Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
Subiect: Tabara de vara . Boring or not? Lun Ian 03, 2011 2:57 am
Da tabara de vara , eexact ce imi lipsea. Mama ma punea mereu sa merg pentru ca sa il ajut pe scumpul ei iubit. Stateam bosumflat in cabana mea incercand sa imi caut ceva de facut. Fumat nu puteam fuma , tras ceva mai tare nu puteam cu papagalul asta in jur asa ca am iesit la o plimbare in aer liber
Kimiko Yashimitsu
Subiect: Re: Tabara de vara . Boring or not? Lun Ian 03, 2011 3:02 am
Imi caram bagajele enervata deja de ele prin toata tabara cautandu-mi cabana.Cum nu eram atenta pe unde merg am simtit cum mam bagat in cineva abtindnu-ma sa nu injur. -Scuze..murmur continaund sa imi tin privirea in jos.
Von Daniel Joshua Admin
Mesaje : 403 Data de înscriere : 28/12/2010 Varsta : 29 Localizare : In my world...
Subiect: Re: Tabara de vara . Boring or not? Lun Ian 03, 2011 3:04 am
-Nu`i nimic.spun zambind scurt. Eram prea plictisit ca sa ma enervez si din asta. Oricum nu o facuse intentionat asa ca , daca nu isi cerea scuze poate ii ziceam vreo doua dar asa,,,
Kimiko Yashimitsu
Subiect: Re: Tabara de vara . Boring or not? Lun Ian 03, 2011 3:10 am
Mi-am ridicat privirea pana la urma zambind privindu-l pe baiat.Mi-am lasat bagajul sprijinindu-ma oarecum de el. -Si ce cauti tu pe aici?intreb curioasa.Daca stiam ca esti tu,ma bagam mai tare in tine.
Von Daniel Joshua Admin
Subiect: Re: Tabara de vara . Boring or not? Lun Ian 03, 2011 8:38 am
Am zambit larg zarindu`mi`se dinti albi si gropitele din obraji. -Da si atunci poate eu ma bagam in tine si eram chit! Pai oarecum il ajut pe viitorul meu tata , aici lucreaza si na , uitema aici , desi mama ma trimis si intr`o "vacanta"
Kimiko Yashimitsu
Subiect: Re: Tabara de vara . Boring or not? Lun Ian 03, 2011 1:08 pm
-Aha,dar nu ti-am facut nimic sa te bagi in mine.spun scotand limba la el.In fine distractie placuta.continui chicotind incet continuand sa il privesc.