| Smels like ... drugs! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 8:43 pm | |
| Ma trezesc ametit din pat. Ma uit la ceas... era deja ora 1... am oftat ridicandu`ma din pat cautandu`mi hainele.. Eram doar in niste boxeri negri.Mi-am luat tricoul pe mine si o pereche de blugi iesind pe balcon. Eram inca ametit... si ma durea capul... unde era Karina?M-am trantit pe canapea si acolo am ramas cateva minute | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 10:25 pm | |
| Ceva din mine atunci era casat, sfarmitat, parca-mi intrase sticla-n ochi. Nu dormisem o intreaga noapte, plasasem mana de-a lungul trupului lui Daniel, ca din senin, pe la spate, strangand puternic silueta. Si cand tu apari, apari.. imi spusesem razand, apaream nefericit in momente fericite. -Ieri. Scosesem un sirag de chei trecandui-l pe la buzele sale. -Mi-ai bagat masina-n primul stalp, Daniel? | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 10:29 pm | |
| Mi-am ciufulit parulzambind ironic. Cand ii auzeam vocea ma trecea toate frigurile. Mai ales cand facea ACEA voce. -Nu... am propria masina si motocicleta... de ce ti`as lua masina?spun intorcandu`ma cu fata catre ea privind`o fix in ochii. Imi placea sa o privesc in ochii | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 10:35 pm | |
| -Pentru ca numai tu ai al doilea rand de chei. Fratele meu, ala era fratele meu care acum imi crescuse iar eu inca-i treceam siragul ,dragastos, de chei ca intr-un joc erotic, pe atunci de copil, prin fata ochilor, peste buzele inmuiate parca-n tus. -Doar nu mi-ai vandut masina, nu? Nu, nu, pana cand sa-ti apesi degetele pe butonul unui pantalon intr-o zona intima, dreseaza-te, Karina. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 10:40 pm | |
| -CE? de unde iti vin ideile astea , Karina?De ce sa iti vand masina , crezi ca nu am bani?Masina ta poate e la mama , ei i`am dat siragul de chei.spun putin iritat privind`o. De cativa ani incoace se schimbase mult sora mea. -Nu trebuia sa fi azi la scoala?spun incercand sa schimb subiectul | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 10:47 pm | |
| -Mai da-i in ma-sa, nu mor daca le lipseste ora de romana. Imi aratasem fericita dintii, apasasem pe buton, se descheiase cureaua, speram sa-i cada. Acum cade? Ma intrebasem inofensiv, aveam jocul preludiului si hotarasem ca eram deja dresata, meseria ma dresa in preludiu. -Ti-am spus sa nu-i mai dai, spui, mamei nimic. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 10:56 pm | |
| -Daca mi`a cerut ce sa ii zic?ca nu ii dau?cu ce motiv?sa faca isterie?nu mersii.spun dand din cap in sens negativ privind`o. Mi-am dus mana la fata ei punandu`mi palma pe cap ei privind`o parca de sus | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:00 pm | |
| Atinsesem cu mana mea mana lui, aproape curentandu-ma. -Nu ma intereseaza. Il trasesem de tricou, ca de obicei, avea un parfum strident, se parfuma prost si mult, ii spusesem destule despre asta, dar ce mai conta.
| |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:08 pm | |
| -Karina...spun incet , mai mult soptit apropiindu`ma de ea.Eram curios ce vrea sau ce urma sa se intample.Mi-am apropiat fata de a ei privind`o in ochii . Ii tremura pupila neagra , si imi placea asta | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:14 pm | |
| Trecusem gura peste gatul lui, atent, stransesem cat mai tara tricoul, il facusem calus, sfarsisem bagandu-mi tot calusul ala in gura. Lasandu-i o dara de saliva ii incinsesem gatul si ma lasasem tot mai in jos, tragand de curea si aruncand-o de la balcon. Scuipasem precum o felina ghemul meu, tricoul sau ud de la apa mea din gura.
| |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:22 pm | |
| Am zambit in coltul gurii dandu`mi jos trocul aruncandu`l departe de pat. Avea chef de joaca , si eu la fel. Am muscat`o usor de gat lasandu`i o urma mica . Mi-am indreptat privirea spre chipul ei muscand`o de buza inferioara | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:31 pm | |
| -Spune-i si asta mamei. Ii rostisem in timp ce limba intrase in interiorul lui, cautand o evadare din inchisoarea propriului corp. Nu vroia sa se mai dezlipeasca, iar palma mea acoperise si sfarmitase sexul fratelului meu. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:34 pm | |
| Simteam cum imi tremura intregul corp. Mi-am preumblat limba peste buzele ei. Eram consitnat ca este sora mea , dar nu era prima data cand se intamplase treaba asta. Ne iubeam , cel putin o iubeam ca pe sora mea. Am inceput sa ma joc cu limba ei | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:40 pm | |
| Trasesem de camasa mea, prin care oricum mi se vazura sanii goi, destul de cunoscuti pentru Daniel, si-i impinsesem capul spre ei in timp ce scosesem un sunet antrenant. Dar a trebuit sa-mi vad de razbunare sfarmitandu-i si mai tare sexul: -Eu chiar tin la lucrurile mele. Daca se strica ceva din masinarea sa reproducatoare vina probabil imi apartinea.
| |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Mier Dec 29, 2010 11:45 pm | |
| Eram obisnit cu brutalitatea ei asa ca nu mai ma afecta asa tare. mi-am preumblat limba peste sanii ei , nici prea mari nici prea mici , perfecti. Am coborat pe burta muscand`o usor lasandu`i alta urma. Mi-am bagat mana prin parul ei brunet si lung | |
|
| |
Von Karina Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Joi Dec 30, 2010 4:18 pm | |
| Imi muscasem limba, pe care o scosesem afara precum un sapre. Mana mi se plimba de-a lungul pantalonilor sai, ii trasese in jos, iar apoi intra adanc in gura lui. Nu-mi parea atat de ciudat faptul ca imi doream sa ma culc cu el, cat imi parea suficient de bizar faptul ca incepusem sa nu mai am remuscari. -Si daca nu-ti convine, poti sa te opresti. Rostisem impingandu-l usor. | |
|
| |
Von Daniel Joshua Admin
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! Joi Dec 30, 2010 10:39 pm | |
| M-am uitat la ea confuz. De ce tocmai acum imi spusese asta?niciodata nu ma oprisem si nici nu imi mai spuse asta. -Tu asta iti doresti?spun continuand sa o privesc | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Smels like ... drugs! | |
| |
|
| |
| Smels like ... drugs! | |
|