| Welcome in my world | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 1:57 am | |
| mi-am dat ochii peste cap. Stia ca el mai tare ma enerveaza chestia cu limba scoasa! -Da mi`ar face placere , dar fiind treaza nu ai avea tupeu!si nu mai scote limba la mine! stii ca ma enerveaza si s-ar putea sa ramai fara ea!spun ridicandu`mi spranceana la ea | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:02 am | |
| Isi mari ochii cand auzi de partea cu tupeul. Hmm, nu credea ca mai sunt cateva lucruri pe care baiatul nu le cunoaste la ea. - De unde stii ca n-am eu tupeu? Eu zic ca am, scoase din nou limba, pentru ca ii placea tare mult sa-l tachineze. Se apropie mai mult de el, privindu-l intens. - Vrei sa te violez, baby? intreba pe un ton destul de serios. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:06 am | |
| Am inceput sa rad putin. Nu puteam sa cred ca tocmai ma intrebase chestia asta -Bine cu intrebarea te`ai dat de gol!spun inca chicotind. Cand ii vazusem expresia fetei incetasem , poate totusi era serioasa -sa te vad! | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:11 am | |
| - Pe bune? ramase foarte uimita cand auzi ca vrea asta. Sa stii ca o fac, dar presimt ca asta nu va fi viol, stiu eu c-o sa-ti placa, rase incet. Il privi lung, putin timida la inceput. Niciodata nu s-a gandit ca ar putea s-o faca cu el sau ceva, dar vroia sa-i arate ca are tupeu. Il trase de bluza inspre ea, privindu-l in ochi pentru cateva clipe, ca si cand i-ar spune "incep", dupa care isi lipi buzele de ale lui, incepand sa-l sarute intr-un mod salbatic, in timp ce tragea de tricoul lui, pentru a-l da jos. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:14 am | |
| Am zambit in coltul gurii pervers. Da poate ca inceputul spunea ceva promitator dar vream sa vad pana unde se va ajunge cu asta. M-am prins si eu de bluza ei lasandu`ma sarutat. | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:18 am | |
| Opri sarutul, doar pentru a da jos bluza baiatului. Dupa ce facu asta o arunca pe undeva pe marginea patului, reluandu-si activitatea. Intr-un fel nu-i venea sa creada ca facea asta tocmai cu el, unul dintre cei mai buni prieteni, dar era ok. Incepu iar sa-l sarute, de data aceasta mai tandru. Ii putea simti gustul buzelor pentru prima oara si se bucura de acest lucru din plin. Mereu se intrebase cum saruta Josh. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:21 am | |
| Am sarutat`o si eu la fl de trandru. Saruta destul de bine iar buzele ei erau moi si dulci desi aveau gustul berii.Limbile noastrre faceau acuma un mic jos. Mi-am bagat mana pe sug bluza ei simtinadu`i sutienul datelat. i`am dat jos bluza continuand | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:26 am | |
| Simtea mii de fiori prin corp cand baiatul isi strecura mana pe sub bluza ei, iar acestia se inmultira cand ajunse in zona sanilor. Cu toatea astea continua sa-i raspunda si la sarut, in acelasi mod, oprindu-se la mici intervaluri de timp pentru a da amandurora prilej ca sa ia o gura de aer. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:30 am | |
| Mi-am plimbat mainile pe sptatele ei jucandu`ma cu breteua sutienului pana o deschisem.II Dadusem jos tandru sutienul aruncandu`il pe undeva pe jos . Am sarutat`o pe cap muscand`o usor lasandu`i o mica urca | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:37 am | |
| Scoase un mic sunet cand fu muscata, simtind o mica durere de abia dupa cateva secunde. Observa ca sutienul ei fu indepartat, iar atunci rosi usor. Nu-si aducea aminte ca baiatul s-o fi vazut vreodata dezbracata, asta era prima oara. - Ti-am zis eu ca asta n-o sa mai fie viol, spuse, razand incet. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 2:41 am | |
| -Si ce conteaza?vrei sa tip?spun dand din sprancene. Da nu era un viol , dar ma simteam bine si banuiam ca si ea. Continuam sa imi plmb degetele pe spatele ei.Am lasa`o incet pe spate pe pat intinand`o | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:35 pm | |
| - Nu, nu e nevoie sa tipi, ii sopti ea cand o intinse pe pat, continuand sa-i priveasca chipul intens. Privirea ei se concentra mai mult asupra buzelor, iar in urmatoarea clipa isi puse o mana dupa gatul lui, incepand sa-l sarute din nou, miscandu-si limba intr-un mod violent si muscand-o pe cea a baiatului la un moment dat. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:44 pm | |
| Cand fata imi muscase limba imi stransesem ochii . Am inceput sa ii masez usor sanii moi . am desfacut`o incet la pantaloni simtindu`i dantela lenjeriei intime.Mi-am dezlipit buzele de ale ei coborand pe abdomenul fetei lasand o linie usoara de saliva | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Welcome in my world | |
| |
|
| |
| Welcome in my world | |
|