Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Welcome in my world

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

Welcome in my world - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:57 am

mi-am dat ochii peste cap. Stia ca el mai tare ma enerveaza chestia cu limba scoasa!
-Da mi`ar face placere , dar fiind treaza nu ai avea tupeu!si nu mai scote limba la mine! stii ca ma enerveaza si s-ar putea sa ramai fara ea!spun ridicandu`mi spranceana la ea
Sus In jos
Kaoru

Kaoru

Data de înscriere : 30/12/2010

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:02 am

Isi mari ochii cand auzi de partea cu tupeul. Hmm, nu credea ca mai sunt cateva lucruri pe care baiatul nu le cunoaste la ea.
- De unde stii ca n-am eu tupeu? Eu zic ca am, scoase din nou limba, pentru ca ii placea tare mult sa-l tachineze.
Se apropie mai mult de el, privindu-l intens.
- Vrei sa te violez, baby? intreba pe un ton destul de serios.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:06 am

Am inceput sa rad putin. Nu puteam sa cred ca tocmai ma intrebase chestia asta
-Bine cu intrebarea te`ai dat de gol!spun inca chicotind. Cand ii vazusem expresia fetei incetasem , poate totusi era serioasa
-sa te vad!
Sus In jos
Kaoru

Kaoru

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:11 am

- Pe bune? ramase foarte uimita cand auzi ca vrea asta. Sa stii ca o fac, dar presimt ca asta nu va fi viol, stiu eu c-o sa-ti placa, rase incet.
Il privi lung, putin timida la inceput. Niciodata nu s-a gandit ca ar putea s-o faca cu el sau ceva, dar vroia sa-i arate ca are tupeu.
Il trase de bluza inspre ea, privindu-l in ochi pentru cateva clipe, ca si cand i-ar spune "incep", dupa care isi lipi buzele de ale lui, incepand sa-l sarute intr-un mod salbatic, in timp ce tragea de tricoul lui, pentru a-l da jos.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:14 am

Am zambit in coltul gurii pervers. Da poate ca inceputul spunea ceva promitator dar vream sa vad pana unde se va ajunge cu asta. M-am prins si eu de bluza ei lasandu`ma sarutat.
Sus In jos
Kaoru

Kaoru

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:18 am

Opri sarutul, doar pentru a da jos bluza baiatului. Dupa ce facu asta o arunca pe undeva pe marginea patului, reluandu-si activitatea. Intr-un fel nu-i venea sa creada ca facea asta tocmai cu el, unul dintre cei mai buni prieteni, dar era ok.
Incepu iar sa-l sarute, de data aceasta mai tandru. Ii putea simti gustul buzelor pentru prima oara si se bucura de acest lucru din plin. Mereu se intrebase cum saruta Josh.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:21 am

Am sarutat`o si eu la fl de trandru. Saruta destul de bine iar buzele ei erau moi si dulci desi aveau gustul berii.Limbile noastrre faceau acuma un mic jos. Mi-am bagat mana pe sug bluza ei simtinadu`i sutienul datelat. i`am dat jos bluza continuand
Sus In jos
Kaoru

Kaoru

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:26 am

Simtea mii de fiori prin corp cand baiatul isi strecura mana pe sub bluza ei, iar acestia se inmultira cand ajunse in zona sanilor. Cu toatea astea continua sa-i raspunda si la sarut, in acelasi mod, oprindu-se la mici intervaluri de timp pentru a da amandurora prilej ca sa ia o gura de aer.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:30 am

Mi-am plimbat mainile pe sptatele ei jucandu`ma cu breteua sutienului pana o deschisem.II Dadusem jos tandru sutienul aruncandu`il pe undeva pe jos . Am sarutat`o pe cap muscand`o usor lasandu`i o mica urca
Sus In jos
Kaoru

Kaoru

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:37 am

Scoase un mic sunet cand fu muscata, simtind o mica durere de abia dupa cateva secunde. Observa ca sutienul ei fu indepartat, iar atunci rosi usor. Nu-si aducea aminte ca baiatul s-o fi vazut vreodata dezbracata, asta era prima oara.
- Ti-am zis eu ca asta n-o sa mai fie viol, spuse, razand incet.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:41 am

-Si ce conteaza?vrei sa tip?spun dand din sprancene. Da nu era un viol , dar ma simteam bine si banuiam ca si ea. Continuam sa imi plmb degetele pe spatele ei.Am lasa`o incet pe spate pe pat intinand`o
Sus In jos
Kaoru

Kaoru

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:35 pm

- Nu, nu e nevoie sa tipi, ii sopti ea cand o intinse pe pat, continuand sa-i priveasca chipul intens. Privirea ei se concentra mai mult asupra buzelor, iar in urmatoarea clipa isi puse o mana dupa gatul lui, incepand sa-l sarute din nou, miscandu-si limba intr-un mod violent si muscand-o pe cea a baiatului la un moment dat.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:44 pm

Cand fata imi muscase limba imi stransesem ochii . Am inceput sa ii masez usor sanii moi . am desfacut`o incet la pantaloni simtindu`i dantela lenjeriei intime.Mi-am dezlipit buzele de ale ei coborand pe abdomenul fetei lasand o linie usoara de saliva
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Welcome in my world   Welcome in my world - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Welcome in my world
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: