Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O cazatura ... doua ... trei ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Hathaway Rose

Hathaway Rose

Data de înscriere : 30/12/2010

O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:01 pm

Deschise ochii pe care ii inchisese acum cateva clipe. Zambi privind-o cateva clipe. Ii venea sa o imbratiseze si sa nu ii mai dea drumul. Era prima persoana care ii zicea asta, care e sincera cu ea...care nu o ignora.
-O sa tin minte! Si nu uita poti face acelasi lucru!-ii facu cu ochiul prieteneste.
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:08 pm

-Multumesc ... dar ... defapt voi tine cont de ceea ce am vorbit noi acum, spun zambind.
Eram fericita ca aveam pe cineva de partea mea. Era o fata foarte draguta, tineam la ea ... era singura prietena noua pe care mi-o facusem.
Sus In jos
Hathaway Rose

Hathaway Rose

MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 1:16 pm

-Si esti patinatoare sau ceva de genu'?-o intreba gandindu-se la cat de bine se pricepea. Zambi dandu-i drumul la maini. Isi prinse parul sus in coada. Rasufla usurata. Era mult mai bine acum. Incepuse sa ii se faca cald. Dorea sa stie cat mai multe despre Emi, doar era noua ei prietena nu?
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:10 pm

-Defapt .... nu, eu sunt cantareata si model ... nu eu mi-am ales carierea ... ci tatal meu ... tatal meu adorptiv ... care pot spune ca ma uraste. Am patinat din palcere ...Tu cu ce te ocupi?
Sus In jos
Hathaway Rose

Hathaway Rose

MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:22 pm

-Te uraste? -repeta incet lasand privirea in jos. Eu sunt pianista.-zambi , desi nu isi putea lua gandul de la ceea ce zisese. Pe ea toata lumea o urase, dar acea ,,lume" nu erau parinti ei sau macar rude. Erau doar niste straini pentru ea...
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 7:01 pm

-Of nu te mai intrista ... haide ... nu mai fi asa ... uite scuze ca am mentionat de asta ... uita de tatal meu .... Imi place meseria ta, spun incercand sa schimb subiectul deoarece ma simeteam, destul de prost ca adusesem vorba.
Sus In jos
Hathaway Rose

Hathaway Rose

MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 7:20 pm

-Ce iti tot ceri scuze? Nu mai intristat deloc! Ma bucuri ca ai incredere in mine si ca mi-ai spus. Nu multe persoane fac asta . Ofta, afisand un zambet sters. Privi gheata de sub picioarele sale. Sclipea asa frumos cand era atinsa de razele soarelui. Aproape ca lumina ca un bec.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O cazatura ... doua ... trei ...   O cazatura ... doua  ... trei ... - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

O cazatura ... doua ... trei ...
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Munchen. :: Patinoarul.-
Mergi direct la: