| Silenzio totale . | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
David Lee
| Subiect: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 1:35 pm | |
| Statea ascuns printre tufisuri , incercand sa faca niste poze unor pasari ce zburau deasupra cascadei , sau care stateau pe stanci . Se chinuia sa faca miscari mici si lente, ca sa nu le sperie . Tot invartea aparatul pentru ca nu stia in care pozitie ar fi iesit cel mai bine . S-a sucit el vre-o cinci minute si cand incerca sa faca prima poza , jumatate din pasari se speriasera si-si luasera zborul , pentru ca acesta uitase sa scoala blitul . Si-a pus o mana pe frunte , uituc mai era . A asteptat ceva timp , pana sa se intoarca toate pasarile , si incerca din nou , dar de data asta fara blit bineinteles . Facuse niste poze destul de reusite , dar normal ca nu se multumea nu mai cu atat . | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 1:43 pm | |
| Mergeam incet printre copaci. Nu mi se auzeau pasii. Vroiam sa ajung undeva unde ma puteam relaxa. Telefonul il aveam pe silentios ca sa nu stiu daca ma suan cineva. Vroiam liniste si departe de copii indebuniti dupa mine. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 1:50 pm | |
| Acesta continua sa faca poze din diferite ipostaze , ghinionul lui fu cand fusese intepat la mana stanga , aproape de cot , de ceva.. poate o crenguta , sau o spina . Ii scapase printre buze un "auch!" mai mult soptit , ca sa nu deranjeze animalele . Ii daduse un pic sangele , dar nimic grav sau care sa-i acorde prea multa importanta . Se intepa.. asta e ! Lasa aparatul jos pentru cateva clipe si cauta ceva de folos cu care sa-si opreasca mica sangerare , nu ca ar fi fost prea deranjanta , dar ustura putin . | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 1:58 pm | |
| Continuam sa merg intr-un ritm silentios cum imi placea dealtfel. Am vazut o silueta intr-un tufis din apropriere. Am mers incet. Cand am vrut sa spun ceva am vazut aparatul si apoi am auzit ciripitul pasarilor pe care ... baiatul le poza. Am privit dar nu am spus nimic. Nu vroiam sa il sperii pe baiat si sa plece pasarile ca era vina mea. Am ramas pentru putin timp pe ganduri. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 2:06 pm | |
| Dupa ce a gasit un servetel in buzunarul pantalonilor si si-a oprit sangerarea , a observat ca pasarile erau din ce in ce mai putine . Baiatul le-o fi speriat asa mult ? Oricum nu rata ocazia si facuse foarte multe poze , dar mai mult in graba , stia ca nu era bine dar ii era frica ca nu cumva si cele ramase sa-si ia zborul . Dupa ce terminase , facuse cele necesare doar , iesi din tufisuri , nepasandu-i daca plecau sau nu pasarile . | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 2:09 pm | |
| Am privit cum vrea sa plece dar am vazut unde plecasera pasarile. Speram sa nu se sperie de ceea ce urmam sa ii fac. L-am tras pe baiat inapoi de mana aratandu-i putin mai incolo de cele pe care le poza el, cum se stransesera mai multe. "Parca era sezonul imperecherilor ..." imi spun in gand. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 2:15 pm | |
| S-a scuturat de frunzele care ramasesera pe hainele lui din tufise . Cand o vazu pe fata ramasese uimit si nu reusea sa inteleaga ce vroia sa-i arate . Cand vazu pasarile se lumina la fata si zambi . Mersi . ii spuse mai mult soptit . Dar am terminat oricum cu pozatul . | |
|
| |
Emi Suzuki
| Subiect: Re: Silenzio totale . Vin Dec 31, 2010 2:21 pm | |
| -Pai ... cu placere, spuse dand din umeri inca vorbin incet. Scuze daca te-am speriat, spuse aceasta zambind usor stanjenita de situatie. Eu ... te las, spuse aceasta vrand sa plece pana nu provoca niste stricaiuni. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Silenzio totale . | |
| |
|
| |
| Silenzio totale . | |
|