Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Balaceala si mai mult ...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Emi Suzuki

Emi Suzuki

Data de înscriere : 30/12/2010

Balaceala si mai mult ... Empty
MesajSubiect: Balaceala si mai mult ...   Balaceala si mai mult ... Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:17 pm

M-am asezat pe sezlong cu un pahar de suc in mana. Am pus paharul langa sezlong si am inceput sa citesc o revista, nu inainte de a-mi da jos rochita neagra, ramandand intr-un costum de baie format din doua piese de aceiasi culoare cu rochita si doi trandafiri.
Sus In jos
Mika

Mika

Data de înscriere : 02/01/2011
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Balaceala si mai mult ...   Balaceala si mai mult ... Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 12:52 pm

Cu cativa pasi marunti si un mic zambet in varful buzelor roscata se plimba cu grija pe marginea bazinului, cu mainile intinse in lateral precum un copil mic ce incerca sa-si tina echilibrul. Era acum imbracata intr-un cosum de baie galben cu imprimeuri negru sub forma unor fluturi.
Sus In jos
Emi Suzuki

Emi Suzuki

Data de înscriere : 30/12/2010

MesajSubiect: Re: Balaceala si mai mult ...   Balaceala si mai mult ... Icon_minitimeMar Ian 04, 2011 8:12 pm

Dadeam paginile revistei pe care le citeam. Imi gasisem si mie poza pe acolo. Era un interviu pe care il dausdesm cu cateva zile inainte. Era un titlu care imi pusese capac.
"Frumoasa si talentata Emi Suzuki ne ofera cateva cuvinte despre cariera ei" citesc in gand titlul. "Ce frumoasa si talentata? Eu nu sunt asa ... " imi spun in minte deoarece mereu ma marginalizam.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Balaceala si mai mult ...   Balaceala si mai mult ... Icon_minitime

Sus In jos

Balaceala si mai mult ...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Munchen. :: Piscina.-
Mergi direct la: