Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Burning before....

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Mika

Mika

Data de înscriere : 02/01/2011
Varsta : 28

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeDum Ian 02, 2011 5:07 pm

Zgomot, agitatie..Cine-ar fi crezut ca era 2 noaptea? Cu pasi mici si repeziti, roscata isi facu repede loc printre multimea agitata, aleganduse cu parul ciufulit si fusta neagra si scurta in carouri alaturi de camasa de-un alb murdar, ambele la fel de sifonate. Mereu o faceau sa se infurie toate aceste "adunari" insa se consola mereu cu gandul la cursa care trebuia sa inceapa.
Cativa baieti deja se adunasera cu motocilcetele deja pregatite pentru o noua portie de adrenalina. Roscata zambi neastamparata, privind insistent una dintre motociclete.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Data de înscriere : 28/12/2010
Varsta : 29
Localizare : In my world...

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:19 am

Am ajuns exact la timp epntru startul meu. Eram calare pe motocicleta mea , iubirea mea. "Furia neagra" sau "Jaguarul " cum o numeam eu si prieteni mei. M-am asezat la linia de start asezandu`mi mai bine casca. Eram pregatit .
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 11:05 am

Nu dura mult si se dadu si startul. Tacticos, micuta roscata se dadu cativa pasi mai in spate, reintrand in multimea zgomotoasa.
Cu ochii mari privi spre cativa tipi care, fara prea multe inhibitii, incepusera deja sa parieze pe diferitii participanti. Nu era chiar o cursa oficiala, mai degraba una de strada, doar pentru satisfacerea unora de asi arata talentul in fata tuturor. Mika privi mai bine prin multime, apoi isi reintoarse privirea asupra motociclistilor.
"Pfff! Se pare ca sunt singura fata.Cum de-am ajuns eu aici?"
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 2:35 pm

Cand startul se dadu bagasem tare . De obicei la cursele astea mici nu prea imi dadeam interesul sa fiu primul ca si la cele mari dar eram totusi printre cei din fata. Incepusem sa accelerez si asa il ajunsesem pe primul mergand amandoi la o linie , mai aveam un pic si ne frecam unul de altul. Am terminat la finish cu egalitate. Mi`am scos casca rasufland usor.
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 4:25 pm

Tanara privi cu atentie sfarsitul cursei. Toata lumea parea destul de incantata cum a decurs lucrurile.
Neastamparata, roscata incepu sa se plimbe printre baietii care participasera, admirand fiecare motocicleta. La un moment dat se oprise in fata uneia dintre ele privindul tacticos pe tipul care mai acum cateva clipe era in toiul noptii.
-Dragut motor. replica privind fiecare detaliu al motocicletei. Parea un model destul de interesant, ce'i drept.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 10:34 pm

Mi`am ridicat privirea la roscata zambind
-Mersi!nu stiu ce m`as face fara el.sun incantat asezandu`mi casca in locul din garaj. Da ce`i drept nu stiam ce ma puteam face fara acel motor . Era viata mea
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 7:21 am

-Stii, este cam ciudat! afirma calma privindul cum isi dusese casca la locul lui.
-Cu o asemenea motocicleta sa iesi la egalitate.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 11:54 am

Am privint`o pret de cateva clipe apoi am zambit in coltul gurii
-Da asa e , dar poate ca am VRUt sa ies in egalitate cu cel mai bun prietenspun bagandu`mi cheile in buzunare
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 1:08 pm

-Dragut din partea ta replica roscata pe un ton de copil.
Intinse mana dreapta inaintea baiatului, in semn de 'salut'.
-Eu sunt Mika. Scuze ca nu m-am prezentat mai-nainte.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 8:44 pm

-joshua sau Daniel , sau Josh sau Danny!cum iti place si stai linistita , eu trebuia sa ma prezint inainte!spun apucandu`i mana scuturand`o usor zambind. am inchis garajul lasandu`mi acolo motocicleta .
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 3:11 pm

-Imi pare bine. exclama calma roscata, dandui usor drumul la mana. Privi apoi inainte, ca si cand s-ar fi gandit la ceva anume.
- De cand ai motocicleta asta?se trezi vorbind.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 3:46 pm

-Pe asta o am de 3 ani , inainte am mai avut una dar pe aia am tinut`o un an. Si crede`ma ca inca rezista!spun schitand un zambet tampit
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 4:58 pm

-3 ani? Ma mir ca si-a mai pastrat inca frumusetea. Si totusi, nu te saturi repede de aceeasi motocicleta? Adica..ma gandesc ca apar noi si noi modele, care mai de care mai atractive, rapide..?
Zambi bland, ciufulindusi parul si privi in jur. Multimea incepuse sa se mai risipeasca.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 6:45 pm

-Da asa e , doar ca , asta mie la suflet , si am avut mereu grija de ea , bine ca ce se alfa in exterior , adica "frumusetea" ei este nou nouta , ultim model , dar nu e destul de rapida si conteaza mult si soferul cum isi conduce motocicleta , nu?
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 6:51 pm

-La suflet... repeta dupa el. Ai dreptate, sa sti. Statu mai bine si se gandi, mergand buimaca in zig-zag, ca si cand se trezise din betie.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 6:53 pm

Am zambit satisfacut incepand sa ma misc spre multime unde se parea ca se mai tine un raliu dar de data asta de masini
-vi? ii spun roscatei
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 6:58 pm

-A? tresari usor indreptandusi privirea spre multimea de persoane.
Alta cursa? Baietii zici ca erau facuti din fier, si roscata doar se uitase la cursa de mai devreme si obosise, cu toate ca ea e obosita mai mereu.
Incuviinta usor din cap si se aproprie de baiat, facandusi loc prin multime.
-Si voi din ce sunteti facuti? Tot din oase? intreba Mika nereusind sa se mai abtina, si privindui cu coada ochiului pe concurentii ce se pregateau.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 7:40 pm

am ras la intrebarea fetei .
-Pai da , suntem facut din oase , de ce? spun privind`o. Eram putin mai inalt ca si ea da nu cu mult
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 8:31 pm

-Sigur? Nu ma minti? glumi tanara intorcanduse cu fata spre el.
Incepu la randul sau sa randa, iar ca sa se confica ii atinge mana cu varful degetului aratator.
-Am glumit. Voi, baietii, pareti...cum sa explic mai bine? Nu stati locului, mereu vreti adrenalina. Si, se pare, unii tipi de-aici au fost si la cursa anterioara.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeMier Ian 05, 2011 10:15 pm

-Da , numai ca acuma fac drift`uri , ceea ce eu cand o fac cu motocicleta e mai periculos spun zambind
-Eu unul traiesc din adrenalina!
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 7:24 am

Roscata isi indrepta din nou priviea spre concurenti. Cursa incepu in forma.
-Apropo, adrenalina, adrenalina..Asta inteleg. Dar....drogurile?
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 4:07 pm

-Da , ce sunt cu ele? spun absent incercand sa vad unde e masina unui prieten , parca participase si el , cel putin cand ajunsesem aici asa imi spusese
Sus In jos
Mika

Mika

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 4:35 pm

-Adica, tu consumi? il intreba scurt tanara, privind atenta spre primii concurenti care se "bateau" pentru a fi in frunte.
Sus In jos
Von Daniel Joshua
Admin
Von Daniel Joshua

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 12:29 am

-Eu sunt dealar! spun dand din umeri uitandu`ma la cursa ce era pe sfarsite , se parea ca numarul 2 va castiga
Sus In jos
Continut sponsorizat

Burning before.... Empty
MesajSubiect: Re: Burning before....   Burning before.... Icon_minitime

Sus In jos

Burning before....
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Ghetto`ul. :: Cursele .-
Mergi direct la: