| Welcome in my world | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kaoru
| Subiect: Welcome in my world Joi Dec 30, 2010 10:47 pm | |
| Dimineata razele soarelui reusira s-o trezeasca pe Kaoru destul de repede. Nu ii convenea, pentru ca era destul de devreme, iar in weekend obisnuia sa doarma mult, pentru ca se culca foarte tarziu. Petrecerea din seara trecuta fusese superba, dar din cauza ei acum murea de somn, iar pe langa asta camera ei era praf. Cutiile de bere goale erau imprastiate pe jos, mancarea statea peste tot, pe birou, pe biblioteca ei, mai putin in pat. Cand se ridica in capul oaselor observa dezastrul si nu-i veni sa creada. Oh perfect, in loc sa se bucure de ziua aceea, avea sa faca curat. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Welcome in my world Joi Dec 30, 2010 11:38 pm | |
| Plictisit intre patru pereti m`am gandit sa ma duc in recunoastere. M-am oprit la prima usa unde auzisem ca se mutase cineva nou. Am batut de doua ori rezemandu`ma de perete astepdandu`mi vesnicul raspuns. | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Joi Dec 30, 2010 11:43 pm | |
| Nu-i venea sa creada ca cineva se gasise sa-i faca o vizita tocmai acum, cand in casa ei era totul intors pe dos. De fapt, era putin spus, arata de parca ar fi fost acolo o vijelie adevarata. Dar se gandi sa deschida usa, in speranta ca era vreo prietena care se gandise sa vina s-o ajute la curatenie. Zis si facut, insa in fata ei era o persoana la care nu se astepta. - Josh? Wow, minune... ! Ce-i cu tine pe aici, mai? Eu de ce nu stiam ca suntem vecini, huh? Il ataca ea cu intrebari. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Welcome in my world Joi Dec 30, 2010 11:49 pm | |
| O privesc uimit pe nou mea vecina. Era o veche prietena iar eu nu stiam ca sta la doi pasi de mine. Nici nu stiam ce reactia sa preiau. Sa fiu nervos ca nu imi spusese sau bucuros ca suntem vecini?Trebuia sa fiu si si -Woow... de ce nu mi`ai zis ca te`ai mutat?si tocmai aici... la doi pasi de mine , ei , ei | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Joi Dec 30, 2010 11:57 pm | |
| - Da, de parca eu stiam ca voi fi vecini, se stramba la el, intr-un mod copilaros, care nu parea a se potrivi cu comportamentul si infatisarea ei, dar uneori putea fi si asa. - Hai, intra! Il trase brusc de mana, bagandu-l in camera ei fara alte comentarii. De el nu-i era rusine, doar se cunosteau de multa devreme si odata fusesera prieteni destul de apropiati. Dar totusi, ca sa nu para o nesimtita, spuse: - Imi pare rau pentru dezordine, dar ma stii... imi place sa da petreceri si sa distrug casa. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:02 am | |
| -De pacra nu te`as cunoaste! stii bine ca asa e si la mine ... so...mi`a fost dor de tinee!spun schitand un zambet putin sters. Ramasesem socat ca o vazusem si chiar imi era dor de betiile cu ea si petrecerile salbatice de la mine | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:09 am | |
| - Hmm, mersi, mersi. Nu ii spusese ca ii fusese si ei dor de el si de toate momentele frumoase petrecuta cu el. Nu era genul de fata sentimentala, desi in adancul ei era foarte sensibila, doar ca prefera sa ascunda asta. - Vrei ceva de baut sau de mancat? Cred ca au mai ramas niste cutii de pizza pe aici. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:11 am | |
| -Um , no thanks! de acasa vin , iar mama a facut mancare si na... sunt plin!oricum trebuie sa merg la antrenamente si nu vreau sa fiu asa plin incat sa nu ma mai pot misca!spun chicotind asezandu`ma pe un scaun privind`o. Nu se schimbase asa mult de la ultima intalnire | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:14 am | |
| - Hmm, bine atunci, cum vrei, ii zambi scurt, asezandu-se si ea pe pat. De fapt, se intinse putin pe el si isi aseza mana rece pe frunte. Nu isi dadea seama daca are temperatura, dar simtea o durere de cap ingrozitoare. - Poate n-ar fi trebui sa beau asa mult aseara, acum ma doare capu, incepu ea sa rada. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:19 am | |
| Mi-am pus si eu mana pe fruntea ei verificandu`i temperatura. Nu avea -Temperatura nu ai! ei vezi... daca nu am fost cu tine sa te opresc !acuma suferi!spun ducandu`i mainile la piept dand din cap in sens negativ , glumind | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:23 am | |
| - Chiar asa. Ce fel de prieten esti tu, daca nu ai grija de mine? intreba, dar bineinteles ca totul era spus doar in gluma. Se ridica usor in fund, ca sa ajunga la acelasi nivel cu baiatul. Il privi lung, examinandu-i chipul. Nici el nu se prea schimbase, de fapt, ar putea spune ca e aceasi fata pe care o vazuse acum un an si ceva, cand se vazusera ultima oara. - Si, ce-ai mai facut in ultima vreme? Cum a fost fara mine? clipi des din ochi, asteptandu-i curioasa reactia. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:26 am | |
| Am stat si am privit`o putin. Cum era fara ea?plictisitor. Nu mai prea aveam cu cine sa ma imbat serios. Edy era acuma mai mutl plecat. Am ridicat din umeri -Plictisitor... nu am mai avut cu cine sa ma imbat asa serios , cu cine sa rad , de cine sa rad... | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:30 am | |
| - Stii ce, ultima chestia nu mi-a placut! Se intoarse cu spatele, prefacandu-se ca e suparata si isi trase perna in brate, strangad-o usor. Ii placea sa se joace cu el asa, se simtea mai copilaroasa decat putea fi si intr-un fel ii placea senzatia. Si stia ca baiatul doar vroia s-o tachineze, iar uneori o cam enerva cu chestia asta.
| |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:32 am | |
| Am zambit in coltul gurii. Vescnica copilarie a fetei o facea sa zambeasca si se simti bine cu ea.O cuprinsese pe la spate in brate strangand`o -Ei hai bebe mic , nu vream sa te supar , stii bine ca asa glumesc eu ! Credeam ca ma cunosti!spun pe un ton cald | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:36 am | |
| Din nou acel ton al lui, de care chiar ii fusese dor. Cand ii vorbea asa, o facea sa-i treaca toata supararea. Isi intoarse usor capul inspre el, incat sa-l poata privi si in momentul acela ii zambi scurt. - Mda, mereu stii cum sa ma consolezi, chicoti Kaoru. Dar cred ca asta imi place la tine. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:39 am | |
| -Pai vezi ... asta imi place si mie la mine!spun chicotind privind`o in ochii. Inca o mai tineam strasa la piept. Am mai stat asa pret de cateva minute apoi ii dadusem drumu zambind sec in coltul gurii | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:44 am | |
| O surprinse putin ca o tinuse asa mult in brate, de parca se lipise de ea. Dar nu-i zise nimic in legatura cu asta, doar ii zambi scurt. - Narcisist ca intotdeauna! isi spuse, dand usor ochii peste cap. Dar nici nu ma mir, inca te menti in forma, baiete! | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:46 am | |
| -Cu antrenamentele astea! nu sunt narcisist , sunt doar eu!spun chicotind. Am cascat ducandu`mi mana la gura. Da nici eu nu dormisem prea grozav in seara precedenta. Imi venea sa ma urc pe pereti , nu avema somn | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:49 am | |
| - Mda, m-am prins. Eu am slabit foarte mult, cred ca se vede, neh? Si toata lumea ma obliga sa mananc, dar uneori imi ajunge niste alcool si ma simt plina! Se tranti la loc pe pat, cufundandu-se in perna ei foarte moale si inchise cateva clipe ochii. Il cauta pe baiat cu mana, iar cand dadu de el, incepu sa-si strecoare mana pe sub tricoul lui, simtindu-i muschii abdomenului bine lucrati. - Oh da, chiar ai tras de fiare si asta se simte bine! | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 12:53 am | |
| -Un breakdancer tot timpu e bine lucrat!spun putin mandru. Nu neaparat de mine dar asa era , chiar daca nu vreai aveai ceva patratele din cauza antrenamentelor foarte inarcate si dure. -Si da ai slabit , arati mai hot acuma! | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 1:02 am | |
| - Mersi, stiam deja, spuse ea, cu o fata foarte serioasa, dar nu se putu abtine ca ii veni sa rada usor. Nu se putea preface ca e narcisista, ca el, pur si simplu nu-i statea in fire. Avea momente in care se uita in oglinda si ii placea ceea ce vedea, dar in alte momente isi ura propriul corp. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 1:38 am | |
| -Mda..si mai zici de mine ca sunt narcisit!spun incercand sa par serios dar privind``o imi venea sa rad. Nu eram narcisit. Asa vream eu sa par , imi formam in fata altora ce imagine vream eu | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 1:41 am | |
| - Okai, suntem doi narcisisti! chicoti ea pentru cateva clipe. Observa langa pat o doza de bere nedesfacuta. O lua in mana, observand ca se cam incalzise, dar tot era buna. O desfacu imediat, nebagand de seama ca reusise sa se taie la un deget in cheita dozei. Incepu sa bea, luand cateva guri mari. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 1:44 am | |
| -Deci tu vrei sa te imbeti din nou hh?poate de data astavei sari pe mine si ma vei viola !spun ducandu`mi din nou mainile la piept incrucisandu`le. am terminat cu un zambet jucaus | |
|
| |
Kaoru
| Subiect: Re: Welcome in my world Vin Dec 31, 2010 1:50 am | |
| - Yeah, de parca tie nu ti-ar conveni s-o fac! ii spuse, dupa ce mai lua o gura si il privi cu-n zambet malefic. - Oricum, daca as avea chef sa te violez, as face-o si treaz, nu-ti face griji pentru asta, scoase ea limba la el, intr-un mod destul de copilaros. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Welcome in my world | |
| |
|
| |
| Welcome in my world | |
|