Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O tabara ... reusita sau nu?

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Emi Suzuki

Emi Suzuki

Data de înscriere : 30/12/2010

O tabara ... reusita sau nu? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: O tabara ... reusita sau nu?   O tabara ... reusita sau nu? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 6:23 pm

-Mda acum chiar ca mi-am schimbat parererea, spun zambind. Puff si daca e tura ta ai idee unde e cabana mea? il intreb zambind clipind de cateva ori asteptand un raspuns.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

MesajSubiect: Re: O tabara ... reusita sau nu?   O tabara ... reusita sau nu? - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 12:41 pm

-Daca imi spui numarul atunci o sa iti arat cabana , sau nu stii numarul? spun privind`o peste umar incepand sa merg in directia cabane
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

Data de înscriere : 30/12/2010

MesajSubiect: Re: O tabara ... reusita sau nu?   O tabara ... reusita sau nu? - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 07, 2011 5:12 pm

-Nu am nici cea mai vaga idee, spun dand din umeri. Am inteles ca vom fi repartizate aici. Cea mica la o cabana cu prietenii ei, iar eu ... nu stiu unde, spun intortocheata de situatie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O tabara ... reusita sau nu?   O tabara ... reusita sau nu? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

O tabara ... reusita sau nu?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Out of Munchen. :: Tabara.-
Mergi direct la: