capul pe perna.
-N-o sa te schimbi deloc. spuse razand. Dar nici nu cred ca vreau s-o faci.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:36 pm

-Ma pot schimba daca vrei...dar imi place sa te bat la cap.spun chicotind incet sarutandu-l pe gat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Just one night   Just one night - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Just one night
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Silent night

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum