| art is life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: art is life Mier Ian 05, 2011 11:36 pm | |
| Cortinele se in lasasera, tot spectacolul se termina iar Erik primi din nou un sir de aplauze dupa monologul pe care il recita, avand rolul lui Mefisto din "Faust" de Goethe. -Buna treaba. spuse un alt coleg de-al sau, care recitase si el un monolog iar Erik ii schita un zambet schimbandu-se in hainele sale normale. Iesi din teatru dupa aprozimativ un sfert de ora, si isi ridica gulerul paltonului negru, vazand cat de frig era. Dar ii placeau nespus de mult anotimpurile reci, fiind obisnuit cu acestea deoarece se nascuse in Rusia, unde a fost nevoit sa locuiasca pana la 19 ani. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 6:28 pm | |
| Mergeam cu pasi marunti pe strada. Eram imbracata destul de bine pentru anotimpul acesta. Aveam castile in urechi ascultand muzica mea preferata. Si ca prin minune nu era cantata de mine. ERam putin aeriana ... putin mai mult defapt si nu eram atenta pe unde merg. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 7:37 pm | |
| Se opri in dreptul unui tonomat de unde isi lua o cafea si apoi continua sa mearga pe strazile aglomerate ale Munchen-ului vrand sa se indrepte spre parcarea in care isi lasase masina dar fix cand trecu de coltul unei cladiri cineva intrase in el iar Erik varsa putina cafea pe bluza individului. De fapt era doar o fata care se pare era cam aeriana la ora aceea. -Scuze. murmura privind-o incurcat apoi spuse: Ce-ai zice daca data viitoare te-ai uita si pe unde mergi? | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 7:39 pm | |
| Ma-am desmeticit putin si mi-am scos castile din urechi. -Scuze ... spun incet. Era cafeaua ta? intreb vazand ca acum era pe mine. Scuze eram ganditaore ... si am uitat sa mai privesc si pe unde merg .... spun.
Ultima editare efectuata de catre Emi Suzuki in Joi Ian 06, 2011 7:46 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 7:43 pm | |
| Se abtinu sa nu rada insa nu isi putu stapani un zambet sarcastic. -Pai atunci ma bucur ca macar cafeaua asta te-a trezit. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 7:45 pm | |
| -Mda ... pacat mirosea bine, spun zambind. Iti sunt datoare cu o alta cafea ... spun zambind. "Acum miros numai a cafea ...." imi spun in gand. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 7:50 pm | |
| -A nu, lasa. spuse razand slab. Nu-i problema. A am uitat, ma numesc Erik. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 7:55 pm | |
| -Eu sunt Emi ... sau Em ... sau cum vrei tu, spun zambind. Incantata de cunostinta, spun zambind subtil. "Puff da chiar miroase bine" imi zic in minte simtind acum fiori reci deoarece eram "uda" | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 7:59 pm | |
| -La fel. spuse schitand un mic zambet formand o gropita in obraz(lucru pe care in general il detesta) desi de obicei nu era obisnuit sa spuna asa ceva intrucat de multe ori nici nu simtea asta. Dar totusi, avea si el maniere, nu? -Aaa...vrei sa te duc cu masina acolo unde vroiai sa mergi? E aproape parcarea. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:01 pm | |
| -Eu ma plimbam doar, spun zambind. Nu e graba nicaieri ... asa ca nu e nevoie ... spun dand din umeri. "O sa ma creada ciudata ca noaptea tarziu eu ma plimb ..." imi spun in gand dezamagita de mine, dar chiar nu aveam somn ... | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:06 pm | |
| -E deja 10, nu e cam tarziu pentru o don'soara sa se plimbe?intreba ironic privind-o amuzat. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:08 pm | |
| -Si este vre-o problema? intreb inca tinandu-ma tare pe mine [intelegi ce vreau sa spun sper O.o] nu vroiam sa isi dea sema ca sunt mai nebuna de felul emu ... desi se putea observa de la sine .... nu aveam somn deoarece urma ca a doua zi sa am un concert si aveam emotii. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:11 pm | |
| Ridica din umeri privind-o apoi spuse sarcastic: -Pentru mine nu e nicio problema, mi-e chiar indiferent, dar ma gandeam ca pentru tine o fi. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:15 pm | |
| -Bineeee ... spun putin nedumerita dar nevrand sa mai tin acest subiect. Tu ce faci pe aici noaptea? il intreb pe baiat zambind finut, nestiind ce altceva sa intreb. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:18 pm | |
| Ridica sprancenele, luandu-l oarecum prin surprindere intrebarea. -Um, am avut de jucat intr-un monolog la teatrul din centrul orasului si acum am terminat. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:20 pm | |
| -Esti actor ... spun ganditoare. Dragut, spun zambind. Mi-as fi dorit si eu o asemenea cariera dar ... asta e ... spun dand din umeir. Nu mai pot schimba nimic ... desi unii ar zice ca mai este inca timp .... | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:24 pm | |
| -Eu vreau sa ma las in curand de actorie. spuse zambind vag si oftand incet. Pentru ca trebuie sa termin facultatile si nici nu mai am timp pentru nimic altceva. murmura aducandu-si apoi aminte cat avea de invatat, deoarece acum se afla in sesiune. Dar tu?
Ultima editare efectuata de catre Erik Dimitri Belikov in Joi Ian 06, 2011 8:27 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:26 pm | |
| -Eu ... am ajuns model si cantareata .... neinteresant, dar nu a fost ideea mea pentru apararea propriei obiectii. Am vrut sa fiu medic pediatru, sau ceva in genul. Am studiat mult ... si este foarte greu ... dar daca as da acum un examen sau ceva as stii ... am studiat foarte mult si totusi sunt inca anul intai la facultatea de muzica ... spun oftand. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:30 pm | |
| -Mda, eu sunt la medicina si la arhitectura si e chiar foarte mult de invatat. spuse incercand sa schiteze un mic zambet. Dar medicina mi-a placut intotdeauna mult mai mult, nu stiu de ce. Oricum, e dragut ca esti cantareata. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:32 pm | |
| -Dragut? Cant de la 5 ani si am trac pe scena. Maine am un concert si nu pot dormi ... sunt tensionata si ingrijorata daca uit versurile ... tonalitatea ... sau chiar notele la chitara sau pian, spun oftand. Ai vrea sa te ajut la medicina? il intreb incercand sa ma calmez. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:37 pm | |
| Incepu sa rada slab auzind prima replica a fetei. -N-are de ce sa-ti fie frica, doar imagineaza-ti ca esti singura pe scena, uita de ceilalti si o sa fie bine. Siii nu, la medicina ma descurc, trebuie doar sa-mi fac timp sa invat. Stii, ma iau mereu cu altele si ma trezesc ca a doua zi trebuie sa dau examene. spuse razand. Daar hai undeva. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:41 pm | |
| -Si unde ai vrea? il intreb incepand cu coada celor spuse de el. Cum sa uit de toti? nu pot... asa fac mereu si mereu ma impacientez cand incep unii sa imi strige numele si sa imi spuna titlurile melodiile, spun oftand. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:44 pm | |
| -Unde vrei tu. spuse ridicand slab din umeri. Eu asa faceam cand aveam emotii sau ceva de genul la inceput pe scena iar acum totul e ok. | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:45 pm | |
| -Dar cand ii vad cum ma privesc ... si toate alea nu pot ... ma inmoi pur si simplu ... mereu chitaristul ma mai tine de la spate sa nu cad pe acolo ... spun lasand privirea in jos stanjenita. Puff nu stiu unde ... | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: art is life Joi Ian 06, 2011 8:50 pm | |
| -Gandeste-te unde vrei si mergem. spuse razand apoi reveni asupra subiectului deja inceput. Dar ai incercat vreodata sa faci abstractie de ei? Sau eu stiu, ceva care sa te ajute sa nu-i mai bagi in seama, si sa nu te mai faca sa te temi intr-una. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: art is life | |
| |
|
| |
| art is life | |
|