| Special Place :> | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Special Place :> Lun Ian 03, 2011 2:52 pm | |
| Am scos din geanta de langa mine un pachet de tigari si o bricheta . Vrei ? l`am intrebat politicoasa cu un zambet in coltul gurii . Vroiam sa ies pe balcon , sa`mi aprind una . Au trecut cateva ore de la ultima . | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Special Place :> Lun Ian 03, 2011 3:24 pm | |
| -incerc sa ma las! asa ca voi refuza multumesc!spu n politicos apreciind gestul fetei. O studiam cu atentie , nu parea o fata care fuma , tenul ei era impecabil. -De cat timp fumezi?daca pot intreba... | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Special Place :> Lun Ian 03, 2011 3:30 pm | |
| Nu vroia sa accepte nimic .. Pai .. am fumat de 14 la 16 ani si de la 19 ani pana acum , in continuare . Si tu vrei sa te lasi de fumat , dar de droguri nu ? am intrebat eu mirata . M`am dus pana in bucutarie si am luat o scrumiera . Vii cu mine in balcon ? l`am intrebat clipind des . | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Special Place :> Lun Ian 03, 2011 10:32 pm | |
| -Sigur .spun ridicandu`ma urmand`o. -Da , vreau sa ma las de fumat , defapt m`am si lasat , dar cu drogurile e altceva , poate ca fiind dealer am devenit si dependent.spun dand din umeri | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Special Place :> Lun Ian 03, 2011 10:36 pm | |
| Am deschis usa de la balcon si am inspirat aer curat . Am mers pana la balustrada si m`am uitat in jos . Nimic special . M`am pus pe aceasta si mi`am aprins o tigara .Era cald , desi adia un vant ce`mi ciufulea suvitele rebele de par. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Special Place :> Lun Ian 03, 2011 11:31 pm | |
| Cand contactul aerului proasta imi intrase in ochii inepuse sa ma usture usor. Aveam ceva probelem cu ochii , cand eram mic trebuia sa port ochelari si ii refuzasem mereu -Se pare ca va fi o seara frumoasa!spun privind cerul | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Special Place :> Lun Ian 03, 2011 11:46 pm | |
| M`am intors spre partea cealalta , inspre cer si era sa cad , dar am scapat tigara si m`am prins cu ambele maini de bara . Daca nu`mi rup ceva .. va fi ! am spus incercand sa rad , dar ma cam speriasem . | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Special Place :> Mar Ian 04, 2011 11:52 am | |
| -Ai grija! cu chestiile astea nu e de joaca!spun serios apropiindu`ma de ea. II pun mana usor pe umar zambind orivind in jos. Era o inaltime destul dr frumusica si era suficient sa cada si sa isi rupa ceva | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Special Place :> Mar Ian 04, 2011 9:53 pm | |
| Am scos limba la el rautacios , dar copilaros in acelasi timp . Stiam ca e riscant , dar adrenalina era o parte din viata mea . Firar ! am spus uitandu`ma dupa tigara scapata . | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Special Place :> Mar Ian 04, 2011 9:58 pm | |
| -Stii nu imi place sa mi se scaota limba , asa ca ai grija ca poate te musc spun amenintator dar si in gluma in acelasi timp. Imi placea sa joc jocul acesta de`a durul | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Special Place :> Mar Ian 04, 2011 10:14 pm | |
| Nu cred !Nu ai tupeu ! am ras ridicandu`mi o spranceana si am scos iar limba . Am coborat de pe bara cu grija .Nu ` mi puteam permite luxul de a ramane fara o mana sau un picior . | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Special Place :> Mar Ian 04, 2011 10:15 pm | |
| -te joci cu focul!s[un exitand o clipa . Daca o muscam acuma poate spunea ca totusi sunt un nebun , daca nu ma facea las , ce puteam face ?nu era prima data , pentru inceput m`am apropiat de ea | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Special Place :> Mar Ian 11, 2011 1:00 pm | |
| Stai linistit ca nu ma ard . am spus zambind in coltul gurii S`a apropiat de mine ..Sau .. da ? Nu stiam la ce sa ma astept , dar nu prea credeam ca ar avea atat tupeu . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Special Place :> | |
| |
|
| |
| Special Place :> | |
|