Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O zi plina de... adrenalina.?!

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

Data de înscriere : 29/12/2010

O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 2:05 pm

M-ai luă o guriţă din suc.
Atunci , mulţumesc frumos. murmură aceasta parcă parcă adăugând un zâmbet ştrengar.
Totuşi ar fi tras din joint , totuşi nu ar fi tras.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:14 am

-si totusi de ce te`ai oprit ... adica de ce nu ai mai vrut?limba parca mi se incurca in gura si imi simteam peoapele grele. Am stat nemiscat langa ea pret de cateva secunde apoi imi intorc capul care il simteam greoi spre ea
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 11:27 pm

Pentru că încep să realizez , că nu este bine ceea ce fac. Adică sunt cu un tip străin , într-o casă străină , şi dacă mă droghez cine ştie ce dracu fac.murmură aceasta ridicându-se în piicoare.
Uite nu te supăra dar eu am să plec.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 11:29 pm

Am clipit de cateva ori din gene analiznd`o cu privirea
-Crezi ca ti`as face vreun rau?m`am dus la fereastra uitandu`ma printre jaluzele apoi m`am indreptat spre usa rezemandu`ma de ea
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 11:55 pm

Mnu , Doamne fereşte! exclamă aceasta.
De data asta inhalase prea mult fum de la acel joint. şi începu să râdă. Exagerat poate.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 3:45 pm

Am privit`o ciudat. Simteam ca ochii imi ard dar asta nu conta , vazand`o ca rade am inceput si eu
-De ce razi?
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 1:59 am

Continuă să râdă ipocrit punându-şi o mână pe umăru acestuia
Vezi...vezii...nu se abţinu şi continuă să râdă maimuţa aia râdea tâmp din colaa!!! era deja droga , şi pe masă acesta avea o sticlă de coca colaîn care blonda vedea o maimuţă , tâmpit şi din nou tâmpit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

O zi plina de... adrenalina.?!
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Ghetto`ul. :: Shop`urile.-
Mergi direct la: