| In bucatarie la miezul noptii ... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Emi Suzuki
| Subiect: In bucatarie la miezul noptii ... Joi Dec 30, 2010 10:53 am | |
| Am intrat in bucatarie vrand sa imi iau un pahar cu apa rece. Ramasesem fara gheata si frigeam toata. Aveam temeperatura si nu vroiam sa afle nimeni de aceasta data. Eram noua aici si nu vroiam sa fac tam-tam. "Ce cald imi este ..." imi spun in gand cautand un pahar si apoi apa rece sau apa si gheata. Eram fierbinte de zici ca luasem foc. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Joi Dec 30, 2010 10:46 pm | |
| Intrasem in bucatarie putin buimac si ametit. Ma trantesc pe un scaun privind in jur. Imi trantesc si capul de masa sunand putin mai tare.Am oftat scurt urmand un cascat sugrumat.O obseervasem pe fata din bucatarie dar nu spusesem nimic | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 7:32 am | |
| Am auzit zgomotele baiatului. M-am uitat cateva secunde in directia lui, dar mi-am reluat activitatea lunadu-mi apa rece. Am baut o gura si m-am dus la fereastra ganditoare. Ma intrebam ce as putea face sa scap de febra, deoarece nu aveam nici o idee in minte | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:01 pm | |
| Mi-am ridicat capul de pe masa frecandu`ma putin la ochii. Am cascat ducandu`mi mana la gura ridicandu`ma de pe scaun ducandu`ma spre frigider.Mi-am luat o doza de Cola apoi am privint`o din nou pe fata. -Hello... spun pe un ton lenes | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:22 pm | |
| -Buna ... spun si eu indreptandu-mi privirea spre el. Am luat o gura de apa rece. Tineam ambele maini in jurul paharului pentru a ma raci. "As vrea sa ma pot raci ... " imi spun in gand privind fereastra. -Ce faci pe aici? murmur incet. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:25 pm | |
| Am mai luat o gura de suc in timp ce ma duceam spre masa asezandu`ma din nou pe scaun de data aceasta adoptand o pozitie normala -Pai , tocmai ce m-am trezit , si m`am gandit sa vin sa beau ceva , sa fiu fresh , tu? | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:31 pm | |
| Nu stiam ce sa ii raspund baiatului asa ca m-am balbait putin. -Pai ... am vrut ceva rece ... ca sa ma trezesc in aceasta dimineata mai .... bine dispusa sa zic asa, spun zambind desi stiam ca nu as minti pe nimeni in halul asta, dar ce-i drept mai imi reveneam din febra. "Ma racesc ...." imi spun in gand. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:39 pm | |
| -Aha... e bine atunci spun indiferent luand inca o gura de suc.Am oftat scurt privindu`mi mana. Iarasi ma lovisem la antrenamente si aveam o julitura destul de urata pe mana , dar asta era riscul meseriei | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:48 pm | |
| Am privit mana baiatului atunci cand a oftat. Nu parea ceva superficial dar nu stiam daca e bine sau nu sa spun ceva. Pana la urma nu ma cunostea ... daca ar fi tipat la mine? -Eu sunt .... Emi Suzuki, spun incet. Mi se spune Em .... spun incet uitand ca lumea o mai lua razna cand auzea de mine mai ales ca nu stiau ca am venit aici. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:52 pm | |
| -Joshua Daniel , Josh sau Danny! cum iti place tiespun zambindu`i fetei. M-am ridicat de pe scaun luand o batistuta si udand`o. Mi-am pus compresa pe mana unde era julitura si m`am intors inapoi la locul meu -Incantat! | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 12:57 pm | |
| -Deasemenea ... spun zambind. Ce ai patit la mana? intreb nereusind sa imi stapanesc ingrijorarea pentru baiat .... Chiar ma intrebam daca as putea sa il ajut. Telefonul imi suna si eu l-am scos din buzunar. "Iar impresarul ...." imi spun in gand respingand apelul. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 1:00 pm | |
| -Pai , am fost la antrenamente si... am facut o noua schema si din pacate la mine si colega mea , nea cazut cam rau noua miscare!spun chicotind putin -Mi`am agatat mana in fereastra , pe langa ca am spart`o , m`am si lovit! | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 1:04 pm | |
| -Auci ... reusesc sa spun uimita de acea mica ... povestioara a intamplari. Ma cam ingrozea, dar totusi era bine ca facea un sport sau ceva in genul. Am zambit totusi amintinudu-mi ca din greseli se invata ... cum obisnuia sa imi spuna mama mea adoptiva. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 1:17 pm | |
| Am inceput sa imi tamponez putin cu compresa , lovitura. Mi-am luat doze de suc si am baut o gura dar de data aceasta o gura mai mare . Am pus doza inapoi pe masa -Eh , acuma m`am invatat minte sa nu ma mai prostesc la antrenamente! | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 1:20 pm | |
| -Pai ai si tu grija ... e pacat sa te rupi tocmai acum, spun zambind. Ai o viata inainte de ce sa ai pe corp numai zgarieturi, taieturi si tot felul de rani, nu? intreb ganditoare. Asta imi spuneau mie "Ca sa ai un corp de model trebuie sa stai departe de toate juliturile sau ranile posibile, altfel nu mai esti buna!" acele cuvinte imi invadau creieru. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Vin Dec 31, 2010 4:08 pm | |
| -Da ai dreptate dar la mine o julitura sau o zgarietura e o invatatura de minte si totusi o amintire si atunci cand vad acea julitura sau zgarietura stiu ca nu mai trebuie sa repet aceea greseala | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Dum Ian 02, 2011 7:04 pm | |
| -Da, dar ... totusi este pacat .... spun oftand privind in jos ganditoare. Imi aduceam aminte cum imi facea mama mea adoptiva cand ma zgariam sau mai pateam cate ceva. Erau niste amintiri placute si totusi triste. Imi lasam parul pe fata sa nu mi se observe ... durerea din ochi si nici nu mai frigeam asa tare. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Lun Ian 03, 2011 12:21 am | |
| M-am uitat la fereastra , se parea ca incepea sa ploua . Proasta zi , pe cand eram bucuros ca scapasem de antrenamente si va fi o zi superba de relax afara , acuma urma si o ploaie destul de urata dupa cum aratau nori negri si grei. Am oftat lung. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Lun Ian 03, 2011 9:24 am | |
| Mi-am ridicat privirea si am privit fereastra. -Ploaia .... va fi perfecta pentru o plimbare linistitoare, spun incet luand o gura de apa. Imi revenisem total dar de abia asteptam sa ies afara in ploaie .... desi stiam ca voi raci daca nu voi fi atenta si il voi enerva pe impresar . "Asta e ... " imi spun in gand. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Lun Ian 03, 2011 2:37 pm | |
| -Nu prea cred. O sa racesti si dupa cum se vede va veni o ploaie foarte uarata!spun dandu`mi jos compresa aruncand`o la gunoi. Incepea sa se si invineteasca ceea ce pentru mine era un semn bun -Pe vremea asta e bun un film sau o leneveala in pat! | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Lun Ian 03, 2011 10:23 pm | |
| -Dar eu vreau sa ma plimb ... spun incet. Nu am la ce filme sa ma uit ... nu prea am timp liber si de aceea, iar sa stau in pat nu e de mine, spun oftand. Nu e corect, ma bosumflu ca un copil mic ... si las paharul pe masa. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Lun Ian 03, 2011 11:32 pm | |
| -Ce nu e corect?spun putin absent privind visator la picuri ce incepeau sa se loveasca de fereastra. Ma linistea ploia si imi placea enorm de mult sa privesc picuri. Amcascat scurt ducandu`mi mana la gura asteptand raspunsull fetei | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Mar Ian 04, 2011 8:01 pm | |
| -Nu e corect ca e frig afara acum daca ies in ploaie si racesc ... spun incet oftand mai apoi. De abia asteptam sa ies si sa ma plimb prin ploaie ... dar nu puteam as fi racit ingrozitor de tare si dupa era mai rau. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Mar Ian 04, 2011 8:43 pm | |
| -Vezi! trebuie sa ai grija de sanatatea ta ! pentur mine aceea e pe primul loc.da vorbeam eu care imi intoxicam corpul cu droguri , sucuri cu fel de fle de chimicale si alte prostii de genul , si antrenorul mereu ma certa da ce era sa fac? | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... Mar Ian 04, 2011 8:45 pm | |
| -Eu nu am grija de sanatatea mea ... de mica imi fac corpul sa devina o stafida, spun oftand stiind cate tampenii am facut la viata mea. O duceam din ce in ce mai rau ... numai ca sa trec peste oboseala si stres. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In bucatarie la miezul noptii ... | |
| |
|
| |
| In bucatarie la miezul noptii ... | |
|