|
|
| Relax time .. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
I`m Lucifer <3
| Subiect: Relax time .. Lun Ian 03, 2011 3:32 am | |
| Stateam pe o piatra mai mare si cu picioarele in apa . Era calduta , dar racoritoare . Pasarile cantau si simteam cu verdele ma cuprinde . Nu puteam sa neg . Adoram locul acesta . Fiecare frunza , fiecare piatra , orice ce ar putea parea neinportant , facea ca totul sa para magic , scos dintr`un basm in care printesa isi astepta printul . Am inceput sa fredonez incet .. Running .. I didn`t see it coming...
Ultima editare efectuata de catre I`m Lucifer <3 in Mar Ian 11, 2011 7:36 pm, editata de 1 ori | |
| | | Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Relax time .. Mar Ian 04, 2011 7:30 pm | |
| Era o zi insorita, ciudat lucru avand in vedere ca de cand locuia in Munchen, fu obisnuit sa fie innorat mai mereu. Dar erau si acele zile minunate cand pur si simplu dorea sa lase balta toate caietele, si notitele pe care trebuia sa le invete pe de rost pentru examene, ori chiar scenariile de la piesele de teatru. Incepu sa se plimbe si ajunse intr-un mod "miraculos" prin apropierea unei cascade. Era placut. Cobori, ajungand la mal si se lasa pe vine, atingand apa cu cateva degete. Auzi o voce feminina si isi intoarse fata vazand o tipa cantand. | |
| | | I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Relax time .. Mar Ian 04, 2011 10:09 pm | |
| M`am oprit din cantat . Am auzit cativa pasi , dar am crezut ca e doar imaginatia mea . Mi`am intors capul si am zarit un baiat , la doar cativa metri distanta de mine , ce atingea apa cu varful degetelor si ma privea . Daca ar fi fost rau , as fi simtit asta . Ma pricepeam la oameni . M`am ridicat de pe piatra si m`am dus spre el . Buna ! am spus eu zambitoare. | |
| Subiect: Re: Relax time .. Mar Ian 04, 2011 10:20 pm | |
| Arunca o piatra in apa, departe, apoi isi intoarse privirea spre fata pe care o vazuse mai inainte. Se ridica, trecandu-si o mana prin par. -Buna. spuse schitand un zambet subtil. Canti frumos. | |
| | | I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Relax time .. Mar Ian 11, 2011 7:54 pm | |
| Pff...Multumesc .. am rosit la auzirea vorbelor sale . Cantam frumos ? Nu mi`a mai spus nimeni asa ceva , niciodata . Asta probabil pentru ca nu ma mai auzise decat o veche prietena , nu`mi placea .sa cant in fata tuturor . | |
| Subiect: Re: Relax time .. Mier Ian 12, 2011 2:59 pm | |
| -N-ai pentru ce. spuse pe un ton sec aruncand apoi o piatra de pe mal in apa, destul de departe. Erik. se prezenta scurt privind-o pe fata de langa el.Ura sa se prezinte dar o facuse, probabil din dorinta de a face conversatie. Si spera sa duca la o conversatie inteligenta macar. | |
| | | I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Relax time .. Joi Ian 13, 2011 6:02 pm | |
| Josefina ....sau Jose ... cum vrei . am spus pe un ton indiferent dand din umeri . Mi`am lasat slapii pe pietre si am pasit in apa . Am inceput sa ma plimb incet privind spre baiat . | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Relax time .. | |
| |
| | | | Relax time .. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|