Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O zi plina de... adrenalina.?!

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

O zi plina de... adrenalina.?! Empty
MesajSubiect: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:53 pm

Stateam pe scaun in shop asteptand noi clienti si marfa. Trebuia sa ii tin locul unui prieten pana se intoarce de la bunica lui de nu stiu eu unde. Norocul meu ca in ziua aceea nu era agitatie si multa lume . Am cascat scurt ducandu`mi mana la gura. De ce nu mai sosise marfa aceea idioata?o asteptam de aproape 3 ore.
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

Data de înscriere : 29/12/2010
Varsta : 38

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:02 pm

Am intrat, rotindu-mi capul usor spre dreapta, apoi spre stanga, auzind-ul pocnind usor. Zambind am inaintat, lasand in spate un sgomot surd de tocuri, punandu-mi coatele pe ceva ce se numea tejghea. Le-am retras repede, observand praful ce zacea pe ea. M-am murdarit..
-Hai, arata-mi ce ai am spus gesticuland, invitandu-l ca imi intinda pe masa marfa.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:05 pm

M-am ridicat lenes de pe scaun privind`o pe tanara ce tocmai venise. Imi dau ochii peste cap ironic.
-Cam ce ti`ar trebui?tras pe nas , injectii sau de fumat?spun putin flegmatic rezemandu`ma de tejghea zamind smekeresc in coltul gurii
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:09 pm

Mi-am afisat o expresie calma, cautand o replica potrivita.
-Mi-ar placea sa imi arati cate ceva din fiecare., te rog am accentuat ultimele doua cuvinte, gesticuland din nou si zambind.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:23 pm

-ok ... atunci asteapta putin . te rog!spun calm mergand in spate in depozit cautand cate ceva din fiecare. Ma intorc la ea cu un plic de sare , un pliculet de Katana si un flacon mic de heroina.
-Depinde daca vrei ceva tare sau mai slab...
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:27 pm

Am inceput sa rad, aproape ajungand in isterie. Cat ma amuza faptul ca erau cu totii atat de.. prietenosi. Hai, copii, pe vremea mea dealerii stiau sa isi faca meseria..
-Si daca ti-as spune ca de fapt sunt politist? Ce ai face? Ti-ai lua marfa si ai fugii? Unde?
M-am oprit, luand in mana un plic si trecandui-l prin fata ochilor, de la stanga la dreapta, apoi din nou..
-Serios acum. Daca tot pretinzi ca faci meserie, fa-o calumea. Si invata sa nu iti asumi riscuri, coplie.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:34 pm

Deja ma enervase la culme. Am ridicat o spranceana iritat incepand sa schimb tonul vocii mele
-Si daca ti`as zice ca ma doare`n cot ca esti politist si ca nu lucrez aici si nu ai ce sa imi faci ce ai face?ai pleca?unde?inapoi la sectie sau la un alt shop?spun putin ca;cat pe nervi. Tot timpul aveam probleme cu politisti , ma hartuiau de la 14 ani.
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:38 pm

Am ras in sinea mea, simtindu-ma foarte amuzata de intorsatura pe care o luau lucrurile. Pe dinafara mi-am pastrat insa o expresie rigida, impenetrabila, serioasa.
-Nu. In calitate de politist ti-as fi adus la cunostinta faptul ca in legislatie pe nimeni nu intereseaza daca esti sau nu proprietar aici. Tot ce ne intereseaza pe noi e sa va prindem cu marfa la voi, stii.
Era trist cum zilele mele de glorie in care dealeri erau atat de rigizi, era aproape imposibil sa ajungi la ei, sa ii convingi sa iti arate marfa, desi asta era scopul lor. Trebuia sa cunosti persoana cu care faci tranzactii. Unde s-a dus tot rationamentul acum?
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:44 pm

Am inceput sa rad isteric , ironic chiar.
-Daca era shop`ul meu ... crede`ma ca nici nu vedeai ce ti`am intins pe tejghea , dar pentru ca nu e al meu , nu ma prea intereseazaspun dand din umeri continuand cu aceeasi voce ironica
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:50 pm

L-am lasat sa rada.
-Acum incerci sa rastorni situatia, sa te ascunzi in spatele unor scuze jalnice, negand-uti greseala?
O spusesem pe un ton oarecum autoritar. Il certam..
-Haide, stii ca am dreptate.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:10 pm

-Ce dreptate?auzi ... polistist sau nu , cumperi ceva?sau ma rog terminam odata prostia asta?spun la fel de iritat aproape rastindu`ma la ea.Nu trebuia sa las nici macar un pic garda jos , daca o faceam ma lua ca un sacal. Asa erau toti polististi
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:12 pm

Am zambit usor.
-Calmeaza-te, pustiule. Nu sunt politist, doar imi place sa ma joc.
M-am uitat la ce imi recomandase. Adevarul era ca nu mai eram experta in astfel de.. cumparaturi. Numai stiam ce e nou, ce e tare, ce e bun.
-Ce-ar fi sa-mi dai tu ceva, cat mai usor? Nu conteaza pretul, nu conteaza cum se ia.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:17 pm

-usor?hmm... ai putea lua sarea.. de tars pe nas , e usoara si nu iti va face nimic rau !spun dandu`i pliculetul cu sare.Inca o priveam putin mai urat . Imi venea sa o prind de cap si sa o bat de tejghea , cand imi facea cineva farse de genu imi venea sa mor
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:20 pm

-Hai, e excitant sa mai ai parte de o sperietura din cand in cand, nu?
Am luat pliculetul, trecandu-mi-l printre degete, analizandu-l si bagandu-l in buzunar, simtindu-l parca greu acolo.
-Cate din aseta mai ai?
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:23 pm

-Nu a fost o sperietura , doar o exasperare.. mai am ceva in depozit... cat ai dori sa cumperi? dpun indepartandu`ma usor de tejghea ramanand cu privirile asupra ei . Inca eram putin nervos nu putea inca trece peste
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:27 pm

-Mai adu-mi.. hm, 3 plicuri. Ar trebui sa imi ajunga.
Mi-am scos portofelul din geanta, deschizandu-l si numarandu-mi banii cash, din moment ce nu cred ca accepta plata prin card.
Ma gandeam cum mi-am promis sa nu mai fac asta niciodata. Si ma gandeam ca avea sa imi respect promisiunea in continuare. Voiam doar sa ma joc..
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:32 pm

Am mers in spate luand inca 3 plicuri. Am revenit la tjghea aducandu`i`le.
-Un plin e 10 lei... deci 40 lei.spun calm dandu`i celelalte plicuri privind`o. Am analizat`o pret de catvea minute. Avea trasaturi fine , daca te uitai la ea nu ii dadeai meseria de politist , dar aparetele inseala
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:37 pm

Am platit, punand 4 bancnote de 10 lei frumos aliniate pe tejghea. Am desfacut un plic si i-am varsat continutul pe podea. Am zambit, revenind apoi la o expresie oarecum crispata.
-Excelent.
L-am luat si pe al doilea, sfasiind ambalajul cu dinti si aruncand, la fel cum a procedat si cu primul plic, continutul pe podea.
-Pe astea doua le pastrez. am spus tinandu-le cuprinse intre doua degete. Zici ca sunt inofensive, nu? Sa stii ca pe asta ma bazez.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:41 pm

-Daca nu aveai nevoie de cele doua plicuri de ce le`ai mai cumparat?spun putin indiferent luand bacnotele de pe tejghea. In fond nu stiu de ce intrebasem.Erau banii ei nu ai mei , era treaba ei .. doar ca irosise asa marfa buna...
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:45 pm

-A fost o reactie de moment. Stii cum e.
Am oftat, bagand celelalte plicuri in buzunar. Dealerii de pe vremea mea ar fi sarit la gatul meu daca m-ar fi vazut facand asa ceva.. Ahh, unde erau scumpi mei?
-Plus ca ti-am spus, imi plzce sa ma joc.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:50 pm

-Te joci cu focul , daca era Edy aici crede`ma ca nu mai aveai picioare!spun sprijinindu`ma de tejghea observandu`i miscarile. Era asa flegmatica , femeile ca ea , firea ei ma innebunea , ma facea sa am impresia ca trebuie pusa la punct de un barbat
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:54 pm

-E o amenintare?
Ma amuza, ma amuza teribil. M-am plimbat usor prin micul magazin, in cercuri de diametru mic, auzind sonorul tocurilor pe parchetul prea vechi. Voiam sa ii spun ca ar trebui sa renoveze, dar incepusem deja o alta conversatie mai interesanta.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:57 pm

-Nu , nu e shopul meu... pur si simplu ma dezgusta maghernita asta!dar iti spun ca il cunosc pe proprietar si nu e de jucat cu el!spun inca sprijinit de tejghea privind`o. Credea ca le stie pe toate , dar nu era asa
Sus In jos
Lidia Ruffle

Lidia Ruffle

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 11:59 pm

-Si cand se intoarce acest Edy?
Pentru ca daca avea sa fie un personaj atat de pericluos asa cum imi era descris, eram sigura ca ma voi distra si mai bine in sfarsit. Trebuia sa recunosc, imi lipsisera toate astea. Imi lipsise sa ma joc cu mintea oamenilor, sa ii vad cum trec de la o stare la alta.
Am ras.
-Nu ma placi, nu?
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 12:02 am

-Daca te`as placea ar fi iesit urat .Si nu stiu... acuma e plecat dupa marfa ... poate o sa il intalnesc , cat de curand... poate azispun accentuand ultimul cuvand silaba cu silaba. Am iesit de dupa tejghea ducandu`ma mai aproape de ea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! Icon_minitime

Sus In jos

O zi plina de... adrenalina.?!
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Ghetto`ul. :: Shop`urile.-
Mergi direct la: