Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Inhuman nature .

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Abigail

Abigail

Data de înscriere : 29/12/2010

Inhuman nature . - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Inhuman nature .   Inhuman nature . - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 4:57 pm

Pai..um...la care doresti,adica la care iti place mai mult,desi cred ca iti plac toate la fel.. am zambit copilaresc privind`o.
Alege tu una si canta la ea...
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: Inhuman nature .   Inhuman nature . - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 5:53 pm

Se gândea că ar putea să cânte la ceea electro-acustică , suna destul de bine, dar trebuia să instaleze prea multe în cameră , aşa că nu ştia dacă fata se grăbea sau nu. Aşa că luă chitara clasică acustică. O chitară albă , ca laptele , cu o libelulă de plastic lipită şi un scris în japoneză ce însemna "te iubesc" , era o chitară primită cadou de la un fost amic.
O poziţionă cum trebuie şi scoase o pană din buzunar. Începu să mişte ritmatic şi lent pana pe chitară , într-un final fredonând şoptit o melodie.
Sus In jos
Abigail

Abigail

MesajSubiect: Re: Inhuman nature .   Inhuman nature . - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:00 pm

M`am asezat pe canapea in stil turcesc si am lasat carnetelul si pixul pe masa.Am privit`o atent pana cand a inceput sa cante.Ma concentram la fiecare sunet scos de chitara,faptul era ca imi placea si mie sa cant la chitara,incercasem mai de mult si nu imi iesise nimic,asa ca cu timpu' m`am lasat si am uitat complet ideea.
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: Inhuman nature .   Inhuman nature . - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 3:00 pm

Continuă să cânte , încercând să accentueze mai mult vocea , şi uşor mai jos chitara cântând o melodie de la Nirvana , smells like teen spirit.
Din aceea melodie sării câteva versuri cântând apoi nirvana , about a girl , erau într-un fel cu aproximaţie aceleaişi acorduri.
Dar suna perfect , cânta ca un Kurt Cobain al doilea , perfect.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inhuman nature .   Inhuman nature . - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Inhuman nature .
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: