| commemorating the souls in purgatory | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:20 pm | |
| O alta zi petrecuta probabil degeaba in acelasi camin, intre aceiasi patru pereti de care se saturase. Fu trezit de razele soarelui ce reusisera sa patrunda printre draperii si deschise ochii cu greu, imediat cum simti razele calde mangaindu-i trupul. Isi puse perna pe cap, foindu-se de cateva ori, probabil avand tentativa de a incerca sa mai adoarma o data dar incercarile lui fura in zadar. Arunca perna pe jos, privind tavanul alb si incercand sa-si faca curaj sa se dea jos din pat. Se ridica in fund si observa ca adormise fara vreun tricou pe el. Deci de-aia ii fusese frig toata noaptea. Se duse in baie si se spala apoi iesi si se tranti in pat din nou fara a avea chef de a mai face ceva. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:23 pm | |
| Ma plimbam in jos si in sus pe scarile de la camin cautand o anume camera.Am oftat incet abtinandu-ma sa nu injur de zor ca nu gaseam camera.M-am orpit brusc in fata unei camere zambind usor malefic.Fara sa ma mai stresez sa bat la usa,apas pe clanta vazand ca usa era deschisa.Pasesc tiptil inchizand usa dupa mine stiind deja cine statea acolo.Mergeam incet prin camera uitandu-ma catre pat.Iau perna de jos dand cu ea fix in capul baiatului si chicotind incet. -Mersi ca anunti.spun usor rece si scotand limba la el. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:30 pm | |
| Statea atat de bine in pat, pe burta, cu capul sub o alta perna gasita prin pat, probabil din cauza miscarilor pe care le facuse noaptea trecuta in timp ce dormea. Deodata simti cum ceva moale il lovi in cap insa nu mai avea rost sa intrebe cine era avand in vedere ca deja aflase. -Cu placere. spuse sarcastic tinandu-si in continuare perna pe cap si injurand pe toti sfintii in gand. Probabil ar fi prea mult din partea mea sa pretind sa bati la usa inainte sa intrii, nu? spuse intorcandu-se cu fata in sus si se ridica in fund, dand la o parte pernele. Ce minune, inca mai traiesti! | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:34 pm | |
| Oftez scotand din nou limba la el.Imi aranjez usta scurta de blugi privindu-l apoi printre gene abtinandu-ma sa nu rad.L-am privit mai atenta observand ca se schimbase destul de mult de cand nu il mai vazusem.M-am abtinut de la alte comentarii doar pe moment. -Vad ce iti pasa de mine.spun plictisita scotand limba la el din nou.Da sa stii ar fi prea mult sa imi ceri sa bat la usa,stii bine ca nu imi pasa daca esti singur sau nu ca eu nu bat la usa ta niciodata.continui. Oftez oprndu-ma in fata lui privindu-l mult mai atenta acum. -Si nuu sunt stafie care a venit sa te bantuie ca nu mai anuntat. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:39 pm | |
| Isi dadu ochii peste cap apoi reusi sa se dea jos din pat si se duse la fereastra, luand mai intai in picioare un scaun. -La dracu! urla apoi o privi pe Kimiko incercand sa se calmeze. Si daca eram gol? o intreba apoi isi dadu seama de ce tocmai ii iesise pe gura. Clatina usor din cap adaugand apoi: Ai ramas la fel. Deschise larg draperiile, frecandu-se cu mana la un ochi si se intoarse cu privirea spre fata. -Stai jos...undeva. spuse aratand cu mana prin camera, la intamplare. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:42 pm | |
| Incep sa rad trantindu-ma pe patul sau si continuand sa rad de ce prostie ii iesise pe gura.L-am privit amuzata dar si ganditoare tot odata. -Uuuu trebe sa intru odata peste tine cand faci dus.spun chicotind si privindu-l.Ba da mam schimbat sunt mai rea si nici tu nu te-ai schimbat cine stie ce.Ai tras de fiare in ultimul timp?intreb curioasa ridicandu-ma pe jumatate adica stand in coate. -Apropo e confortabil patul...facem schimb?te las in camera mea daca ma lasi sa dorm in camera ta.continui mentinandu-mi privirea asupra lui. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:46 pm | |
| -N-ai tu norocul asta, sa intri peste mine cand fac dus. Si da, am mai dat pe la sala. Tu esti rea de cand te-ai nascut, probabil. murmura cascand si se freca din nou la ochi, asezandu-se apoi in fund pe jos, sprijinit cu spatele de perete. -Il putem imparti daca tii atat de mult la el. isi dadu apoi o palma pe frunte dandu-si seama ca o alta tampenie ii iesise pe gura. Nu ma baga in seama. spuse ridicandu-se si se duse in bucatarie apoi striga, pentru ca Kim sa il auda. Vrei sa bei ceva? | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:50 pm | |
| -Da..ce imi dai de baut ?intreb curioasa razand din nou de ce prostie scoase pe gura.Bunn deci ce ai azi?numa prostii mi-ai zis de cand am venit.continui oftand. Ma ridic de pe pat mergand dupa el in bucatarie si privindu-l din spate.Bun deci arata destul de bine,pe cine pacaleam ca arata chiar bine de cand nu il mai vazusem. -Stii ca ma un noroc chior si poate dau peste tine in dus...spun ganditoare.Mai bine nu stia la ce ma gandeam in acel moment ca ma si batea daca afla.Si sa impartim patu?da il impartim,dar sa nu ma injuri daca te arunc din el ca nu imi dai pace.spun scotand limba la el si asezandu-ma pe pult. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 10:57 pm | |
| -Ce-ti doreste inimioara. spuse privind-o si strambandu-se la ea. E ziua internationala a prostiilor. murmura sarcastic apoi incepu sa rada slab. Isi facu o cafea, in care puse 3 lingurite de zahar si se asezape un fotoliu verde din bucatarie. -Tu? Noroc? Mai vedem noi. spuse razand si lasa capul pe spate apoi o privi din nou. Zi ce bei. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:00 pm | |
| -Pai ce vrea inimioara mea?sa ma gandesc.spun ganditoare punandu-mi un deget sub barbie.Zambesc usor malefic dandu-ma jos si mergand tiptil spre el.Ii iau incet cafeaua din mana si ma rezem de masa privindu-l.Mersi de cafea dar nu trebuia.continui scotand limba la el,stiind ca se va enerva pana la urma pe mine. -Si apropo am un noroc mai mare decat crezi tu.murmur gustand din cafeaua lui. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:04 pm | |
| O fulgera cu privirea cand ii lua cana din mana si isi lasa capul pe spate inchizand ochii. -Te...urasc...din...toata...inima. spuse apoi isi facu o alta cafea si se aseza la loc pe fotoliul verde. Bun. Te-ai hotarat ce-ai de gand sa faci cu viata ta? o intreba razand apoi o saruta pe obraz. Adica...facultate, ceva? | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:06 pm | |
| -Si eu te iubesc.spun scotand limba la el si chicotind incet.Mda..momentan fac facultatea de litire.spun ganditoare.Si am facut si cateva sedinte de modeling acum cateva zile.Dar tu ce facultate faci?intreb curioasa.Si nu mai putea uri ca nu ti-am facut nimic.spun scotand limba la el din nou. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:09 pm | |
| -Chiar ma iubesti? o intreba in gluma si ridica des din sprancene apoi rase slab. Modeling? Tu? spuse privind-o din cap pana in picioare. Interesant. Eu fac doua facultati: medicina si arhitecutra. Dar mai joc si prin teatre, sau pictez. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:11 pm | |
| -Aha foarte mult.spun scotand limba la el si lasand cana cu cafea pe masa.Ma apropii de ea stand la cativa centimetri de el si privindu-l.Da am mers si la modeling de cateva ori nu mai fi asa surprins.Bun,daca fac vreo prostie si ma tai stiu la cine sa apelez.spun chicotind incet. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:14 pm | |
| -Aha, sigur. spuse razand slab apoi se ridica si mai lua cateva guri de cafea apoi o privi pe Kimiko. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:16 pm | |
| -Cu ce parte nu ma crezi?intreb ganditoare privindu-l si asezandu-ma in locul lui.Ce imi place sa iti fur locul dar tot patul e mai bun.continui chicotind incet. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:20 pm | |
| -Ma refeream la chestia cu apelatul la mine in cazul in care patesti ceva. Te-ai risca? o intreba zambind ironic. Se aseza cu fundul pe masa de gatit uitandu-se pe tavan. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:21 pm | |
| -Mai depinde..daca ai zis ca ma urasti atunci nu as risca sa vin la tine,ca poate ai face mai rau.spun ganditoare privind tavanul plictisita.Si ce facem acum? | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:26 pm | |
| -Neah, nu-ti fac rau. spuse razand. Cred. apoi sa dadu jos de pe masa si se duse in dormitor privind pe geam. Hai in parc sau...sau hai unde vrei tu, mi-e chiar indiferent. Dar trebuie sa ma schimb. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:28 pm | |
| -Hia la piscina.spun zambind urmandu-l in camera plictisita.Mersi ca nu mi-ai face rau,dar eu tot nu iti dau pace. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:30 pm | |
| -Bun, hai la piscina. Stai sa ma schimb. Asteapta aici. spuse privind-o urat apoi isi lua bermudele si se duse in baie, dandu-si pantalonii de pijama jos. | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:31 pm | |
| AM zmabit malefic,am luat-o incet spre baie deschizand usa dar privindu-i chipul. -Ti-am zis eu ca te gasesc in dus...ehh esti doar in baie dar nu conteaza,te-am gasit gol.spun scotand limba la el. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:35 pm | |
| -Injura incet, printre dinti vazand un cap ce aparu in incapere. Era Kimiko, evident. Isi trase pe el bermudele si iesi din baie privind-o urat apoi isi lua si un prosop negru. Nu eram gol, doar partial. murmura razand slab apoi lua pe el un tricou negru. Mergem? | |
|
| |
Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:36 pm | |
| -Trebe sa mergem la mine sa imi iau costumu de baie ca nu am de gand sa inot goala.spun scotand limba la el.Sigurrr scoatete acum.continui razand luand-o spre usa. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory Lun Ian 03, 2011 11:38 pm | |
| -Pe mine nu m-ar deranja sa inoti goala. spuse incepand sa rada apoi iesi, inchizand usa in urma lui si o urma. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: commemorating the souls in purgatory | |
| |
|
| |
| commemorating the souls in purgatory | |
|