Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

I Don't Care

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

I Don't Care Empty
MesajSubiect: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 9:46 pm

Stateam in stil turcesc cu chitara in brate pe o banca din cimitir,ei bine nu pentru ca aveam vre`o persoana moarta,in afara de bunici,dar ce contau,oricum ma vizitau o data la 3 ani atunci cand traiau,ci pentru ca vroiam sa vad daca pot sa sufar si eu cum faceau toate persoanele pe care le intalneam in ultimul timp.Auzeam numai vaicareli,ehi pai de ce sa rad mereu si sa ma prostesc cand pot sa incerc sa fiu trista,nu prea imi iesea pentru ca nu stiu din ce motiv imi venea sa rad.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 10:07 pm

Ma plimbam prin cimitir , singur , plictisit. Vizitasem mormantul tatalui meu si acuma ma indreptam spre poteca cu banci. Simteam ca trebuie sa stau putin jos altfel muream. 3 ore in picioare... nu era asa usor
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 10:20 pm

M`am asezat pe vine,pe banca,cum eram invatata sa stau si acasa pe scaun,intr`un stil mai rusesc.Am inspirat aer adanc in piept si am inceput sa imi misc degetele pe corzile chitarii.
-Waking up to see that everything is ok
The 1st time in my life and now it`s so great
Slowing down I look around and I`m so amazed
I think about the little things that make life great
I wouldn`t change a thin about it...
This is the best feeling...aaa si de aici am uitat
am spus pe un ton copilaresc incercand sa imi aduc aminte melodia,ei bine nu era originala,o ascultasem la televizor si mi se parea draguta,desi ritmul era cam trist.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 9:22 pm

M-am asezat pe prima banca care mi s-a arata in fata . Mi-am bagat castile in urechi si mi-am pus gluga pe cap. Asa ma puteam eu relaxa perfect. M-am rezemat mai bine si mi-am savurat muzica in liniste
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 10:04 pm

Am oftat si m`am ridicat de pe banca cu chitara in mana,era deja clar suferinta nu era pentru mine,daca nici o melodie trista nu ma facea sa plang...atunci ce?Mi`am intins putin bratele,apoi am incercat sa gasesc cu privirea cararea ce duce spre iesire,ghinion,nu stiam.Deja mi se facuse si frig,putin si frica,nu prea veneam prin cimitir,dar vedeam filme de groaza ce imi imbogateau imaginatia.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 1:16 am

M-am ridicat de pe banca dandu`mi gluga jos. Era prea liniste si prea intuneric. Am inceput sa ma plimb pe poteca ingusta cu castile in urechii si muzica la maxim. Macar o plimbare ma va ajuta sa imi limpezesc gandurile
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 1:36 am

Imi tineam capul in jos fiind atenta la orice sunet posibil,nici nu mai conta pe unde merg,pana m`am lovit de baiat si am cazut pe spate.
Nu ma manca,nu am facut nimic rau,am fost o fata buna toata viata,in filme spune ca mancati creier,de ce creier,de ce nu un ochi?Creierul e mai bun asa crud sau voi il prajiti,si ochiul ce are,e prost la gust?Sau de ce sa ma musti ca sa devin ca tine?Esti gelos ca eu traiesc si tu nu,sau ce?Hey ai grija cand ma musti sa nu ma gadile,eu deobicei am gadil repede,stii uneori vorbesc foarte mult,dar nu cu mortii,mai mereu cu cei vii,am vazut in film in care v`ati intors sa votati,de ce sa votati?Oricum nu merita nimeni nimic,gata,gata nu mai zic nimic am spus repede inteleganduse doar cateva cuvinte.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 1:40 pm

Mi-am ridicat o sparnceana scotandu`mi si casca ce imi mai era in ureche privind`o pe blonda. Am inceput sa rad amuzat de povestile fetei dandu`mi jos gluga
-Nu manc creier nici ochii , nici nu votez , dar de muscat ma mai gandesc... spun ajutand`o sa se ridice
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 3:22 pm

M`am ridicat privind`ul suparata.
Hey,stiai ca era sa fac infarct?Ce te`a apucat sa te dai drept zombi in mijlocul cimitirului am lasat mainile in jos bosumflandu`ma ca un copil mic.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:25 am

-ce?da tie ce iti veni sa dai peste mine ca si cum as fi un copac?Bad Girl!spun pe un ton rautacios .
-ei lasa , cate o sperietura de asta mai merge din cand in cand , nu?spun dand din sprancene amuzat
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:38 am

Pai ce nu esti?adica...nu m`am uitat pe unde merg,tu trebuia sa te uiti am spus putin incurcata in proprile cuvinte
I`am analizat bine fiecare cuvant,apoi mi`am incrucisat mainile la piept bosumflata.
Nu,tu nu stii cum imi batea inima,daca erai un zombi?sau un monstru,ei bine fata ta nu e departe de a fi,aaa adica vreau sa spun daca erai? m`am abtinut sa nu rad prefacandu`ma suparata.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:44 am

-Sunt un monstru , dar nu unul rau. spun dand din umeri. TRebuia sa ma supar?sau trebuia sa nu o bag in seama si so o insult si eu?nuu ...
-Stii ce , eu cred ca am sa plec acuma.spun pe un ton taios
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:56 am

Singura?!Intr`un cimitir?!Cu o imaginatie de nestapanit?Nu,nu ma puteam descurca,mai ales ca nu stiam unde era iesirea si nu puteam sa risc singura sansa de a mai pleca de acolo.
Scuze,nu esti un monstru,esti ingerasu' meu pazitor am spus pe un ton de copil mic si mi`am dus mainile in jurul corpului sau strangand`ul in brate.
Te rog sa nu pleci,nu vreau sa raman singura
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:03 am

Am oftat scurt fara nici o expresie pe fata. Da poate ma comportam ca un copil. Am cuprins`o la randu`l meu cu bratele
-Nu te las...spun pe un ton cald oftand din nou
-Si totusi ce faceai aici?
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:21 am

Ai vrea sa scapi de mine,nu? l`am intrebat pentru prima data in viata mea serioasa.
Mda...sa scape de mine,nu era o idee rea,cimitir langa noi,gropi peste tot,deja imi aduceam aminte de filmele de groaza pe care le vizonam mai mereu,dar in acelasi timp imi aduceam aminte si de trecut,ei bine viata mea nu era chiar roz asa cum vroiam eu sa fie,din cauza multor oameni care urau felul meu de a fi devenisem mult mai puternica decat aratam.
Ahh...pai,toata lumea sufera,eu de ce sa nu sufar?ce sunt scutita? am revenit la tonul meu copilaros.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:31 am

-Nu vreau sa scap de tine!spun dandu`i brusc drumul indepartandu`ma usor de ea.
-Eram doar curios . si da toata lumea sufera cateodata!spun putin ironic. Mi-am inchis pentru o clipa ochii apoi i`am deschis. Nu ma comportam cum trebuie cu ea dar ma deranjat treaba de adineauri. Nu eram suparacios , sau nu aratam.
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:44 am

Mi`am bagat mainile in buzunarele hanoracului si m`am proptit cu spatele de o piatra funerara.
Mdeah...stai sa ghicesc,vina mea,okei,okei,recunosc,scuze,ce vrei mai mult?S`a ma arunc in fata trenului? mi`am dat ochii peste cap.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:49 am

Mi-am dat la randul meu ochii peste cap fara sa zic nimic. Nu trebuia sa isi ceara scuze , nici cu scuzele nu rezolva nimic. Imi trecea repede asa ca nu trebuia sa isi bata capul cu prostia asta. M-am asezat pe jos , pe poteca fara sa o privesc
-Nu inteleg de ce ti`ai cerut scuze!
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:05 am

Am dat din umeri privind cerul.
Pur si simplu simt nevoia sa imi cer scuze,ma simt vinovada si nu stiu de ce,adica ma comport prea prost cu tine...zici ca am 5 ani si nu vreau sa ascult de mama am zambit din coltul gurii.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:11 am

-Mda , nu e chiar asa cum zici tu. eu nu simteam asta. Da cateodata ma scotea din pepeni si daca stateam acuma bine sa ma gandesc cateodata se comporta mai diferit cu mine. sau asa era modul ei de a fi. Doar ea stia
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:20 am

Sper sa nu te superi daca te intreb,dar tu ce faci aici la ora asta? am intrebat mai mult in soapta si m`am lasat in jos pana am atins pamantul,apoi mi`am dus pciioarele la piept.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:23 am

-Am venit sa i vizitez pe tata.spun indiferent. Nu prea imi placea sa vorbesc despre asta dar cu ea era altfel , simteam ca ii puteam spune. Mi-am lasat capul pe umeri inchizandu`mi ochii incepand sa ma gandesc la cine stie ce magari
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:39 am

Am oftat scurt si nu am mai spus nimic lasand linistea mortuara a noptii sa se asterne incet,in plus ce puteam sa ii mai zic?Ca imi pare rau?Ca totul va fi mine?Nu mai era copil,probabil auzea lucrurile acestea in fiecare zi si tocmai asta il enerva.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:42 am

Am cascat scurt ducandu`mi mana la gura. Eram plictisit si nu mai stiam ce sa zic. Linistea ce se lasase intre noi ma enerva la culme
-De ce nu mai zici nimic?nu sunt obisnuit cu Abigail care tace...spun spargand gheata de tacere ce se lasase
Sus In jos
Abigail

Abigail

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:50 am

Mda...nici eu am spus incet oftand,apoi m`am ridicat de jos.
Hai sus,cineva trebuie sa ma scoata de aici,ce crezi ca vine Batman si ma i`a sub aripa sa de liliac sau ce o fi aia? am spus pe un ton copilaresc tragand`ul de mana sa se ridice.
Sus In jos
Continut sponsorizat

I Don't Care Empty
MesajSubiect: Re: I Don't Care   I Don't Care Icon_minitime

Sus In jos

I Don't Care
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Out of Munchen. :: Cimitirul.-
Mergi direct la: