Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

so let's party tonight

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

Data de înscriere : 03/01/2011

so let's party tonight  Empty
MesajSubiect: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:29 pm

Se facuse deja seara, iar Erik se plictisea in camera. Ii veni brusc o idee: sa mearga in noul club care tocmai ce se deschisese in centrul Munchen-ului. Iesi din apartament si in timp ce se indrepta spre iesire, isi puse geaca neagra de piele cu tinte si in scurt timp ajunse in dreptul masinii sale, un Porsche negru.
Se urca la volanul masinii si intr-un sfert de ora ajunse in fata clubului. Iesi din masina, lasand-o intr-o parcare dupa care intra in club, incercand sa dea de cineva cunoscut macar dar nu putea sa vada pe nimeni. Se aseza pe un scaun de la bar.
-Un pahar de whiskey, te rog. ii spuse barmanului.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

Data de înscriere : 29/12/2010

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:33 pm

Trebuia sa ma intalnesc cu un amic si apoi sa merg in club.Mi-am luat o rochie scurta neagra care se lega pe dupa gat si cu decolteu adanc.Am iesit din camera luandu-mi paltonul pe mine si coborand in graba scarile.Mergeam pe strazile pline ale Munchen-ului,ajungand intr-un final in fata clubului.Stateam rezemata de perete asteptand sa vina acel mic pentru niste bani si ceva de genu tirmisi de un var.AM oftat incepand sa imi musc buzele plictisita.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:35 pm

Se trezi in fata cu un pahar de whiskey si un alt pahar cu cuburi de gheata. Puse 3-neaparat 3 cubulete de gheata in bautura apoi lua o gura de whiskey si privi in jur.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:41 pm

Aparuse pana la urma si amicul ala si inainte sa imi deie acel plic ma privi din cap pana in picioare.L-am privit urat luand plicul din mana lui.
-Mersi...si transmitei salutari lui Mark si multumestei din partea mea pentru bani.spun zambind schitat apoi ma indrept spre intrarea in club.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:43 pm

Mai lua o gura de whiskey simtind cum gatul ii lua foc din cauza bauturii si se uita in jur, vazand cateva fete ce ii zambeau si ii faceau cu mana. Schita un zambet chinuit si vag, apoi se uita in alta parte, sperand ca tipele nu aveau sa vina langa el.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:45 pm

Am ajuns in club pana la urma.M-am asezat la masa comandandu-mi un coktail si dandu-mi haina jos,lasand la iveala rochia neagra ce mi se mula pe corp.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:49 pm

Una din cele doua tipe se aseza pe un scaun, nici chiar de langa el, putin mai indepartat iar Erik isi dadu incet ochii peste cap si privi in alta parte, zarind-o pe Kimiko care se aseza langa el.
-M-ai salvat! ii spuse razand.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:51 pm

L-am privit pe Erik,apoi pe fata ce se aseza mai incolo de el si am privit-o urat.Am pus plicul in buzunar.
-Ce te-ai face tu fara mine iubire.spun zambindu-i si sarutandu-l.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:53 pm

-Cum de ai venit aici in seara asta? o intreba raspunzandu-i la sarut.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:54 pm

-Trebuia sa ma intalnesc cu un amic de a lu varumio e mai complicat sa imi deie ceva bani de la varumio..si daca tot eram prin zona am zis sa vin sa ma distrez putin.Dar tu?intreb curioasa privindu-l.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:56 pm

-Ma plictiseam. spuse pe un ton sec apoi dadu pe gat bautura. Rau de tot.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:57 pm

-Iao mai usor ca eu nu te car pana acasa.spun chicotind incet comandandu-mi un coktail.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:01 pm

-Nu-ti fa tu griji ca nu ma imbat prea repede si in plus imi stiu limitele. spuse privind-o.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:03 pm

-Bine...eu doar te-am avertizat...ehh daca esti cu masina nu ma deranjeaza sa o conduc eu.spun scotand limba la el si chicotind incet.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:05 pm

-La dracu, am uitat. spuse dandu-si ochii peste cap. Nu ma deranjeaza sa o conduc, doar nu sunt beat. Si politia nu ma va prinde oricum. Iar tu stai linistita, ca si cocktailul e bautura alcoolica, mai ales ala comandat de tine. murmura razand.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:07 pm

-Da dar nimeni nu a zis ca beau mai mult de unu si stii ca imi place masina ta.spun chicotind incet.Uituc mai esti uneori.continui scotand limba la el.Apropo tipa de acolo iti face ochi dulci,plus majoritatea fetelor din club.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:11 pm

-Si ce sa le fac? intreba pe un ton retoric ridicand slab din umeri.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:12 pm

-Eu ti-am zis doar ca toate te vor.spun chicotind privindu-l atenta si pe tipe privindu-le urat.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:25 pm

Zambi ciudat, intr-un mod imperceptibil si o saruta pe Kimiko.
-Eu nu le vreau. spuse chicotind.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:27 pm

-Ti le bateam pe toate si tu zburai in prima fantana apoi.spun zambind si raspunzandu-i la sarut.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:30 pm

-Da-da. spuse razand si dandu-si usor ochii peste cap.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:31 pm

-Nu sti cum fac cand sunt geloasa asa ca ai grija.spun scotand limba la el si privindu-l urat.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:35 pm

-Nu te mai uita asa urat ca nu sperii pe nimeni. spuse scotand limba la ea.
Sus In jos
Kimiko Yashimitsu

Kimiko Yashimitsu

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:37 pm

-Te musc.spun privindu-l urand si terminandu-mi coktailul.
Sus In jos
Erik Dimitri Belikov

Erik Dimitri Belikov

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 9:38 pm

-Promiti? spuse tachinand-o si ridicand o spranceana amuzat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: so let's party tonight    so let's party tonight  Icon_minitime

Sus In jos

so let's party tonight
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Munchen. :: Clubul.-
Mergi direct la: