Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Arrivare qui..

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

Arrivare qui.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 10:30 pm

Aham,gata inchei transmisia,merci mult,mi`a facut placere sa te cunosc David am zambit ridicandu`ma de jos.
O sa iti raman datoare cu un carnetel,sa imi aduci aminte cand trec pe la tine maine sa iti aduc ziarul. am zambit inocent.
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 10:36 pm

Eh.. a fost o placere ... cred . spuse zambind slab . Si nu-i nevoie sa ramai datoare cu un carnetel . chicoti usor ridicandu- se de pe pat o data ce se ridica si fata .
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 10:42 pm

Um..deci asta ramane la mine o sa il pretuiesc ca pe ultimul am chicotit
Te deranjeaza daca mai stau si eu cu tine,adica cred ca am terminat pe ziua de astazi si acasa ma plictisesc,nu ai putea tu sa ma lasi sa mor,nu? am lasat capul pe o parte,m`am bosumflat prefacandu`ma ca voi incepe sa plang.
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:13 am

Nuu , cum sa te las sa mori ?! spuse ironic prefacandu-se ca o compatimea , si ii puse o mana pe umar . Daca tu crezi ca aici e mai interesant decat la tine acasa . chicoti. Normal ca poti ramane .
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:20 am

Am zambit larg ca un copil mic si l`am luat in brate.
Merci.. am zis apoi m`am aruncat pe canapea
Deci...te pot ajuta cu ceva?Sa despachetezi sau sa aranjezi lucrurile pe aici? intreb privind prin camera.
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:38 am

Ma poti ajuta sa fac deranj daca vrei . zambi inocent . Vreau locul asta un dezastru complet ! spuse intr-un final mai mult in gluma .Nu stia daca fetei ii placea dezordinea sau nu .
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:42 am

Am inceput sa rad.
Hei sunt maestra in a face dezordine,inca nu ai intrat la mine in camera,aseara am dormit pe jos,pentru ca nu am nimerit patul,adica era destul de moale. am dat din umeri.
In plus cine a spus ca patul e facut pentru a dormi in el?Eu mai mult sar in el,sau arunc lucruri pe el,deci e demonstrat stintific de catre mine ca patul nu e facut pentru dormit
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:04 am

Ramase putin pe ganduri .
Defapt da , stii ca ai dreptate ? a inceput apoi sa rada . Dar de patul meu nu te atingi ! E inca intreg si asa il vreau ! spuse rapid .

Ultima editare efectuata de catre David Lee in Vin Dec 31, 2010 11:19 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:10 am

Hai mahi... eram cam obsedata uneori de acest "hai mai" probabil imi placea ca aveam aceeasi voce ca Irwin din Billy si Mandy,prea multe desene nu stricau niciodata sau doar asta era parerea mea.
Bine,daca tu vrei sa distrugi un vis,nu e nimic am spus cu o fata de catelus dat afara din propria casa.
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 11:17 am

Sa stii ca nu merge fata de catelus . se incrunta usor , prefacandu- se serios . Defapt , poti sari nu mai tu . a ridicat mainile ca si cum s-ar fi predat si s-a asezat pe jos , turceste .
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:42 pm

Merci,stiam ca va merge,intotdeauna merge am chicotit dandu`ma jos de pe canapea urcandu`ma in picioare,in pat.
Hai nu vrei sa sari si tu?Iti garantez ca nu se rupe,eu fac asta de ceva timp si patul meu nu a patit nimic am zambit aruncand pernele pe jos.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Arrivare qui..   Arrivare qui.. - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Arrivare qui..
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: