Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

I Don't Care

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

I Don't Care - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:53 am

Mi`am dat ochii peste ca ridicandu`ma.
-Asta e Abigail pe care o cunosc. Si unde ai vrea sa te scot?spun pe un ton plictisit , nu aveam idee unde sa ma duc desi aveam o intalnire cu Edy
Sus In jos
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:58 am

Vreau sa ies de aici omule,nu se vede?imi e frig,tremur de frica,imaginatia mea deja e departe de locul unde trebuia sa fie si tu nu ma ajuti?Las`o balta gasesc singura drumul. am oftat luand`o printre morminte,macar sa gasesc un gard,il saream si apoi vedeam eu pe unde o luam.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:59 am

Am privint`o confuz cum merge. Se lovise la cap sau ii facusem ceva?In mod sigur dupa ea nu mergeam , orgoliul parca ma tinea de un picior.
-Pe acolo daca mergi intri in cimitirul ungurilor!spun indiferent incepand sa o i`au inainte pe poteca
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:05 am

M`am oprit putin privind in jur,el stai locul,insa eu eram complet paralela.
Vreau casa... am spus si am inceput sa plang asezandu`ma in stil turcesc pe pamant.
Mdeah...cam exageram putin,adica eram doar intr`un cimitir aproape de mijlocul noptii,singura,stomacul meu o luase razna si imi era frig,nu era mare lucru daca stai bine si te gandesti.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:07 am

o auziseam . Nu eram departe de ea. M`am apropiat de ea lasandu`ma in jos pana la un nivel cu ea. O priveam din profil fara sa zic nimic. Era ca un copil mic si rasfatat care ma facea sa inebunesc , si imi placea asta nu puteam sa neg
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:17 am

L`am auzit cand s`a apropiat de mine,privirea ma mai insela uneori,dar auzul niciodata.
Ce vrei?Lasa`ma!Nici macar nu iti pasa,pleaca o data am spus tinandu`mi mainile la ochi,stergandu`mi din cand in cand lacrimile.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 8:36 am

-De unde stii ca nu imi pasa ? spun pe un ton calm. nu vream sa plec , desi eram gata sa o fac . nu puteam sa o las acolo singura mai ales ca nu stia drumul.
-Chiar vrei sa plec sa te las aici , singura?ultimul cuvant il spun un pic mai incet
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:30 pm

Pentru ca pur si simplu nu iti pasa,de ce ti`ar pasa? am inghitit in sec.
Nu,nu o sa pleci,nu te las am spus bosumflata si mi`am dus o mana pe materialul bluzei lui,apoi l`am strans incet in pumn.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:31 pm

Mi`am dat ochii peste cap. Acuma vrea sa plec acuma sa stau .
-Imi pasa , bine?si asta conteaza sa stii , daca nu pentru tine atunci pentru mine.spun lasandu`ma in jos fiind la un nivel cu ea privind`o
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:08 pm

Nu asta era intrebarea,de ce iti pasa?in fond sigur iti creez dureri de cap am spus si mi`am ridicat privirea spre cer,apoi am oftat scurt stergandu`mi cu maneca hanoracului ultimele lacrimi de pe obraz.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:20 pm

-de ce?pai la intrebarea asta sa`mi raspunzi tu. de ce m`ai facut sa imi pese?de ce?ce mi`ai facut?si nu imi produci dureri de cap , cand te prostesti si faci pe copilul doar ma distrez , niciodata disperi.spun sincer zambind dulce lasand sa mi se vada gropitele din obraji
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 4:01 pm

Mi`am pus mana la gura razand incet.
Mmmm...ce sa zic,sunt un ingeras de fata,nu am ce face,sunt irezistibil de draguta am scos limba copilaros la baiat si m`am ridicat de jos.
Ar trebuii sa mi se ofere un premiu pentru asta am chicotit stand putin pe ganduri.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 10:31 pm

M`am ridicat si eu de jos zambind
-Da asa e , si nu te condam!spun sincer ciufulindu`mi parul. Acuma era momentul perfect pentru o tigare , pacat ca ma lasasem de fumat.
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 4:16 pm

Am o idee,sa ne jucam un joc,tu imi arati unde este iesirea si eu iti indeplinesc 3 dorinte,dar sa sti ca nu sunt Zana Maseluta,nici Mos Craciun deci dorinte pe care sa le poata face oricine am zambit copilaresc
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 8:45 pm

-Doamne Abigail! nu sunt copil , iti arat iesirea si nu trebuie sa imi indeplinesti nimic!spun zambind . Avea niste ideei traznite . Auzi , 3 dorinte . Am inceput sa merg pe poteca inainte spre iesire
-Haide!
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 9:46 pm

Hu...ce bine mi`am trecut mana peste frunte.
Ho,ca nu sunt vartej,ma misc mai lent! am inceput sa topai intr`un picior,apoi in celalalt,pe urma in amandoua ca la sotron.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 9:49 pm

-Daca si asta e mers rapid atunci da`i pace!spun dandu`mi ochii peste cap. Ca sa o necajesc putin am inceput sa meresc pasul. Mai avema un pic si incepeam sa alerg. imi placea sa o aud cum tipa la mine , ma facea sa rad de multe ori
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 9:58 pm

Josh,o sa incep sa tip,daca nu te opresti in momentul asta! am spus nervoasa pe un ton copilaresc si m`am oprit din mers
Daca tie iti place sa vezi o fata amarata cum plange si sta in frig intr`un cimitir,bine am spus incet pe o voce santajista.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 10:00 pm

M`am oprit in acel moment intorcandu`ma pe calcaie cu fata la ea.
-Gata , acuma m`am oprit , haidde! spun intinzand mana catre ea zambind , stiam ca va tipa
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 10:07 pm

S`a mergi mai incet,ca nu sunt masina de curse m`am bosumflat prinzand`ul de mana.
Nu era ca nu pot merge repede,din contra cand vroiam puteam intrece pe oricine,dar nu prea aveam chef de alergat la ora aceea.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 10:08 pm

-Acuma ne tinem de mana si vom merge la acelasi interval , ok? spun zambind incepand sa balansez mainile noastre ca un copil mic care acuma se juca cu mama lui prin parc
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 10:17 pm

Da,numai daca nu o sa ma pierzi pe aici la ce maini ai,o sa incepi sa ma cauti prin palma ta,eu facand semn la avioane din maini mi`am dus cealalta mana la gura chicotind.
Dupa tine,eu nu am nici cea mai vaga idee unde suntem am lasat capul pe o parte bosumflata
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 10:20 pm

-imediat iesim la strada , esti pentru prima data in cimitir?spun privind`o uimit. eu veneam aici singur de la 15 ani si nu ma pierdusem niciodata , dar poate acuma fiind seara nu mai stie drumul , dar totusi
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 10:28 pm

Daaa,nu se observa?Am venit aici doar ca nu aveam ce face,in plus toata lumea plange si jeleste numai eu nu,si m`am gandit sa incerc si eu sa plang la cimitir,sa nu fiu de moda veche,dar nu imi iese imi vine sa rad numai cand ma uit in jur,nu sunt buna pentru suferinta am dat din umeri
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 3:53 pm

-Oo doamne ,la cimitir nu se vina doar sa bocesti! se vina sa vizitezi pe cineva drag care e in ceruri sau jos .spun aratand spre pamant apoi zambind
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

I Don't Care
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Out of Munchen. :: Cimitirul.-
Mergi direct la: