| O zi plina de... adrenalina.?! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 1:49 am | |
| Am zambit scurt deschizand usa de la camera mea dand o mica inspectie cu privirile . Nu era asa dezordine , se vedea ca mama trecuse pe acolo. ii facusem fetei loc sa intre . Mi-am dat jos geaca aruncand`o pe scaunul de la birou -Fa`te comoda! | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 1:51 am | |
| Se aşeză pe suprafaţa patului moale , şi aşteptă ca acesta să facă ceva. Deci ai sau nu ai? întrebă curioasă , tare curioasă să ştie ea totul , să ştie ea dacă a venit degeabă în acel loc, sau nu. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 1:55 am | |
| -Ma duc sa vad.spun indiferent indreptandu`ma spre dulap.Deschid usa luand o cutie mare de metal inchisa cu un lacat mic. Scot siragul de chei din buzunar si deschis lacatul.Ii intind in fata cutia din metal lui Tonia -Alegeti ce vrei , am tot inafara de sare!Am ramas fara. | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 1:59 am | |
| Yuck , da nu-mi place sarea. replică strâmbându-se luând trei plicuri de morfină şi două de cocaină. Atât vreau momentan. Deci ştiu la cine să apelez data viitoare. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 2:01 am | |
| -Atat vrei sa bagi odata?si da linistita , oricum am prea multa , nici mie nu imi place sarea dar cand raman fara de astea ... merge. Am tras la viata mea doar de 3 ori pe nas!spun inchizand cutiuta de metal punandu`i lacatul si punand`o de data aceasca pe masa | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 2:03 am | |
| Nu le bag pe toate de o dată , nu sunt nebună , nu sunt într-un fel în stare să fumez un gram dapoi toate de o dată. râse scurt , chicotit. Doar de trei ori?întrebă uşor uimită. ea mereu trăgea pe nas , sau se injecta; nimic mai mult. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 2:12 am | |
| -Da , mai mult fumez , e mai mare placerea , de injectat o data si nu mai vreau!spun chicotind.Am luat cutiuta de metal ascunzand`o inapoi in dulap , trebuia sa am grija -Aici,in casa asta , trebuie sa am grija de marfa mea!spun zambind scurt asezandu`ma langa ea | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 1:25 pm | |
| Da de ce atâta grijă , nu stai singur ? întrebă curioasă , pentru că era o casă destul e mare şi cam aşa părea de la prima vedere. Într-un fel , parcă nu era mirare să dai de vreo bucătăreasă , o menajeră şi vreun grădinar. În rest tot stătea singur. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 4:05 pm | |
| -Nu chiar , stau cu sora mea mai mare , si mama , dar mama nu prea sta acasa , e mereu plecata cu treburi , si da bucatareasa , mami nu ii place sa gatesca.spun dand din umeri . M-am ridicat de pe pat inchizandu`mi jaluzelele de la fereastra | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 5:26 pm | |
| Îl privi pe tip , deci avea o soră mai mare ca el. Şi uhm şi mama lui? asta e uşor ciudat , bine că nu o prea interesa pe ea astea. Avea morfina , nu-i mai trebuia nimic. Eu cred că am să plec. murmură aceasta ridicându-se în picioare. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 6:22 pm | |
| -Deja?dar abia ai sosit... haide mai ramai putin cu mine , tragem impreuna iar apoi te duc eu acasa , ce zici?spun apropriindu`ma de ea cand se ridicase. Chiar nu mai trasem de cateva zile iar singur nu ma simteam bine sa o fac | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 6:26 pm | |
| Era o propunere interesantă , dar parcă nu era sigură de ceea ce făcea , plus că atunci când trăgea nu mai era ea şi nu era deloc conştientă de ceea ce făcea. nu ştiu ce să zic... | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 6:43 pm | |
| -Ei haide .. te rog! nu o sa consumam mult , cel putin eu , si o sa am grija de tine daca faci ceva ! spun schitand un zambet timid . In fond nu strica sa se mai distreze putin , oricum nu avea intentii rele | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 7:46 pm | |
| Uhm bine . Fie! exclamă blonda , trântindu-se în cur pe pat, privindu-l cu ochi blânzi pe tip , aşteptând să facă o mişcare , gen să scoată vreun praf , că ea doar nu cumpărase pentru amândoi acele prafuri? | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 7:52 pm | |
| Am zambit satisfacut. M-am indreptat din nou spre dulap scotand cutia din metal. Am trintit`o pe pat deschizand din nou lacatul si aruncandu`l pe undeva pe pat. -Deci ce bagam acum?Marijoana , Katana , Chill?sau tu vrei sare? | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 8:11 pm | |
| Îl privi pe băiat şi se aşeză pe suprafaţa patului , turceşte. Nu ştiu , fumăm marijuana? întrebă fără să ştie ce ar putea să aleagă din diversitatea ce o deţinea tânărul în aceea cutie metalică. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 8:51 pm | |
| -Hmm , da putina marijuana ar merge , uite am un cui rulat gata aici!spun luandu`l cu grija din cutie / Il pun cu grija pe pat apoi inchid cutia dar fara lacat apoi pun cutia pe masa cautnd bricheta -Ai o bricheta? | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 8:59 pm | |
| Nu fumez. Deci nu am nicio brichetă la mine. dădu din umeri blonda privind-ul pe tip , oarecum copilăros. Nu mai fumase un cui de marijuana de multă vreme , parcă nici nu îi mai ştia gustul. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Vin Dec 31, 2010 9:21 pm | |
| -Iar eu cum m`am lasat... stai asteapta ! ma duc pana la soramea in camera , ea sigur are!spun deschizand usa de la camera mea alergand aproape pana la soramea in camera. Caut pe birou si ca de obicei erau acolo cate un teanc de brichete , i`au una si ma intosc la mine in camera inchizand usa. -Dupa cum spuneam... soramea trebuie sa aiba!spun bagand cuiul in gura aprinzandu`l. Trag de doua ori apoi ii pasez blondei cuiul | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Sam Ian 01, 2011 2:35 pm | |
| Stătu pe patul băiatului , fără să se mişte , tot turceşte ; uitându-se prin prafurile tipului , examinându-le , pe unele mirosindu-le . Parcă parcă gândindu-se că nu-i marfă de calitate. Când băiatul se întoarse cu un cui , îi privi mâna întinsă , şi nişte amintiri deloc plăcute îi trecu prin minte. Se ridică în picioare respingând drogul m-ai bine...nu! se strâmbă , dând din cap în sens negativ. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Sam Ian 01, 2011 9:04 pm | |
| M-am incruntat privind`o. De ce nu ?am gresit eu cu ceva? -De ce nu?ce s-a intamplatspun tragand inca un fum din cui.Stau si il privesc , imi era dor de marijoana pura , cultivata din proria plantatie | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Sam Ian 01, 2011 11:01 pm | |
| Continuă să îl privească nu m-ai vroia să stea. Se aşeză la loc pe pat: Îmi poţi aduce un pahar cu apă sau suc rece? întrebă aceasta , simţind cum bătăiile inimi se accentuă. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Dum Ian 02, 2011 1:13 am | |
| Am mai tras un fum stingand cuiul pe jumatate.L-am trantit intr`o scrumiera privind`o pe blonda. Am dat din cap in sens afirmativ mergand spre usa deschizand`o. Am coborat repede scarile mergand in bucatarie si aducandu`i fetei un pahar de suc.Ajuns in camera il dau zambind scurt | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Dum Ian 02, 2011 2:53 am | |
| Luă paharul din mâna băiatului , punândui mărginile pe buze şi gustându-l. Era rece , de la frigider perfect. Chiar dacă era iarnă. Mulţumesc. m-ai luă o gură din el privind-ul pe băiat sper că nu ai pus vreun praf în el murmură aceasta în spirit de glumă. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! Dum Ian 02, 2011 1:29 pm | |
| Am clipit de cateva ori. Chiar daca trase doar cateva fumuri se simti putin ametit. -Nu , ai vazut ca nu am luat nimic , am zburat direct acolo si ti`am adus sucul.spun zambind sters asezanduma langa ea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?! | |
| |
|
| |
| O zi plina de... adrenalina.?! | |
|