| Sweet and Bitter | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Dum Ian 02, 2011 10:07 pm | |
| Am simtit cum buzele ei s`au lipit de ale mele . Ii simteam parfumul de trandafiri care ma inebunea . 2 secunde mai tarziu era aproape de fata mea . A uitat ce spunea , dar nu m`ai conta . Degetul ei finut se plimba pe umarul meu , gadilindu`ma . Mi`am lipit de data asta , eu , buzele de ale ei intr`un sarut pasional , dar dulce in acelasi timp . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 10:59 am | |
| De data aceasta ochii mari si negri ai roscatei se inchisesera brusc. Se parea ca satena nu avusese nimic impotriva, ba din contra, o sarutase de data aceasta ea pe asiatica. Cu miscari lente si usor vulgare ii raspunse la sarut, la un moment dat muscandui buza inferioara si facandusi loc cu limba printre buzele acesteia. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 2:08 pm | |
| Cred ca vinul isi facuse efectul , asa cum spusese roscata anterior . Mi`am pus mana dupa gatul ei si buzele noastre erau unite . Am simtit cum isi strecura limba printre buzele mele fine .I`am raspuns la fel de pasional . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 2:15 pm | |
| "Asta e cu adevarat ceva nou, nu gluma." isi zise in gand Mika putin amuzata. Se mai sarutase cu cateva fete in urma cu ceva timp, dar toate refuzau sarutul. Isi lasa mana pe talia ei. "Nu strica daca ma joc putin cu ea." Isi dezlipi usor buzele de ale ei lipindusi apoi fruntea de cea a satenei. -Sti, cand ti-am zis mai devreme ca arati bine imbracata asa... Sunt curioasa cum arati fara ele. ii sopti incet la ureche. Nu strica daca punea nitel paie pe foc. In fond, nu avea nimic de pierdut. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 2:47 pm | |
| Am chicotit la auzul cuvintelor ei . I`am bagat mana pe sub tricou , i`am dat parul pe celalalt umar si am inceput sa o sarut pasional , pe gat . O mica aventura nu`mi strica chiar deloc . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 4:31 pm | |
| Din cateva miscari usoare acum satena era intinsa pe canapea iar roscata asezata usor peste ea, zambind jucausa. Isi lasa capul pe spate, in timp ce mainile sale cazura mai jos, pe coapsele ei. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 4:45 pm | |
| Mika era deasupra mea , atingandu`mi coapsele cu mainile sale finute . Mi`am bagat ambele maini sub tricoul ei , dupa care i l`am dat jos de tot . Mainile mele au inceput sa se plimbe pe corpul infierbantat al roscatei . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 4:56 pm | |
| Fiecare gest al fetei o facea pe Mika sa devina si mai jucausa, ceea ce'i conferea o stare destul de placuta cand o privea pe Jose. La un anumit moment simtise cum ramasese fara tricou. Zambi in coltul gurii apoi o saruta ferm trecandusi una dintre maini prin parul sau, si cu cealalta jucanduse cu breteaua rochiei pe care o purta satena. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 5:19 pm | |
| O mangaiam pe spate cu miscari circulare . Buzele ei fine se uneau cu ale mele . As fi vrut sa ma opresc , dar aroma ei imbietoare ma facea sa o vreau din ce in ce mai mult . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 5:26 pm | |
| Isi trecu ambele maini pe picioarele ei fine si cu dintii indeparta usor bretelele rochiei, astfel incat o lasa pe Jose doar in lenjeria sa intima. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 8:07 pm | |
| Am simtit cum imi trage rochita de pe mine , dar n`am ripostat . Eram ametita , poate putin prea ametita . Eram o fata ciudata . Puteam sa beau tarie cu sticla , dar un pet de bere sau 3 pahare de vin ma lasau lata . Mai usor .. am chicotit desfacandu`i nasturelul de la pantaloni . lasad`o si pe ea in lenjerie . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 8:18 pm | |
| -Se pare ca paharul ala ti-a venit de hac, nu gluma. chicoti usor ridicanduse pentru cateva clipe cand ii observa reactia, sau mai bine zis ameteala.-Si sunt, totusi, foarte curioasa..Nu ti-am pus nimic in bautura. Si daca-ti puneam tot asa de repede te lua ameteala? Nu de alta, dar nu strica sa incerc pe viitor. zambind strengareste. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:08 pm | |
| Pai .. cam asa .. am ras la auzirea intrebarii ei . Ce ai putea sa`mi pui ? Mica bestie .. am chicotit si m`am ridicat de pe canapea , puscandu`mi degetele de la ambele maini . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:13 pm | |
| -Stiu si eu...Droguri? incepu sa rada, prefacanduse ca statea pe ganduri. Nu era deloc o idee rea. Noroc insa ca ea nu mai consuma, si de-atunci nu mai avea niciun fel de droguri i ncasa, nici macar dalea slabe. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:19 pm | |
| Nu cred ca m-ar deranja , dar as prefera sa stiu.. am inceput sa rad tare . M`am asezat iar pe canapea si ii priveam trupul apoape gol . Am inceput sa ma joc cu o suvita de par . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:23 pm | |
| -Serios? Deci la tine un viol ar putea avea loc oriunde, oricand, fara sa te opui? Daca asa stau lucrurile nu s-ar mai numi viol, nu? Se aseza pe jos in fata ei, rezemandusi coatele si barbia de genunchii fetei. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:27 pm | |
| Nu asta era ideea ! am inceput sa rad isteric . Ziceam ca nu m`as supara sa`mi dai droguri . Cu violul e alta treaba . Logic ca nu s`ar mai numi viol daca eu as vrea , daca mi`ar placea persoana . Dar nu am experimentat niciodata ceva gen , am stiut sa am apar . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:32 pm | |
| -Si-ti place persoana mea? replica din nou roscata vrand sa se asigura, in timp ce-si plimba incet unul dintre degete dea lungul coapsei drepte a satenei. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:36 pm | |
| Mi`am pus un deget sub barbia ei ridicand`o incet . O priveam fix in ochi. Tu ce crezi ? am chicotit dupa care buzele mele sau lipit de fruntea ei intr`un pupic scurt . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:38 pm | |
| -Că..... se opri repede apoi o privi atenta. Ii daduse un pupic scurt pe frunte. Zambi satisfacuta, aproape ca si incepu sa toarca precum o pisica. -Mai pot primi unul? facand niste ochi de catelus. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:42 pm | |
| Am zambit pervers si m`am apropiat de urechea ei . Depinde...unde il vrei ? am coborat de pe canapea trecandu`mi un picior pe o parte a corpului sau micut si un picior pe cealalta parte . | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 9:58 pm | |
| -Hehhh...Si uite ca pentru aceasta intrebare exista multe raspunsuri! zambi discret ducandusi mainile pe talia ei, incepand sa o sarute pe gat, apoi mai jos, pe piept. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 10:02 pm | |
| O mana o tineam la ceafa , incalcita in parul ei des ca focul si cu cealalta mana ma sprijineam de podea . Simteam cum ma infierbantam in locurile in care ma atingea cu buzele ei dulci .
Ultima editare efectuata de catre I`m Lucifer <3 in Mar Ian 11, 2011 7:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Mika
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 10:07 pm | |
| O privi pret de cateva clipe, apoi incepuse sa se joace fara inhibitii cu sutienul ei. Urca inapoi cu sarutarile pe gatul ei, isi lipi corpul de al ei si cu mainile pe spatele ei ii desfacu incet sutienul. | |
|
| |
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sweet and Bitter Lun Ian 03, 2011 10:11 pm | |
| Micuta roscata era focoasa . A inceput sa se joace cu sutienul meu pana am simtit ca`l da jos . Mana mea a alunecat tot mai jos pana am atins marginea chilotilor . Fara sa se mai gandeasca , a bagat mana pe sub lenjerie , incitand`o . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sweet and Bitter | |
| |
|
| |
| Sweet and Bitter | |
|