Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Special Place :>

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Data de înscriere : 30/12/2010

Special Place :> Empty
MesajSubiect: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:34 am

Patrulam prin casa , nestiind ce sa mai fac . O casa noua , lucruri multe de aranjat , dar eu terminasem tot si incepeam sa ma plictisesc. Nu cunosteam pe nimeni si asta ma facea sa ma rog ca cineva sa sune la usa mea si sa spuna un " Heey ! Bine ai venit ! " , dar asta nu se intamplase inca . Aveam un chef nebun sa ma distrez sau macar sa se intample ceva .. interesant..
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:42 am

Ma gandeam ca o raita prin noi vecini nu ar strica. Ma plimbam singur pe hol . Am batut la usa unei noi venit. Auzisem ca e fata de la vecini. Am batut de doua ori cum imi era obiceiul . M-am rezemat de perete asteptand raspunsul vecinei
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:47 am

Tocmai ma schimbam cand am auzit pe cineva batand la usa . Eram atat de incantata ca se va termina cu plictiseala incat am uitat ca eram in chiloti si maieu.
Am fugit din camera pana la usa , alunecand , dar in cele din urma am ajuns intreaga . Am deschis usa zambitoare si am zarit un tip ce astepta astepta rezemat de zid .
Hey ! am exclamat eu gafaind .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:49 am

Cand am auzit usa deschizandu`se m`am ridicat de pe zid. Am privit domnisoare ce imi deschise usa. am schitat un zambet scurt
-Hei ! te`am deranjat?spun asta observand ca gafaia.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:53 am

Nu , nu ! Intra ! Eu doar ma...schimbam . am zis eu dupa care mi`am dat seama de tinuta mea si am rosit . A pasit in hol increzator , sau cel putin asa parea . Am inchis usa dupa el si am zambit inca putin rusinata .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:56 am

Am intrat zambind. Mi-am ciufulit parul decolorat si plin de culori. Poate nu trebuia sa il mai dau cu atata focsina.
-Joshua , Daniel , Josh sau Danny , cum vrei tu!spun zambind larg
-Incantat!
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 3:01 am

M`am uitat la el fix in ochi , incercand sa`mi dau seama ce fel de om este .
Josephina sau Jose , cum vrei tu !
am spus eu cu zambetul pe fata . De asemena ! Am trecut in fata lui si l`am rugat sa ia loc . Am mers in bucatarie si am deschis frigiderul . Doresti ceva de baut ? l`am intrebat dupa care mi`am ales o bere . Nu il cunosteam , preferam sa aleaga el ce vrea .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:03 pm

Am zambit asezandu`ma pe un scaun pe care mi`l fixasem cu privirea. Auzisem intrebarea fetei dar nu prea vream ceva de baut. Am ridicat umeri spunand pe un ton calm
-Um , nu imi trebuie nimic! multumesc de intrebare!
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:57 pm

M`am uitat ciudat la el in timp ce ma privea si el . Refuza bautura ? Serios ? Nu parea genul de baiat cuminte .
Deci nu vrei nimic ? Ok...
Am spus eu inca mirata . M`am asezat pe canapea , in cel mai apropiat loc de el . Il analizam din cap in picioare . Nu era rau , ba chiar puteam spune ca era simpatic , dar clar genul de vagabond . Asta mi`a fost prima impresie pe care nu cred ca mi`o voi schimba , chiar daca nu dorea alcool .
Si...ai putea sa`mi spui ceva despre tine .. nu am ezitat sa spun asta avand in vedere ca parea plictisit .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:02 pm

Mi-am ciufulit parul zambindu`i . Oare ce putea sa ii zic ca sa nu par nici un om necioplin si nici un laudaros?
-Pai desigur , sunt breakdancer , am o sora mai mare , tatal meu a murit cand eu aveam 10 ani, am 21 de ani , stii daca mi`ai putea pune intrebari ar fi super tare!adica mi-ar fi mai usor sa stiu ce te`ar interesa sa afli despre mine si ce nu.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 3:12 pm

M`am uitat la el putin confuza , nu aveam idee despre ce anume l`as putea intreba .
Immm..ce iti place sa faci ? in general .. l`am intrebat oarecum interesata . N`au trecut 2 secunde ca mi`a trecut un gand prin cap .
Ai .. droguri ? sau stii un shop prin apropiere ? m`am simtit prost ca am pus o intrebare asta . Nu vroia alcool ! Ce`i cu drogurile ? ..
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 9:07 pm

Am privit`o pret de cateva secunde cugetand ceva apoi imi deschid gura:
-Pai sa iti raspun la prima intrebare , imi place sa alerg , sa lenevesc in pat si sa ma duc la ntrenamente iar acuma la a doua intrebare , iti voi raspunde cu alta intrebare : te`ar interesa niste droguri?
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 4:52 pm

S`a uitat ceva timp la mine dupa care mi`a raspuns , pe rand , la intrebari . Nu sunt sigura , dar cred ca am rosit putin . A fost o intrebare prosteasca , dar da..chiar vroiam ceva marfa . Mi`am zis sa fiu sincera si sa`i spun adevarul . Nu avea ce sa`mi faca .
Ei binee.. Da. M`ar interesa ceva . Dar ai ? nu stiu de ce , dar am insistat cu intrebarea privindu`l fix si muscandu`mi buza inferioara .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:10 am

Am privint`o serios. Ce puteam sa zic?Daca totusi nu vrea si vrea sa isi bata joc. Trebuia sa risc . Mi-am ridicat umeri privind`o la fel de serios
-Am , sunt dealer . Depinde ce iti trebuiespun privind`o. Mi-am ciufulit putin parul
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:23 am

Am ramas uimita . Chiar eram aproape sigura ca nu gasesc la el .
Pai as .. vrea un joint , ceva .. nu stiu ce`mi propui ?
El era chiar serios , da` eu nu ma puteam abtine , zambeam incontinuu .
Si lasa`ti parul in pace !
i`am spus chicotind dupa care i l`am aranjat putin .
Asa ! am exclamat eu copilaresc.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:26 am

Am zambit scurt. Era ticul meu nervos iar acuma ca ea facuse asta imi tot venea sa mi`l ciufulesc
-Pai depinde , daca esti incepatoare iti dau ceva usor... si da este ticul meu nervos...spun zambind mana deja tremurandu`mi
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:29 am

Am zambit , imi venea sa rad , dar m`am abtinut cu greu .
Pff .. nu sunt incepatoare , dar pot spune ultima jumatate din an am fost o good girl . Si ..va sa zica ca esti nervos.. de ce ?
am intrebat eu cu un zambet in coltul gurii .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:40 am

-Nu sunt nervos da asa fac eu mereu cand , vorbesc cu cineva sau eu stiu , cand ma plictisesc , atunci...spun schimband subiectul niste marijoana ai vrea?spun zambind si eu in coltul gurii amintindu`mi cata mai am acasa in "seif"
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:55 am

Am zambit cand am vazut ca incepe sa se balbaie si schimba subiectul , dar am zis sa o las balta .
Marijuana .. Da .. Suna bine . Si cand poti sa`mi aduci ? am zis eu nerabdatore . Am dus mana din instinct la buzunarul din spate de la blugi , sa scot banii . Atunci mi`am dat seama ca tot nu luasem ceva pe mine si eram pe jumatate dezbracata . Am dat fuga in camera si mi`am luat repede o fusta mini de blugi din dulap si am luat`o pe mine . M`am intors si cu banii si m`am asezat pe canapea .
Ma scuzi....Cat face ? am intrebat facand acei ochi de catelu , incercand sa par inocenta cand cumparam defapt droguri .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:12 am

-Pai , in primul rand , cand vrei tu si in al doilea rand e gratis! considera`l un cadou de bun venit!am spuns zambind scurt . Privindu`i moaca de catelus am inceput sa chicotesc usor. La mine nu prea mergea aceea fata. Daca era da atunci era da si daca era nu ... atunci nu era
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:17 am

Gratis...hmm .. nu pot . Trebuie sa ma revansez cumva . Am spus eu sigura pe mine . Nu obisnuiam sa accept lucruri asa , doar pentru ca eram eu simpatica .Doar spune`mi cat face , te rog . Acum eram seriosa . Am scos niste bani din portofel si m`am uitat la el insistent . Si el ma privea , dar dupa cateva secunde mi`am intors privirea . Ma intimidam usor .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:29 am

-Nu pot sa accept bani! daca eran la chop si erai cumparator atunci da! da asa nu pot ! si ti`am zis considera`l un cadou de bun venit in cartier!spun incapatanat. nici daca imi baga banii aia cu fosrta in gura nu ii acceptam
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:33 am

Nu , nu ! Taci si ia banii ! macar jumatate . Ia`i ! am zis eu razand . Eram foarte incapatanata si nu imi placea sa am datorii . Vedeam ca nu vrea si nu vrea sa ii ia , dar nici ca ma lasam . Daca chiar nu vrei , atunci spune-mi ! Cu ce sa ma revansez ? am lasat capul pe o parte , am ridicat o spranceana si ma uitam la el , asteptand sa`mi raspunda . Cumva trebuia sa`i platesc .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:37 am

-poate candva o sa am nevoie de un ajutor de la tine si atuncite vei putea revansa!spun sincer .Nu puteam sa ii accept bani , era marfa pe care o primisem si nu dadusem bani pe ea si ma simtisem prost daca ii acceptasem bani
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:41 am

Pai uite .. de genul asta de angajamente fug eu . Nu ! Ori imi spui acum cu ce te ajut , ori iei banii , ori deloc ! Si nu`mi spune ca deloc ca asa nu se face . Adica nu asa fac eu ! Cand vei avea nevoie de ajutorul meu , te voi ajuta pentru ca vreau , nu pentru ca sunt datoare ? E bine ? am inceput sa turui fara sa`l las sa pronunte macar un cuvant . Pentru mine era chiar important sa nu raman cu genul acesta de datorii .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> Icon_minitime

Sus In jos

Special Place :>
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: