Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

I Don't Care

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

I Don't Care - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 5:53 pm

Da?Pai atunci nu am ce cauta aici,data viitoare ma duc la manastire!Chiar o sa devin o maicuta,o sa ajung la ingeri,si daca Doamne fereste ajung prima iti patrez un loc in primul rand am zambit copilaresc
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 6:44 pm

-da?multumesc ca faci asta pentru mine ! inseamna foarte mult! doar stii ca de aia te iubesc , nu? spun ducandu`mi mana la piept incercand sa imit una din actritele alea fitoase dintr`un film simandicos
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 7:19 pm

Mi`am pus mana la gura si am inceput sa rad,apoi am dat din cap in sens negativ.
Ma rog,daca o sa ajungi la ingeri,adica nu prea ai fata de ingeras deci...probabil nu o sa iti pastrez nici un loc,vad eu cu`i ii rezerv am dat simplu din umeri.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 7:42 pm

-De unde stii ca tu o sa ajungi un ingeras?
o privesc cu coada ochilui continuand sa merg vazand ca ajunsesem la strada
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:22 pm

Pai...pentru ca si deoarece eu nu am pacate cum au altii,eu sunt curata,curata ca un cristal deci mai bine in loc de Abigail putea sa ma cheme Crystal,suna misto,deci o sa fiu un ingeras si tu nu,ca o sa te izgonesc eu in iad am scos copilaresc limba la baiat.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:17 pm

-Da , cumva esti fica Mariei Teresa si nu stiu eu?spun mergand pe strada avand grija sa nu ma loveasca o masina , dar nu prea circulau multe
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:33 pm

Da,ai tu ceva impotriva cu asta si nu stiu eu? mi`am dat ochii peste cap
M`am plictisit de subiectul asta,gaseste altul pana nu adorm,ah si merci ca mai ajutat sa ies de acolo am zambit scurt

Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 11:44 pm

-Nu ai pentru ce! si daca tot tu esti aia cu gura mare gaseste tu unul! spun luand`o la dreapta spre o straduta ce ducea spre oras
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:02 am

Nu aveam de gand sa il urmez,adica nu vroiam sa ii stau pe cap.Am privit prin jur si brusc mi`am adus aminte de chitara,o scapasem cand m`am speriat,trebuia sa ma duc sa o i`au dar cum?Nu stiam drumul,in plus daca o lasam acolo nu o mai gaseam a doua zi si mama deja imi spuse ca nu imi mai va lua alta dupa ce le sparsesem pe ultimele 5.
Josh,aaaa,ma ajuti si pe mine sa imi caut chitara,te rog am spus incet zambind chinuit
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:10 am

M`am intors pe calcaie privind`o
-Sigur... unde ai lasat`o?in cimitir?spun mergand mai aproape de ea
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:23 am

Dap,exact in locul in care mai speriat,bine,bine,m`am speriat mi`am dus copilaresc un deget pe frunte gandindu`ma.
Oh...pai scuze,adica daca esti ocupat pot sa ma duc singura sa o caut,ma descurc am zambit calm
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:25 am

-Stai linstita! oricum nu aveam ce face , haide sa mergem sa o cautam!spun incepand sa ma duc inapoi spre directia cimitirului , acuma era mai bezna dar stiam cimitirul
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 12:36 am

Mi`am dus mainile la spate si l`am urmat mergand incet pe varfuri.
Sa inteleg ca tu cunosti locurile astea,nu? intreb privind in jur
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 6:04 am

-De la 15 ani tot vin aici sa imi vizitez tatal
spun continuand sa merg intrand pe poteca de la cimtir mergand direct la banci
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 11:25 am

Aham... am murmurat bangandu`mi mainile in buzunarele blugilor si mi`am indreptat privirea spre cer.
Stii?!Mama spunea ca atunci cand un om moare se transforma intr`o stea,daca o sa mor o sa privesti in fiecare seara cerul
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 4:05 pm

-Asta a fost o intrebare?daca da atunci nu stiu , poate o sa privesc spun indreptandu`mi privirea spre cer uitandu`ma la multitudinea de stele
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 6:00 pm

Normal ca o sa privesti,altfel o sa cad peste tine si o sa fie vai si amar,o sa aduc Apocalipsa si toti or sa dea vina pe tine,moahaha hahaha am ras eu la sfarsit pe o voce destul de amuzanta de copil.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 12:39 pm

-Pai daca aduci Apocalipsa si toti murim nu mai au cum sa dea vina pe mine spun ridicand umeri privind stele putin amuzat
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 6:14 pm

Mortii bai,ca la Apocalipsa or sa invie,nu ai citit niciodata din Blibie,sau nu ai vazut nici un film de genul acesta? ridic o spranceana.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 12:28 am

Ma uit la ea rdicand o spranceana
-Tu ce crezi?
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 1:03 am

Mda,e clar,tu esti gen bad boy secolul XXI,oh,vai draga,ce frica imi e de tine,wow,poate esti un violator in serie si nu stiu eu,sau un criminal ce nu a fost prins,deobicei acei oameni studiaza ceva,deci nu esti,anyway despre ce vorbeam? zambesc larg si copilaros.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 1:16 pm

-Nu stiu! tu esti cu povestile!
spun dand din umar plictisit incepand sa ma uti dupa chitara
-o vezi?
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 3:54 pm

Eu dabia te vad pe tine am spus pe un ton plictisit.Am incercat sa identific chitara,dar nu prea vedeam pe unde merg si m`am impiedicat de ea.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 9:01 pm

-Esti bine? spun eu apucand`o de mana . O tineam bine ca sa nu ma trezesc pe jos langa ea
-Vad ca ai gasit`o!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 10:23 pm

Dap,sunt bine am zambit schitat si am apucat chitara ridicand`o.
Merci.. am zambit copilaresc si mi`am tras repede mana dintr`a lui.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

I Don't Care
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Out of Munchen. :: Cimitirul.-
Mergi direct la: