Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Special Place :>

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

Special Place :> - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:48 am

Era incapatanata dar eu eram orgolios. Mi-am ciufulit din nou parul. Ce era sa fac?in niciuncaz banii nu ii acceptam asa ca am spun pe un ton extrem de serios
-banii nu ii accept , asa ca spune`mi ce ai putea sa faci pentru un amarat de joint?
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Data de înscriere : 30/12/2010

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:50 am

Nu stiu ..orice . Nu conteaza ! Dar asa .. pe nimic , mai bine merg la shop decat sa`l iau gratis de la tine . Ma uitam la el foarte serioasa . Sa nu se astepte ca`l iau asa , ca nu o sa se intample .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:54 am

Am chicotit putin. Era naiva. Marijoana nu se gasea in shoputi numai cand lucram EU la acel shop. Mi-am dar ochii peste cap incepand sa cuget. Ce puteam sa fac?
-Marijoana nu se gaseste in shop`uri numai cand lucrez eu!spun clipind des din gene
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:57 am

Sau altii ca tine . am spus eu imitandu`i expresia si clipind la fel de des .
Deci iei banii sau ce ? Orgoliul si incapataarea mea atinsese cote maxime si nimeni nu ma putea face sa renunt fara sa`i ofer ceva in schimb .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:05 am

Am clipit din nou din gene de data asta aratand putin sarcasm
-Nu!spun un "nu" accentuat cu un ton nemtesc specific. Pentru prima data imi aratasem accentul nemtesc. In ruptul capului nu acceptasem acei bani
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:09 am

Clipea des cu genele sale lungi , dar nu mai eram atenta la asta cand i`am auzit accentul . Mie , sincer , mi se parea superb .
Mai zii o data ! I`am spus eu facand ochii mari si apropiindu`ma de el .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:12 am

-Ce anume?aa da , nu iti accept bani!spun de data asta normal. Nu ma prinsesem la ce se referise dar probabil imi auzisem accentul. Nu mai vreams a il reptet. Mi se parea ca par un handicapat cand imi foloseam accentul. Mama mea era nemtoaica iar tata corcitura de neamt cu aamerican.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:17 am

Ce ? nu ! da ! Intelegi tu .. Accentul . Mai zii ceva ! Eram efectiv atat incantata de felul in care a rostit acel "nu" incat aproape uitasem si de joint .
Te rog ....... doar o singura data !
am stat destul de mult in Germania , dar oricat mi`as fi dorit , accentul nu se prindea deloc de mine.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:21 am

-Aaa. ..nu stiam ce sa zic. Rosisem putn. ii placuse accentul meu stupid?mi-am dat ochii peste cap.
-Nu!spun cu accentul acela nemtesc de data asta calumea. Ma asteptam ca fata sa inceapa sa rada de mine , asa ca eram pregatit pentru orice
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:29 am

Ah, ce`mi place ! am spus eu toata un zambet . Nu aveam idee de ce , dar felul acela de a vorbi ma fascina in totalitate .
Cum poti ? eram putin dezamagita ca eu nu reuseam sa o spun asa cu efect , dar tot era superb sa auzi .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:31 am

-aa,nu stiu , Germania , acolo m`am nascut , acolo am crescut , si am prins , in casa la mine se vorbeste mult germana , iti place? spun putin mirat. Nu imi folosisem accentul prea des , doar in casa , mi se parea ciudat si iritant
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:34 am

Daca imi place ? l`am intrebat mirata . Cum sa`mi placa ? Doar sa`mi placa . Ma inebuneste , nu`mi place . am spus eu sincer si am rosit . Era ciudat sa spui unui baiat pe care abea l`ai cunoscut ca mori dupa accentul sau .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:39 am

Mi-am ciufulit parul zambind .
-Ha sa iti spun un secret.m`am apropiat de ea soptindu`i : "Mein Fokus ist pathetisch, hassen, aber danke ich fühlte mich viel besser!" spun cu un accent inpecabil zambind sincer
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:47 am

Cand l`am auzit vorbind gemana cu un accent limpede , chiar langa mine , am ramas blocata . Accentele ca si cel rus sau cel german erau pur si simplu febletea mea , singurele lucruri care ma innebuneau cu totul .
Si ai zis ca .. Scopul meu e patetic..urasc.. ? si mai ce? am intrebat rosind . Spre rusinea mea , nu am reusit sa invat germana in totalitate . Oricum la pronuntie stateam groaznic , deci nu aveam placerea de a invata . ci de a auzi .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:51 am

-Pai am spus : accentul meu este pateti , il urasc , dar iti multumesc , acuma ma simt mai bine!spun chicotind . Se vedea ca ii placea germana dar nu prea reusise sa o prinda. Era grea , mai ales gramatica
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:59 am

Am stat cateva secunde si m`am gandit dupa care m`am dus l`a ureche lui si i`am soptit si eu .. Sie hassen , ich liebe .. nici nu eram sigura daca mi`a iesit ce vroiam , oricum am simtit ca mi se incurca limba in gura . Trebuia sa fie ceva gen tu il urasti , eu il iubesc , dar cred ca a inteles el .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:01 am

Am ras putin. Cum putea sa imi iubeasca accentul?
-Multumesc , esti prima care imi zice si sincer prima la care ii arat accentul meu.Nici sora mea nu imi cunoaste asa bine accentul desi stam in aceeasi casa.spun fericit privind`o
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:10 am

M`am bucurat oarecum cand am auzit vorbele sale . M`am retras putin si il priveam dulce. Era chiar simpatic .
Nici sora ta ? Nimeni ? Pai ar trebui sa fie o onoare pentru mine . am chicotit privindu`l in continuare .

Ultima editare efectuata de catre I`m Lucifer <3 in Lun Ian 03, 2011 4:01 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:12 am

-Da , nu chiar o onoare , dar na , te poti considera speciala!spun chicotind. Poate exagerasem dar na , eram fericit asa ca ....
-si cat timp ai stat in Germania?spun ciufulindu`mi parul. Imi placea la nebunie sa fac asta , mai ales sa imi ciufulesc coada scurta
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 3:17 am

M`am uitat in jos gandindu`ma bine dupa care am spus ..
Pai...de la cinci la sase ani jumatate si.. de cam 3 ori am fost cate o luna , doua . Deci cam 2 ani , dar tot nu m`am prins de limba , accent si chestii . Vorbeam mai mult in engleza , oricum nu germana . Mi`am ridicat capul si o suvita de par imi ajunsese pe fata .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 8:35 am

-Da pai sa stii ca e farte greu si nemti sunt foarte stricti la partea asta. Adica daca te aud ca nu ai acel accent se uita la tine mai diferit si se comporta mai diferit , fie ca e de bine fie ca e de rau , pentru ca asa sunt ei...
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:05 pm

Da..e ciudat in Germania , dar e chiar frumos . Eram sincera , chiar imi placea acolo , nu am prea avut probleme , au fost zile frumoase . Mi`am dat suvita dupa ureche si m`am asezat turceste .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:25 pm

-Da stiu , asa e.spun amintindu`mi zilele in Germania , cand traia si tatal meu si ma ducea pe lac sa privim ratele ce innoata acolo.
-Imi spui te rog cat e ceasul?spun dand din gene
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:42 pm

Ummm .. da .. e sase jumatate . De ce ? Trebuie sa mergi undeva ? Ma uitam cand la ceasul de pe perete , cand la el . Mi`am puscat degetele , unul cate unul . Nu aveam idee de ce , dar imi facea placere sa fac asta .
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:50 pm

-Nu , dar am cam pierdut notiunea timpului si doar vream sa vad ca este. Multumesc!spun zambind scurt . Sase jumate , nu era tarziu dar nici devreme. Ce zi! Azi puteam spune ca am ost trimis dintr`o parte in alta a orasului pana am ajuns aici
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Special Place :>   Special Place :> - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Special Place :>
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: