Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Home and home

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Katsuro Tetsuya

Katsuro Tetsuya

Data de înscriere : 29/12/2010

Home and home - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Home and home   Home and home - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 8:42 pm

Cand am auzit replica sa , am sesizat ca avea dreptate , eu umblam mereu mai mult dezbracat decat imbracat , se vedea ca aberez pe acolo. I-am simtit limba calda si umeda trecand peste buzele mele si putin mai jos , lingand lichidul rosiatic.
Ma cam prinse la ultima fraza si nici nu prea imi mai venea sa-l mint , mai ales cand era atat de dragut ca se ingrijora pentru mine , desi nu doream asta , am stat un moment pe ganduri si mi-am amintit de baie.
-Uhm cred ca s-a umplut cada deja , am spus eu ridicandu-ma si mergand sa verific , eventual sa opresc apa , turnand si o gramada de spumat ca de obicei, apoi m-am intors in sufrageria ,luandu-l pe baiat in brate si aruncandu-l in spuma. Am profitat de faptul ca nu se dezmeticise bine si mi-am aruncat halatul pe jos, bagandu-ma rapid langa el in speranta ca nu va observa semnele si ca imi va reveni si mie caldura. Desi apa era fierbinte eu nu ma incalzisem prea mult si ma cam enerva senzatia aia continua de frig deoarece nu o suportam de fel si nici nu o intalneam prea des , eu eram mai mereu in calduri.
Sus In jos
Kim

Kim

MesajSubiect: Re: Home and home   Home and home - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 9:58 pm

Clipi de cateva ori cand ii spuse de baie, realizand cat de usor scapase. Ii venea sa blesteme apa, in sinea sa si chiar nu mai putea sa lase sa curga, caci putea face o inundatie de zile mari.
Urmari pe baiat pana plecase, iar apoi, pana sa se intoarca incepuse sa se joace cu degetele. Nu mai durase mult si se simti aruncat in baia plina cu spuma, intrandu-i spumat atat in ochi cat si in gura.
Cauta cu mana prosopul de la margine si il trase cu totul, aterizandu-i mai mult in cap, decat in brate. Isi sterse usor ochii cu el si in sfarsit si-i putea desprinse, alungandu-si si apa din gura.
- Stii pentru o respiratie proaspata, trebuie folosita ori pasta de dinti ori o guma, nu scrie nicaierea ca trebuie folosit spumantul de baie. Sunt destul de curatel! se prosti acesta dandu-si capul intr-o parte si in alta.
Isi duse ochii catre baiat si din nou ii se paru ceva in neregula.
- Cumva tremuri?
Sus In jos
Katsuro Tetsuya

Katsuro Tetsuya

MesajSubiect: Re: Home and home   Home and home - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 5:54 pm

Reusisem pana la urma sa scap destul de usor , gandindu-ma la expresia lui Kim in momentul cand o tulisem si chicotind in sinea mea.
Chiar daca ma simteam ca un cub de gheata si parca imi lipsea mobilitatea, ce senzatie urata , nu m-am putut abtine cand l-am vazut pe baiat cu prosopul pe cap , dand o replica atat de amuzanta si nah am inceput sa rad.
-Uhm...da...dar spumantul e mai aromat decat pasta de dinti si a fost chiar mai frumos colorat , a fost mov , cred. Yup esti curat , a fugit si cafeaua dupa tine cand te-am aruncat , probabil s-a speriat , am replicat inca amuzat , apoi m-am bagat in apa pana la nivelul buzelor , incepand sa suflu in spuma pana cand ateriza pe nasul brunetului.
-Uite , ce bine iti sta in alb. Incercam si eu sa mai schimb subiectul , dar tot insista putin , era chiar atat de evident?La naiba! Eh?Cum sa tremur? Apa e fierbinte , cum naiba sa tremur?am mintit eu pe acolo , zambind cam mult de incepusera sa ma doara obrajii.
Sus In jos
Kim

Kim

MesajSubiect: Re: Home and home   Home and home - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 11:02 pm

Chicoti si el, amuzat de frazele care i le spuse baiatul, iar cand simti spuma navalindu-i asupra, nici ca se sinchisi sa o dea jos.
Se mai uita la chipul baiatului, pentru cateva momente, da inca mintea, realiza, in final. Probabil intr-adevar nu vroia sa ii spuna.
- Ma intrebi pe mine lucrul acesta? rase incet, inlaturandu-si spumantul de pe fata si se apropie de baiat, incolacindu-si bratele la gatul sau si zambi dulce.
- Poate mai ai nevoie de ceva... sa te incalzeasca... ! spuse acesta, mentinandu-si zambetul, apoi isi trecu buzele peste cele ale baiatului si ca sa il guste mai bine, dadu si cu limba peste ele.
Nu mai insista pe subiect, isi imagina ca tanarul ii va spune, intr-un final, probabil cu alta ocazie.
Sus In jos
Katsuro Tetsuya

Katsuro Tetsuya

MesajSubiect: Re: Home and home   Home and home - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 5:54 pm

Am fost luat prin surprindere cand baiatul se apropie de mine si isi incolaci mainile in jurul gatului meu , adica , de obicei eu eram cel care il fugarea prin cada , dar nu spun asta pentru ca nu imi placea situatia , ba din contra. Am zambit si eu , cand i-am auzit replica ce continea o tenta de perversitate. Imi linse apoi buzele , normal ca ma tenta , oricum el stia sa faca cel mai bine asta , mi-am lasat limba sa se strecoare afara pentru a o intalni pe a baiatului si a incepe jocul umed al atingerilor violente la frecarea dintre ele.
Mi-am lasat mainile sa alunece pe spatele sau cald , parcurgandu-i usor pielea fina , masand-o cu interiorul palmelor , apoi s-au mutat pe piept , apucand sfarcurile si presandu-le incet , trasand o linie cu degetul pe mijlocul abdomenului , coborand pe barbatia sa si impingand usor de-a lungul ei.
-Imi cer scuze pentru ca te-am tratat cu raceala , spun eu cand am luat o pauza de la sarut. Desi , se spune ca frigul te excita , e adevarat?am intrebat , curios de reactiile pe care le provocasera pipaielile mele.
Sus In jos
Kim

Kim

MesajSubiect: Re: Home and home   Home and home - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 11:05 pm

Ii placu indeosebi jocul atingerilor dintre limbi, incat nu dorea sa il mai opreasca. Cand simti mana baiatului pe spatele sau, trupul incepu sa ii furnifice si nici la partile din fata, nu prea il ajuta. In momentul in care simti atentie in punctul de jos, simtea cum aceasta o sa se indrepte.
Era foarte atent la vorbele iubitului sau si simti cum elimina aer cald pe gura. Zambi, in coltul gurii, la intrebare.
- Se spune ca...? Ma intreb cine incepe zvonul...! gafai acesta usor.
- Oricum, nu ai aflat inca lucrul acesta? continua tanarul cu gafaiala.
- Am sa retin sa dau mai multe indicii data viitoare..! incheie, lasandu-si capul intr-o parte si il privi jucaus pe baiat.
Isi trecu privirea pe tot pieptul baiatului si isi strecura degetul aratator, intre buze, uitandu-se apoi, inapoi la chipul baiatului, curios de replica.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Home and home   Home and home - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Home and home
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: House. :: Camerele.-
Mergi direct la: