|
| Inhuman nature . | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Tonia Syntethic
| Subiect: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 2:25 am | |
| Sâmbătă dimineaţa . Ah... o zi de relaxare , o zi minunată mai pe scurt ; Soarele abia răsărise şi îi ciocănea în fereastră , era defapt vreo unşpe AM şi soarele răsărise de vreo cinci ore ,dar ea încă dormea , era genul acela de tipă vioaie , dar foarte leneşă ~ Dormea profund , dar la ceea mai mică scârţâitură ea se trezea imediat şi asta nu era prea bine , pentru că uneori nu putea dormii îndeajuns să se odihnească . Camera ei era un dezastru , cu aproximaţie, o cameră de băiat dezordonat arăta ca a ei.Plină de postere , colorată tot o dată, plină cu chitării şi prostii copilăroase , cărţii şi multe haine. Şi cu toate acestea era un aer proaspăt şi curat acolo . Hainele nu erau chiar împrăştiate peste tot , doar cele ce le purtase cu o seară în urmă , aruncate pe jos. Ea dormea în boxeri şi un tricou girlie cu Kiss. Nu era mult timp de când Tonia stătea în acea cameră , dar nu cunoştea pe nimeni ; Şi vai ce bine era. Lumea nu prea vroia să o cunoască , pentru că toţi o considerau drogată , masochistă şi paranoică. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 6:07 pm | |
| Ma plimbam pe hol PUNCT,ca inceputul oricarei fraze tampite,ei bine chiar mergeam pe hol,dar nu ma plimbam,nu ca nu as fi vrut,dar eram in interes de serviciu.Trebuia sa ii iau cuiva un interviu,nu stiam de ce,nu stiam cine era acea persoana,stiam ca trebuie sa ma duc la o adresa pe care nu o cunosteam,si sa pun vechile intrebari de care ma saturasem. Fara sa ma uit la adresa ce era indicata pe una dintre foile ce le tineam in mana,m`am oprit intamplator si am apasat pe soneria unei usi.Nici nu ma mai interesa cine sta acolo,trebuia sa i`au un interviu si cum nu stiam cui,lu`am la intamplare. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 6:44 pm | |
| Tresări puternic din pat la auzul soneriei ; stătea pe pat în cur şi se freca la ochii , obosită ; nu îi păsa cine era , putea fi un violator în serie , e căcat asta oricum nu avea cum să se întâmple. Pusese picioarele fierbinţi desculţe pe parchetul rece , şi se ridică în cele două picioare întinzându-se , oasele trăsnind uşor. Apuca sticla de apă de pe noptieră , luând o gură măricică pentru a îşi potoli setea. Îşi coborâ mai jos tricoul cu Kiss , pentru a îi trece de pantalonii "de surf" şi merse călcându-le chiar ,printre hainele aruncate pe suprafaţa parchetului din camera sa. Rotii cheia în broască decuiind uşa , fără să se uite pe vizor ori something şi o deschise ; Observând o blondă. Da? întrebă continuând să o privească printre gene adormită. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 6:59 pm | |
| "Cat ii ia sa deschida o usa?" mi`am spus miscand din buze,apoi am privit usa ce se deschidea treptat. Am privit`o putin pe fata. "Mdeah...eu si ideeile mele" -Oh...pai scuze daca te`am deranjat,desi e evident ca te`am deranjat din moment ce esti adormita am strambat din nas facand o mica plecaciune in fata fetei. Numele meu este Mastaro Abigail de la postul de televiziune...ah...stai,stiam cum se numeste,eram sigura ca stiu,era un nume de iti venea sa il arunci la cosul de gunoi, e un nume care se pronunta mai greu si nu il tin eu minte,anyway am venit sa iti i`au un interviu daca nu te superi,bine nu am nici cea mai vaga idee cine esti,dar trebuie sa i`au un interviu cuiva... am spus repede apoi am expirat aerul in piept si i`am zambit larg. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 7:09 pm | |
| O examina cu discreţie pe tânără , şi realiză că avea faţă de reporter . Dădu din umeri şi îşi dezlipi buzele spunând Nu este nevoie să îţi ceri scuze. adaugă un zâmbet şters , firav şi oarecum copilăros. Eu sunt cea care ar trebui să facă acest lucru... îmi cer mii de scuze că mă prezint într-o postură ca aceasta murmură blonda , stânjenită de vestimentaţia sa . Te rog intră. Spuse-se aceasta , acum simţind cum se băga de tot în căcat cu hainele aruncate de-a valma ; căci de postere şi instrumentele ei de cântat nu avea de ce să se ruşineze. Plus că avea o încăpere curată , strângea hainele şi restul era ok , pentru că patul nu era nevoită să îl arănjeze. Se dădu din faţa acesteia , făcând semn cu mâna dreaptă să păşească în supranuminta "sufragerie" , căci în camera ei era dezastru. În sufragerie se aflau multe plante , destul de mari , şi chitările sale. două clasice , două electrice , un bass , o electro-acustică , şi o acustică. Iubea să cânte la aceste instrumente , plus tobele pe care nu le deţinea încă. Sufrageria era curată. o canapea de piele , o măsuţă joasă în stilul de ceai japonez , şi fără postere. Scuză-mi needucarea , dar ai putea să-mi acorzi cinci minute pentru a mă schimba ? întrebă aceasta lăsând-o pe Abigail să se facă comodă. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 7:16 pm | |
| Crede`ma ca nici eu nu aratam mai bine acum cateva ore cand m`a trezit disperata aia de sefa,a trebuit sa umblu din usa in usa si tot ce am auzit a fost...poate maine... am chicotit urmand`o pana am ajuns in sufragerie. WOW,deci iti place muzica sa inteleg,nu? am intrebat`o fiind fascinata de incaperea ce parca era desprinsa din filme. M`am asezat pe canapea si am pus carnetelul de notite pe masa si pixul langa el,privind`o. Da normal. am zambit cald raspunzandui la intrebare. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 7:29 pm | |
| Zâmbii oarecum destul de mulţumită ca fetei îi plăcea aceea încăpere. dădu din cap atunci când acesta îi aprobă , schimbarea de vestimentaţie ; Merse în camera sa , şi deschise dulapul luând ceea ce prinsese cu mâinile adică , o pereche e blugi negri mulaţi cu model de corset , un tricou alb normal pe care scria "lord of drinks" şi o vestă albă cu puf. Se schimbă total , fiind în pielea goală , îşi luă un sutien alb simplu , peste tricoul , îşi trase pantalonii peste boxeri şi îşi ciufuli părul cu puţină ceară pentru a sta mai bine. Luă vesta peste , şi se spălă pe dinţi. Fără machiaj , fără ceja cosmetic ; eh oricum ea era genul acela , mai mult natural. Intră în sufragerie , totul chiar durase vreo patru minute. Doreşti o cafea sau un ceai? întrebă aceasta privind-o , arătându-şi canini ascuţiţi. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 7:36 pm | |
| In timp ce fata se schimba eu priveam prin camerza zambind.Mi`am luat carnetelul de pe masa,pixul si am notat cate ceva din impresile emle de la prima vedere,mereu faceam asa sa stiu cu ce persoana ma confrunt.Ehi bine,fata nu parea ca oamenii cu acre discutasem pana acum,numai fit[z]e,narcisism si alte tampenii ce ma enervau.Dupa ce am terminat de scris am aruncat carnetul si pixul inapoi pe masa oftand. Cand i`am auzit intrebarea am zambit calm. Pai...nu beau cafea,deci un ceai ar fi nemaipomenit | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 7:48 pm | |
| Perfect! Nu bea cafea? Ce fel de fiinţă cuidată era? Ah stai , era o fiinţă ciudată ca şi Antonia , pentru că nici ea nu consuma cafea , în general cofeină. Dădu drum apei fierte la chiuvetă şi în două ceşcuţe, puse-se în fiecare două plicuri de ceai de fructe. Adăugă apa şi veni la fată în sufragerie , punând cele două ceşcuţe pe măsuţa mică. Plecă înapoi la bucătărie ,deschise un dulăpior , luând de acolo un pachet de plăcinţele italieneşti cu caise. le pusese pe o farfuriuţă . Când se îndreptă spre sufragerie , cineva sau ceva râcâia în materialul uşii de la intrare. Îşi dădu ochii peste cap ştiind perfect cine era , Rock , micul labrador pe care îl deţinea. Ah mai bine spus Scandal decât Rock , deschise uşa, apoi o încuie la loc. Lăsând aceea mică şi energică vietate să intre în cameră. Pusese plăcinţelele pe masă , lângă ceaiuri. O privi pe blondă. Am uitat să mă prezint. Eu sunt Antonia Adellè Syntethic. murmură aceasta , apoi fiind trasă de picior de Rock ahm şi el e Rock . spuse apoi câinele fiind mai încântat acum ; | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 7:58 pm | |
| Am urmarit`o pe fata cu privirea deja ametisem,mi`am dus mainile la tample si i`am zambit. Incantata de cunostinta Antonia,oh si Rock,ma bucur sa te cunosc,mai ales ca eu iubesc animalele am zambit dulce. Pai...nu iti voi manca prea mult din timp,voi avea grija sa fiu directa,chiar daca o sa ma incurc cum fac deobicei am zambit luand incet cescuta in mana,gustand putin din ceai. Bun... m`am lins incet pe buze punand ceasca din locul de unde o luasem. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 8:02 pm | |
| Şi eu sunt încântată să te cunosc. mormăi cu un zâmbet tras de "păr". Se aşeză faţă în faţă cu aceasta , încercând să pară cât de cât ospitalieră. Era gata pentru întrebările ce fata urma să mi le pună. Nu era primul interviu pe care îl dădea , având în vedere că era un viitor tattoo artist. Am tot timpul din lume. dădu din umeri Poţi începe. Îl ciufulii scurt pe Rock şi îl lăsă să se aşeze lângă Abigail. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 8:12 pm | |
| Asa..sa vedem cu ce sa incep...pai...cum...cand,neah,prea banale,vreau ceva de coperta revistei stau putin pe ganduri cautand in carnetel. Nimic interesant aici,o sa pun de la mine daca nu te superi bineinteles,adica interbarile astea sunt banale si eu vreau ceva special am zambit inocent incercand pixul pe o foaie alba,ma si miram ca merge la cate desene faceam in timp ce asa zisele viitoare vedete imi povesteau dramele lor de viata de care putin imi pasau mie. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 8:23 pm | |
| Luă ceaşca de ceai în mână , sorbind două secunde din ceai , simţidu-i textura dulce şi fierbinte , inundându-i papilele gustative. Închise uşor ochii . şi îi deschise , ţinând încă ceaşca de ceai pe o farfuriuţă. "ah stupid , acum realizez de unde vin toate căcaturile din show-urile tv. Dar totuşi , fă-ţi meseria şi întreabă-mă. murmură aceasta , lăsând ceaşca de ceai , fără vreo două gurinţe sorbite pe masă. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 8:32 pm | |
| Pai...um..as dori sa stiu de unde ti`a venit ideea aceasta sa te faci tattoo artist,adica puteai deveni orice vrei,sau ti`ai dorit asta de cand erai mica? intreb scriind repede intrebarea pe carnet observand ca era ultima pagina. "Perfect e primul interviu pe care il scriu si totusi e ultima foaie,cine ma pus sa desenez?" m`am intrebat in gand oftand. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 8:53 pm | |
| Auzi întrebarea acesteia şi se gândi să răspundă rapid , fără ezitări , şi long story'es. Păi întotdeauna mi-au plăcut tatuajele , întotdeauna mi-a plăcut şi m-a fascinat această parte a desenului, această artă. Desenez de mic copil şi am avut prieteni care m-au influenţat să fac asta. Prieteni care se ocupau de tatuaje... murmură aceasta , vorbind lent , calm , şi fără a se încurca. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 8:57 pm | |
| Am ascultat`o atent pe fata,apoi am memorat si dupa ce a terminat am scris fiecare cuvant ce ii iesise fetei printre buze.Am luat cescuta de ceai intr`o mana si am sorbit o gura din ea,apoi am pus`o in locul de unde o luasem. Aham...deci sa inteleg ca faci asta de placere,nu? am zambit | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 10:59 pm | |
| Continuă să o privească , Rock venind lângă ea , luându-l în braţe , ciufulindu-i uşor blăniţa aşa cum numai lui îi plăcea. Da , nu văd cum ai putea să faci o meserie din obligaţie . răspunse blonda , spunând aceste cuvintepe un ton serios , neautoritar , dar cu tente aspre. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Joi Dec 30, 2010 11:34 pm | |
| Am privit`o atenta si am notat. Um...si daca ar fi sa alegi alta meserie?Care ar fi aceea? am intrebat`o privind catelul zambind.Ce`i drept iubeam animalele,mai putin nevertebratele care imi provocau deplina scarba. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Vin Dec 31, 2010 12:06 am | |
| La aceea întrebare nici nu stătu pe gânduri. Muzician. luă ceaşca cu ceai sorbind câteva lacrimi de fructe , punând apoi ceaşca la loc. Mi-ar plăcea , să cânt la chitară sau vocal chiar. îi răspunde fetei . | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Vin Dec 31, 2010 12:23 am | |
| Am observat de cand am intrat aici ca ai o mare pasiune pentru muzica... am zambit calm Pai...si in timpul liber ce iti place sa faci?am intrebat`o privind prin camera destul de desprinsa din filmele muzicale. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Vin Dec 31, 2010 1:09 am | |
| Nu îi putea spune acum hodoronc-tronc , că ea consuma morfină , dar avea şi alte ocupaţii. Păi în general , ies prin oraş. Mă plimb beau o cafea , stau de obicei prin cluburile de rockeri. Acolo mă regăsesc. răspunse gesticulând uşor cu mâinile. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Vin Dec 31, 2010 1:13 am | |
| Am notat fiecare cuvant spus de fata observand ca mi se terminase foaia,ultima foaie din carnetel,sau ma rog,era singura scrisa,restul erau caricaturi facute din simpla plictiseala in timp ce ii auzeam vaitanduse de soarta. Pai...cred ca asta a fost tot,multumesc mult pentru ospitalitate am zambit cald | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Vin Dec 31, 2010 1:18 am | |
| Fusese un articol rapid şi scurt scris , mda îşi imagina. Dar tot nu ştia pentru ce era acel interviu. Gata? nu te-am întrebat , unde ai să publici acest interviu? întrebă aceasta , pentru că doar nu venise simplu să-i i-a un interviu fără să-l posteze undeva. | |
| | | Abigail
| Subiect: Re: Inhuman nature . Vin Dec 31, 2010 12:49 pm | |
| Dap,pai noi sponsorizam mai multe reviste,acum este datoria sefei mele sa decida unde o va publica,dar daca aflu te anunt cat mai repede am zambit calm Oh...si te superi daca imi canti si mie la chitara,adica sunt putin curioasa mi`am dus o mana la ceafa zambind chinuit. | |
| | | Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Inhuman nature . Vin Dec 31, 2010 3:05 pm | |
| Ah ok atunci. nu este problemă. şopti scurt blonda , dând din cap în semn negativ , când Abigail vorbi despre publicarea interviului. Şi cât despre chitară , la care ai vrea să cânt? o întrebă , fiind o plăcere să-ţi espună talentul . | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inhuman nature . | |
| |
| | | | Inhuman nature . | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |