Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In bucatarie la miezul noptii ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Emi Suzuki

Emi Suzuki

Data de înscriere : 30/12/2010

In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 6:30 pm

-Nu stiu ... ce sa zic, spun incet. Tu ce crezi merita sa incerci sa ma cunosti sau nu? intreb usor aeriana cum eram in ultima vreme din cauza ... muncii care ma inebunea si la propriu si la figurat.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 12:40 pm

-Ar fi ceva , de ce nu?
spun zambind apoi imbracandu`ma cu p pereche de blugi negri si un tricou alb si geaca neagra in carouri albe cobor jos cautandu`mi conversi cu privirile
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 5:10 pm

-Si cu ce vrei sa incepi prin a ma cunoaste? intreb ingandurata privind ... nici eu nu stiu unde. Eram ingandurata dar nu stiam propriul motiv care ma macina.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 12:32 am

-Pai , o sa vedem cand ajungem acolo.
Scot cheile de la motocicleta incepand sa le flutur
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 6:09 pm

-Aha, murmur. Si ma iei imbracata ... intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu? il intreb pe baiat amintinudu-mi cum eram defapt imbracata. M-am indreptat spre camera mea gandindu-ma cu ce sa ma imbrac ....
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 9:00 pm

-Te astept pana te imbraci!
Spun eu putin amuzat rezemandu`ma de peretele de langa scari
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 9:05 pm

-Mda in jur de 10 minute ca nu stiu cu ce sa ma imbrac, spun urcand scarile. Chiar nu aveam idee cu ce sa ma imbrac eram total aeriana cu privire la acest subiect.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 09, 2011 12:20 am

-Ok , eu te astept aici. spun bagandu`mi castile de la mp3 in urechi dand drumul la muzica
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 09, 2011 12:56 pm

Am intrat in camera mea, usor aeriana. "Cu ce sa ma imbrac?" imi spun in minte deschizand dulapul privind milioane si milioane de tinute. Mi-am ales un bolero negru, un top alb si o pereche de blugi pana si o perecehe de sandalute cu toc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ...   In bucatarie la miezul noptii ... - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

In bucatarie la miezul noptii ...
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Bucataria.-
Mergi direct la: