Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O zi plina de... adrenalina.?!

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:49 am

Am zambit scurt deschizand usa de la camera mea dand o mica inspectie cu privirile . Nu era asa dezordine , se vedea ca mama trecuse pe acolo. ii facusem fetei loc sa intre . Mi-am dat jos geaca aruncand`o pe scaunul de la birou
-Fa`te comoda!
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

Data de înscriere : 29/12/2010

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:51 am

Se aşeză pe suprafaţa patului moale , şi aşteptă ca acesta să facă ceva.
Deci ai sau nu ai? întrebă curioasă , tare curioasă să ştie ea totul , să ştie ea dacă a venit degeabă în acel loc, sau nu.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:55 am

-Ma duc sa vad.spun indiferent indreptandu`ma spre dulap.Deschid usa luand o cutie mare de metal inchisa cu un lacat mic. Scot siragul de chei din buzunar si deschis lacatul.Ii intind in fata cutia din metal lui Tonia
-Alegeti ce vrei , am tot inafara de sare!Am ramas fara.
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:59 am

Yuck , da nu-mi place sarea. replică strâmbându-se luând trei plicuri de morfină şi două de cocaină.
Atât vreau momentan. Deci ştiu la cine să apelez data viitoare.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:01 am

-Atat vrei sa bagi odata?si da linistita , oricum am prea multa , nici mie nu imi place sarea dar cand raman fara de astea ... merge. Am tras la viata mea doar de 3 ori pe nas!spun inchizand cutiuta de metal punandu`i lacatul si punand`o de data aceasca pe masa
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:03 am

Nu le bag pe toate de o dată , nu sunt nebună , nu sunt într-un fel în stare să fumez un gram dapoi toate de o dată. râse scurt , chicotit.
Doar de trei ori?întrebă uşor uimită. ea mereu trăgea pe nas , sau se injecta; nimic mai mult.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:12 am

-Da , mai mult fumez , e mai mare placerea , de injectat o data si nu mai vreau!spun chicotind.Am luat cutiuta de metal ascunzand`o inapoi in dulap , trebuia sa am grija
-Aici,in casa asta , trebuie sa am grija de marfa mea!spun zambind scurt asezandu`ma langa ea
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:25 pm

Da de ce atâta grijă , nu stai singur ? întrebă curioasă , pentru că era o casă destul e mare şi cam aşa părea de la prima vedere.
Într-un fel , parcă nu era mirare să dai de vreo bucătăreasă , o menajeră şi vreun grădinar. În rest tot stătea singur.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 4:05 pm

-Nu chiar , stau cu sora mea mai mare , si mama , dar mama nu prea sta acasa , e mereu plecata cu treburi , si da bucatareasa , mami nu ii place sa gatesca.spun dand din umeri . M-am ridicat de pe pat inchizandu`mi jaluzelele de la fereastra
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 5:26 pm

Îl privi pe tip , deci avea o soră mai mare ca el. Şi uhm şi mama lui? asta e uşor ciudat , bine că nu o prea interesa pe ea astea. Avea morfina , nu-i mai trebuia nimic.
Eu cred că am să plec. murmură aceasta ridicându-se în picioare.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:22 pm

-Deja?dar abia ai sosit... haide mai ramai putin cu mine , tragem impreuna iar apoi te duc eu acasa , ce zici?spun apropriindu`ma de ea cand se ridicase. Chiar nu mai trasem de cateva zile iar singur nu ma simteam bine sa o fac
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:26 pm

Era o propunere interesantă , dar parcă nu era sigură de ceea ce făcea , plus că atunci când trăgea nu mai era ea şi nu era deloc conştientă de ceea ce făcea.
nu ştiu ce să zic...
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:43 pm

-Ei haide .. te rog! nu o sa consumam mult , cel putin eu , si o sa am grija de tine daca faci ceva ! spun schitand un zambet timid . In fond nu strica sa se mai distreze putin , oricum nu avea intentii rele
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:46 pm

Uhm bine . Fie! exclamă blonda , trântindu-se în cur pe pat, privindu-l cu ochi blânzi pe tip , aşteptând să facă o mişcare , gen să scoată vreun praf , că ea doar nu cumpărase pentru amândoi acele prafuri?
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:52 pm

Am zambit satisfacut. M-am indreptat din nou spre dulap scotand cutia din metal. Am trintit`o pe pat deschizand din nou lacatul si aruncandu`l pe undeva pe pat.
-Deci ce bagam acum?Marijoana , Katana , Chill?sau tu vrei sare?
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:11 pm

Îl privi pe băiat şi se aşeză pe suprafaţa patului , turceşte.
Nu ştiu , fumăm marijuana? întrebă fără să ştie ce ar putea să aleagă din diversitatea ce o deţinea tânărul în aceea cutie metalică.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:51 pm

-Hmm , da putina marijuana ar merge , uite am un cui rulat gata aici!spun luandu`l cu grija din cutie / Il pun cu grija pe pat apoi inchid cutia dar fara lacat apoi pun cutia pe masa cautnd bricheta
-Ai o bricheta?
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 8:59 pm

Nu fumez. Deci nu am nicio brichetă la mine. dădu din umeri blonda privind-ul pe tip , oarecum copilăros.
Nu mai fumase un cui de marijuana de multă vreme , parcă nici nu îi mai ştia gustul.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 9:21 pm

-Iar eu cum m`am lasat... stai asteapta ! ma duc pana la soramea in camera , ea sigur are!spun deschizand usa de la camera mea alergand aproape pana la soramea in camera. Caut pe birou si ca de obicei erau acolo cate un teanc de brichete , i`au una si ma intosc la mine in camera inchizand usa.
-Dupa cum spuneam... soramea trebuie sa aiba!spun bagand cuiul in gura aprinzandu`l. Trag de doua ori apoi ii pasez blondei cuiul
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 2:35 pm

Stătu pe patul băiatului , fără să se mişte , tot turceşte ; uitându-se prin prafurile tipului , examinându-le , pe unele mirosindu-le . Parcă parcă gândindu-se că nu-i marfă de calitate.
Când băiatul se întoarse cu un cui , îi privi mâna întinsă , şi nişte amintiri deloc plăcute îi trecu prin minte.
Se ridică în picioare respingând drogul m-ai bine...nu! se strâmbă , dând din cap în sens negativ.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 9:04 pm

M-am incruntat privind`o. De ce nu ?am gresit eu cu ceva?
-De ce nu?ce s-a intamplatspun tragand inca un fum din cui.Stau si il privesc , imi era dor de marijoana pura , cultivata din proria plantatie
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 11:01 pm

Continuă să îl privească nu m-ai vroia să stea. Se aşeză la loc pe pat:
Îmi poţi aduce un pahar cu apă sau suc rece? întrebă aceasta , simţind cum bătăiile inimi se accentuă.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 1:13 am

Am mai tras un fum stingand cuiul pe jumatate.L-am trantit intr`o scrumiera privind`o pe blonda. Am dat din cap in sens afirmativ mergand spre usa deschizand`o. Am coborat repede scarile mergand in bucatarie si aducandu`i fetei un pahar de suc.Ajuns in camera il dau zambind scurt
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 2:53 am

Luă paharul din mâna băiatului , punândui mărginile pe buze şi gustându-l. Era rece , de la frigider perfect. Chiar dacă era iarnă.
Mulţumesc. m-ai luă o gură din el privind-ul pe băiat sper că nu ai pus vreun praf în el murmură aceasta în spirit de glumă.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 1:29 pm

Am clipit de cateva ori. Chiar daca trase doar cateva fumuri se simti putin ametit.
-Nu , ai vazut ca nu am luat nimic , am zburat direct acolo si ti`am adus sucul.spun zambind sters asezanduma langa ea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi plina de... adrenalina.?!   O zi plina de... adrenalina.?! - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

O zi plina de... adrenalina.?!
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Ghetto`ul. :: Shop`urile.-
Mergi direct la: