Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sweet and Bitter

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Mika

Mika

Data de înscriere : 02/01/2011
Varsta : 28

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 4:42 pm

Ofta prelung, jucanduse cu una dintre suvitele din parul sau roscat in timp ce ochii sai mari si negri conturati bine cu un creion de ochi ieseau in evidenta.
Nu peste mult timp linistea iar se asternuse in camera, apoi un alt oftat..Intinsa pe canapea, roscata privea neastamparata spre geam jucanduse cu o acadea.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Data de înscriere : 30/12/2010

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 5:16 pm

Nu vedeam cum altfel sa`mi fac prieteni noi daca nu vorbesc cu ei . Deci , m`am imbracat , aranjat si restu si m`am dus si am batut la o usa . Stiam ca pe aici locuiau fete si baieti cam de varsta mea , dar speram totusi sa nu nimeresc la o batrana de 70 de ani care locuieste doar cu cele 8 pisici ale sale . Deci am batut si asteptam ca totusi cineva sa`mi raspunda .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 5:21 pm

Doe, Doe..Unde naiba-ti e capu'?! Bate cineva la usa!
Tresari brusc privind spre usa insa pastrandusi acelasi zambet neastamparat si colorat pe chipul sau. Se ridica si se aproprie de usa. Ecoul pasilor sai rasuna in urma sa.
Deschise usa aranjandusi fusta si camasa deschisa la primul si ultimul nasture, putin cam sifonata.
-Da?
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 5:48 pm

Se auzi cativa pasi din interior si usa se deschise . O fata cu zambet sipatic a deschis usa si voce ei dulce a rasunat .
Mmm..Hey ! am raspuns eu entuziasmata , dar nu chiar sigura ca a fost cea mai buna decizie sa ma plimb de nebuna pe la casele altora ..
Deranjez ? incercam sa fiu politicoasa .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 6:22 pm

O privi din cap pana-n picioare, ingandurata.
Se poate sa fie una dintre noile mele vecine?
Incepu sa rada usor cand ii auzi intrebarea. O vizita mai potrivita de aat nici ca se putea.
-Nu, nu deranjezi deloc. Intra te rog.
Fara alte adaugari se dadu usor la o parte din dreptul usii, facandui blajin semne din mana sa intre.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 7:09 pm

Ma privi pret de cateva secunde dupa care imi raspunse cu vocea ei care mi se parea atat de dulce . Mi`a facut semn sa intru . Am pasit inauntru cu pasi micuti , privind in jur si analizand casa .
Ei bine .. Eu sunt Jose ! Incantata sa te cunosc . Tocmai ce m`am mutat alaturi ..
parca vroiam sa mai spun ceva , dar cred ca era suficient pentru moment .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 7:19 pm

-Ohhh! Ce coincidenta! Si eu m-am mutat de curand, poate chiar..prea curand. Acum 2 ore.
Surase vesela si cu pasii sai micuti se repede spre mica masuta din fata canapelei, pe care statea in urma cu cateva minute.
Ii asculta numele, intorcanduse cu fata spre ea.
-Hmmm..Jose! Ingenios nume, as putea spune chiar dragut. Eu sunt Mika, sau Doe, pentru unii prieteni. zise amuzata cu gandul la stupida sa porecla.
Stramba usor din nas, precum un copil caruia nu'i convenea un anumit lucru, banal cum s-ar zice.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 7:55 pm

Mika ? Si a tau e dragut .. am spus zambind dupa care am luat loc pe canapea . Era o camera destul de luminoasa .
Deci Mika .. Cati ani ai ? am intrebat`o schitand un zambet dulce ce`mi evidentia gropitele . S`a asezat si ea langa mine . Asa am putut sa`i observ mai bine pielea perfecta . Era asa finuta ca mi`ar fi fost probabil frica sa o ating , sa nu o ranesc .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 8:09 pm

-Pai...in jur de 15 ani?
Nu trecu mult timp dupa aceasta si rase din nou.
-Am glumit. Pai...Tu cat mi-ai da?intreba curioasa asezanduse mai confortabil, picior peste picior si aranjandusi fustita neagra din voal.
Isi trecu mana prin par, in timp ce ochii sai mai si negri devenira mult mai mari, iar negrul ce'i inconjura ti se parea ca devenea cu atat mai intens cu cat curiozitatea roscatei crestea.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 8:23 pm

Cam ... 17 .. 17 ani .. nu ? am zis eu analizand`o de la parul ei care in calea razelor de soare era ca focul , pana la piciorusele ei micute . Era draguta si firava . Cat ai ? am intrebat`o chicotind . Nu stiam la ce sa ma astept . Stiam ca aparentele inseala deci nu aveam de unde sa stiu daca era mai mare sau chiar mai mica . Cert era ca era mica , dar frumusica pentru o copiluta .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 8:27 pm

-Hehh...as vrea eu sa mai fiu minora. zise vesela prefacanduse ca sta pe ganduri.
Isi aranja apoi camasa, si-si aseza mainile pe genunchi, elegant.
-Defapt, am 19 ani. Nu arat deloc pentru varsta asta, nu? Macar am un avantaj.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 8:50 pm

Nu .. nu arati . Si...care e avantajul ? m`am balbait putin si am zambit larg . Avea niste ochi superbi , negri si mari . Puteai sa te ineci in ei . Camera spatioasa se scalda in soare . Era frumos , se vedea fiecare firicel de praf , fiecare detaliu .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 8:53 pm

-Sa spunem doar...Ca-mi place sa-mi pastrez latura mea inocenta.
O privi cu deplina atentie. Observase imediat cum satena incepuse sa se balbaie, insa ca drept raspuns afisa un zambet neastamparat de copil.
Se ridica iemdiat in picioare, punanduse in fata ei si dregandusi vocea.
-Scuza-ma, m-a luat valul si am uitat cu totul! Cu ce doresti sa te servesc?
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:04 pm

Ummm .. Nu conteaza , beau orice , alege tu .. Ce vrei si tu .. am spus eu confuza . Nici nu cred ca preferam ceva anume in acel moment . In timp ce ea se indrepta spre bucatarie cu pasi micuti , imi asezam firele rebele de par . Era dragut la ea , ma simteam .. ca acasa .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:07 pm

Cu rapiditate aseza la intamplare cateva fursecuri pe o tava apoi lua o sticla de vin rosu. Mereu tinea la detalii, semn ca era o fata destul de rafinata. Eleganta nu prea s-ar crede, de vreme ce provenea dintr-o familie numeroasa cu 4 frati mult mai mari decat ea.
In scurt timp reveni alaturi de satena si aseza tava pe mica masurata din dreptul ei. Lua 2 pahare si turna putin vin in ele.
-Sper ca nu te imbeti repede. zise glumeata.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:11 pm

Pai tineam la bautura..inainte..dar nu am mai baut de jumatate de an mai mult de un paharel , deci nu promit nimic . am terminat de zis si m`a cuprins rasul . Nu isteric , dar suicient de tare . Obisnuiam sa rad , trezind si mortii din morminte . Am luat paharelul si l`am dus la gura .
Ai gusturi bune , rafinate as spune . Si .. tu ? faci urat la bautura ? am chicotit incet .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:17 pm

-Pai...ceva de genul. Dar nu in toate cazurile. Depinde de atmosfera din jurul meu atunci cand beau. zise incet luandusi paharul sau si privindui continutul neastamparata.
Isi dadu cateva suvite dupa ureche, tinand cu delicatete paharul intre doua degete. Si-a inmuiat putin buzele in lichidul rosiatic, trecandusi apoi incet limba peste ele. Zambi satisfacuta.
-N-am mai baut vin din acesta de cand eram minora. Ce pot spune? Unul dintre fratii mei e mare impatimit al vinului si mereu imi mai aduce cateva sticle. chicoti usor.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:21 pm

Imm .. aroma puternica a vinului mi se raspandea in corp. Era delicios . Poate unul din cele mai bune pe care le`am gustat .
Deci ai un frate ? Daca ar semana macar putin cu tine , cred ca mi`ar place de el .. Probabil si`a dat seama ca am batut un apropo , dar cam asta imi era intentia la urma urmei .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:31 pm

O privise strengar. intelesese gestul ei si nu o deranja catusi de putin. Din contra, chiar ii placea, oarecum.
-Nu un frate...am 4. Si toti sunt mai mari. Eu sunt singura fata.
Se aproprie mai mult de satena, privind'o cu un oarecare interes in priviri.
-Dar nu conteaza. Vreau sa stiu mai multe despre tine. Nu mi-ai spus nici cati ani ai.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:37 pm

Cu doar un an mai mult ca tine .. am zambit ciudat , oarecum pervers . S`a apropiat de mine si ma privea direct in ochi .
Spune`mi ce vrei sa afli si .. iti voi arata , pardon .. spune .. am chicotind apropiindu`ma si mai mult de ea.
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:41 pm

Surase usor cand o auzi, lasandusi putin capul inclinat intr-o parte, permitand catorva suvite de par sa i se asterne pe obrazul sau stang.
-Cred ca vinul a inceput deja sa-si faca efetul. replica pe-un ton strengar.
Ii privi mai bine corpul.
-Esti cumva model? Arati bine imbracata asa.
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:46 pm

Nu am bagat de seama ce a zis de vin . Am raspuns doar la intrebare . Am fost .. nu cred ca ma voi mai intoarce pe podium vreodata . Nu e deloc cum pare . mi`am adus aminte de unele din cele mai groaznice momente din viata mea pe care le`am petrecut in spatele scenii . Si tu .. arati superb . Am zambit dupa ce mi`am auzit tonul pe care am spus`o . I`am dat la o parte suvita , sa o vad mai bine . Avea pielea fina si placut la atingere . Mirosea a trandafiri .
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:50 pm

-Merci...cred. statu pe ganduri pret de cateva clipe insa cand ii simti mana sa cum ii indeparta una dintre suvitele de par de pe obraz se trezi repede din visare.-Hmm...nu stiu de ce dar imi amintesti de cineva.
Roscata isi lasa usor mana pe barbia ei, ridicand'o usor cu un deget si privindui mai bine textura fetei.-Mda! Sigur semeni cu cineva!

Ultima editare efectuata de catre Mika in Dum Ian 02, 2011 9:55 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
I`m Lucifer <3

I`m Lucifer <3

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 9:55 pm

Am avut impresia ca a deranjat`o ce am zis mai devreme . M`am uitat ciudat cand am auzit`o spunand ca seman cu cineva..I`am simtit degetul finut sub barbia mea . Cu cine ? am intrebat`o putin confuza.. Chiar nu aveam nici o idee despre ce sau cine vorbea . Mi`am muscat buza inferioara , asteptand sa`mi raspunda .

Ultima editare efectuata de catre I`m Lucifer <3 in Lun Ian 03, 2011 2:53 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Mika

Mika

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 10:00 pm

Se gandi mai bine, insa roscata nu-si mai dadu seama. Cu zambetul pe buze, si in semn de raspuns ii fura un mic sarut , lipindusi buzele de ale ei. Peste cateva clipe insa se opri, indepartandusi doar cativa milimetri buzele de ale ei.
-Am uitat cu totul ce doream sa spun. replica usor amuzanta plimbandusi degetul aratator pe umarul satenei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sweet and Bitter Empty
MesajSubiect: Re: Sweet and Bitter   Sweet and Bitter Icon_minitime

Sus In jos

Sweet and Bitter
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: