| Arrivare qui.. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
David Lee
| Subiect: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 6:18 pm | |
| David intra in camera , si se abtinuse din comentarii stupide si inutile . Nu-i pasa de aspectul ei , atata timp cat era confortabila si primitoare , era perfecta . Isi lasa bagajele intr-un colt , cu ideea de a despacheta mai tarziu , nu avea nici un chef in acel moment . Nici nu se uita bine la mobila si celelalte , ca incepu sa caute caotic intr- un bagaj . Cauta o carte , de unde ar fi trebuit sa- si traga inspiratia . Nu o gasea , nu ! Nu era posibil , o uitase in vechia casa ? La naiba ! spuse printre dinti , abtinandu- se din alte injuraturi . Cum a putut fi atat de neglijent in cat s-o uite?! Acum ar fi trebuit s-o cumpere iar . Si-a pus o mana pe frunte si a incercat sa nu de-a prea multa importante , in fond ... oricui i se putea intampla .
Ultima editare efectuata de catre David Lee in Joi Dec 30, 2010 7:25 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 7:24 pm | |
| Tot ce auzeam in ultimul timp de la persoanele carora le luam interviu era "Pai..imi e frica de intuneric,si mi`am pus botox,am bani multi si mai vorbim maine" oamenii astia se credeau celebritati doar pentru ca aveau un teanc de bani si apareau de cateva ori la tv?Era cel mai stupid lucru care exista.Dupa ce terminasem de luat interviuri de la asa zisele celebritati ale tarii m`am gandit ca nu ar strica sa trec si pe la o persoana mai normala in fire,asa ca m`am oprit la o usa intamplatoare si am apasat pe sonerie. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 7:30 pm | |
| S-a distras si privi de unde provenise sunetul soneriei . Era ciudat , sa-l viziteze cineva tocmai acum . Se indrepta spre usa, si o deschise fara graba . O privi apoi pe tanara si incerca sa rosteasca niste cuvinte , dar oboseala punea stapanire pe el . Da? reusi intr-un final sa scoata un cuvant , dar incet . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 7:47 pm | |
| "Da?"Auzisem de 100 de ori cuvantul asta si simteam ca inebunesc si totusi mi`am pastrat calmul aparandu`mi un zambet prostesc pe fata. -Um...pai gomenasai ca te`am deranjat am facut o plecaciune copilareasca cum eram obisnuita. Sunt Mastaro Abigail de la postul de televiziune.... am stat putin pe ganduri. La dracu,iar am uitat cum se numeste porcaria aia..." mi`am spus in gand zambind chinuit. Anyway,as dori sa iti iau un interviu daca se poate... | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 7:55 pm | |
| Interviu? a repetat automatic cuvantul . Mie, interviu? nu reusea sa priceapa .. ajunsese o persoana asa importanta ? In fine, n-a dat importanta si a facut cativa pasi in spate, invitand-o sa intre inauntru . Umm.. presupun ca nu e nici o problema atunci . a zambit usor .
Ultima editare efectuata de catre David Lee in Joi Dec 30, 2010 8:19 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:01 pm | |
| Da,tie interviu,hai ca nu mori daca iti rapesc 5 minute din viata,bine la cum ma incurc eu s`ar putea cam o ora. am chicotit privind`ui expresia fetei. Mi`am dus mainile la spate,strangand incet de carnetelul cu asa zisele stiri de maine si am pasit incet in camera baiatului. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:08 pm | |
| Dupa ce a inchis usa in urma ei , s-a intors spre ea , schitand un zambet . Uhh.. scuza-mi bagajele , dar am ajuns tot azi si n-am despachetat . a spus . Poi i-a loc, sa te servesc cu ceva inainte sa incepem ? a intrebat- o apoi .
Ultima editare efectuata de catre David Lee in Joi Dec 30, 2010 8:18 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:16 pm | |
| Deci..am avut dreptate,te`am deranjat,eh..nu e prima oara cand fac asta.. am dat din umeri si m`am asezat pe parchet in stil turcesc. Pai...un pahar cu apa,te rog,merci...mi s`a cam uscat gura de cand vorbesc am zambit calm | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:21 pm | |
| E obositoare meseria ta sa inteleg . a chicotit indreptandu-se spre bucatarie, varsand apoi intr-un pahar incolor , apa plata . S-a intors in camera, apropiindu- se incet de fata si inmanandu-i paharul . Poti incepe . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:26 pm | |
| Nici nu stii cat de obositoare,umbul de la 6 dimineata din usa in usa si tot ce aud este ca au bani si vile,chiar nu'mi pasa si cand d`ai de unele cu clanta mare,daca intelegi ce vreau sa spun,iti doresti sa fi oriunde numai acolo nu. am rasuflat eu apoi am luat paharul din mana baiatului gustand din apa.Am pus paharul langa mine tragand adanc aer in piept. Okei,pai in primul rand cum te numesti ... am spus tinand carnetelul pe picioare. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:29 pm | |
| David Christian Lee . a spus acesta , fiind oarecum mandru de numele lui . Da , ii placea mult , mai ales numele de familie . Era ca o amintire , ce o va purta toata viata cu el . Zambi , asezandu-se pe pat , dar cu privirea la fata , asteptand urmatoarea intrebare . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:37 pm | |
| Am rasfoit carnetelul ce il tineam in mana incercand sa gasesc o pagina libera pe care sa scriu,insa fara succes toate erau desenate cu fetele persoanelor care le luasem interviu. Ah...ai sa imi imprumuti o foaie.. am zambit chinuit Stiu ce gandesti,reporter fara foi,mdeah,imi place sa imi bat joc de vedete prin desene si se pare ca ma pricep... am chicotit | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:47 pm | |
| Am dat din umeri, ridicandu-ma si cautand intr-unul dintre bagajele mele , dupa carnetelul unde vroiam sa- mi notez cateva chestii . Dar vazand ca acum trebuia la altceva , l-am scos si i l-am dat fetei , dar nu inainte de a ma uita la desenele ei . Am inceput sa rad . Te pricepi nu gluma . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:52 pm | |
| Merci am spus razand luand carnetelul de la baiat. Tu chiar crezi ca eu scriu tot ce le debiteaza mintea la boschetarii aia?Neah,dau din cap,zambesc si desenez,doar nu o sa stau sa scriu si lacrimile lor oricum se prefac am dat din umeri.
| |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 8:58 pm | |
| Ce bine iti faci treaba . a ras, indreptandu-se spre locul lui de inainte , pe pat . Se aseza turceste , punandu-si mainile pe genunchi si asteptand urmatoarele intrebari . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 9:03 pm | |
| Hey oricum nimeni nu intelege ce scriu,aia la inselat pe ala cu alalaltul si ala a prins`o in fapt,nu am nici cea mai vaga idee din ce am spus,dar asta am inteles pana acum am chicotit dand din umeri. Pai spune`mi lucruri generale si banale gen: cati ani ai,cu ce te ocupi,ce iti place sa faci in timpul liber,tampenii dastea | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 9:08 pm | |
| 19 ani , fotograf si scriitor , nu imi place sa fac mai nimic , locul de nastere Londra , singur la parinti , bag si orientarea sexuala si ce sampon de par folosesc ? am spus totul lent , ca sa aiba totusi timp sa scrie , iar la final am ras . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 9:16 pm | |
| L`am ascultat cu atentie luand parca pentru prima data totul in serios,am scris incet fara sa ma grabesc si cand i`am auzit ultimele cuvinte am inceput sa rad. Nu cred ca e nevoie,acum poti sa imi zici ce iti place sa fotografiezi si despre ce scri,oh da si de unde se pot cumpara cartile tale,trebuie sa citesc si eu ceva la noapte
| |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 9:34 pm | |
| Poi.. imi place sa fotografiez lucruri libere . Libere precum ... nu stiu .. mi-am dus o mana sub barbie . Ca un fluture care zboara.. am dat din umeri . Si de obicei scriu cel mai mult despre intamplari reale din viata , chiar daca nu am publicat multe carti . Maxim 2-3 , pe care cred ca le poti gasi in orice librarie importanta din oras . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 9:42 pm | |
| L`am ascultat cu atentie notand tot ce ii iesea dintre buze. Deci practic esti un scriitor destul de celebru,um...pai daca nu ai fi putut sa devi fotograf sau scriitor ce meserie ti`ai fi ales? intreb oprindu`ma putin din scris scuturandu`mi mana. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 9:48 pm | |
| Celebru nu as zice.. a chicotit . Pff... daca nu as fi fost nici fotograf si nici scriitor... ramase un pic pe ganduri . Cred ca... gunoier , nu stiu . spuse ironic , incepand sa rada . Mda.. glumeam . Cred ca as fi devenit chitarist , dar m-am lasat de lectii la varsta de 12 ani .
Ultima editare efectuata de catre David Lee in Joi Dec 30, 2010 10:24 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 9:58 pm | |
| Mi`am dus mana la gura chicotind apoi m`am apucat sa scriu din ou. Bine,acum urmeaza intrebarea aia de ma face sa o i`au razna,de ce? am spus eu parca fortata sa o pun.Am luat paharul de langa mine cu apa si am mai gustat din lichidul inodor,apoi l`am asezat din nou in locul de unde il luasem. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 10:12 pm | |
| Poi ... si-am dus o mana la ceafa , ezitand putin . Cred ca din lipsa timpului si a banilor . spuse banuind ca intelese ca familia sa nu fusese niciodata prea plina de bani , in cat sa poata continua lectiile . | |
|
| |
Abigail
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 10:19 pm | |
| Il ascultam cu atentie parca nu doream sa pierd vre`un cuvant. Am observat ceva la tine,mereu incepi propozitia cu pai.. am chicotit Anyway mai am doar o intrebare...ce te`a facut sa devi fotograf si scriitor?Sau asta ti`ai dorit mereu"? am zis atenta la cum formulam intrebarea. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Arrivare qui.. Joi Dec 30, 2010 10:23 pm | |
| Mda.. obicei prost . am chicotit cand am constatat ca era adevarat ce spuse fata . Si sincer ... nici eu nu stiu . Poate situatia mea de familie care m-a facut sa- mi caut hobby-uri dar in rest... am dat din umeri . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arrivare qui.. | |
| |
|
| |
| Arrivare qui.. | |
|