Kimiko Yashimitsu
| Subiect: Sunny day Sam Ian 01, 2011 3:32 pm | |
| Am ajuns la piscina plictisita si murtin de cald.M-am apropiat de un sezlong dandu-mi hainele jos si ramanand intr-un costum negru de baie.Am oftat incet,luandu-mi ochelarii de soare si asezandu-ma pe marginea piscinei.M-am intins pe asflatul cald,punandu-mi ochii de la soare si rasfatandu-mi corpul cu razale ca de foc.Stateam cu picioarele in apa dand usor din ele zambind incet.Mi-am deschis ochii privind in jur,era pustiu nimeni nu mai era pe acolo in afara de mine. ,,Ce plictiseala"ma gandesc ridicandu-ma in coate si privind cerul ganditoare. | |
|
I`m Lucifer <3
| Subiect: Re: Sunny day Sam Ian 01, 2011 3:50 pm | |
| Deodata sau auzit sunetul slapilor in contact cu gresia . Niciodata nu am stiut de ce , dar zgomotul acesta ma incanta . Am intrat in dus si am simtit cum stropii fierbinti de apa se preling pe corpul meu . Mi`am luat prosopul si m`am idreptat spre piscina . Am zarit o fata care statea pe marginea piscinii , in rest , era pustiu . Nu cred ca o cunosteam . Nu aveam de unde . Mi`am aruncat prosopul pe un sezlong si mi`am lasat slapii langa el . Aveam un costum de baie deux-pieces , in dungi roz si albe . Am simtit rece sub picioare , era bine , ma mai racoream si eu pe caldura aia . M`am asezat aproape de fata si am privit`o . Desi nu stiam mai pe nimeni aici , ea imi era cunoscuta . Hey ! i`am spus zambitoare , dar inca oarecum preocupata . cine era oare ? | |
|