Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Katsuro Tetsuya

Katsuro Tetsuya

Data de înscriere : 29/12/2010

On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Empty
MesajSubiect: On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)   On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 10:36 pm

Era luni dimineata , in jur de ora opt , mie imi era somn ca naiba si aproape adormisem in taxi , dar iubitul meu m-a inghiontit cand am ajuns , trezindu-ma la realitate si am coborat lenes din automobil , indreptandu-ne spre aeroport , ajunsi acolo m-am asezat pe primul scaun liber pe care l-am vazut desi avionul nostru decola in zece minute.
-Uhm...am mormait pe acolo intinzandu-ma. Kim , iubire , eu mor de somn , de ce trebuie sa zburam atat de devreme?m-am plans eu frecandu-mi ochii cu mainile. Azi trebuia sa mergem in vacanta in Hawai , oricat as fi vrut sa ajung acolo si sa ne "relaxam" , totusi somnul meu era somnul meu , nu puteam face oricum ce aveam chef daca eram obosit. Mi-am deschis ochii mai bine , aerul rece ma trezea cat de cat , trebuia sa ma trezesc pana la urma neh?
-Ah fuck , am uitat , am replicat eu in timp ce-l prind pe baiat de mana si-l trag spre mine , lipindu-mi buzele de ale sale , dandu-i un sarut scurt si eliberandu-l dupa, nu voiam sa se holbeze lumea prea mult ca nah filmele sunt pe bani , nu pe gratis.
-Deci , da , noapte buna , pardon , voiam sa spun buna dimineata!
Sus In jos
Kim

Kim

MesajSubiect: Re: On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)   On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 10:47 pm

Mai nerabdator de fel, pe drum nici ca putea adormi, fata de baiat si admira peisajele fugitive de pe fereastra. In sfarsit masina oprise si il ghionti pe baiat ca sa se trezeasca.
Coborase si el din automobil si merse mai energic decat celalalt pana la locul de asteptare.
- Haide! spuse baiatul entuziasmat, numai nu tropaia acolo.
- Avionu nostru decoleaza in 10 minute! incerca el sa il mai revigoreze dar se simti tras catre baiat, caci uitase sarutul de buna dimineata.
Se inrosi, uitandu-se pentru o clipa in jur, ca sa se asigure ca nu vazuse nimeni si respira usor, chiar era in siguranta.
- Somnorosule... avionu nu asteapta pe oamenii deabia treziti. Eu ti-am zis sa te culci aseara mai devreme, da' vezi daca tu te-ai pus sa vezi filmele alea, de care nici nu te mai intreb ce gen erau, acum pici de somn. Sa stii ca nu te culeg de pe drum.
Auzi un clincet, cum ca se anuntase plecarea unui avion si il trase el pe baiat de mana.
- Trebuie sa fim mai repede pe peron! spuse tanarul si numai nu dadu sa fuga pana acolo.
Sus In jos
Katsuro Tetsuya

Katsuro Tetsuya

MesajSubiect: Re: On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)   On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 11:28 pm

Ma uitam uimit la tanar , era atat de energic la ora aia atat de matinala , eu tot ce doream in momentul ala era o perna moale pe care sa dorm. Am zambit pervers , lingandu-mi buzele dupa scurtul sarut , amuzat de reactia brunetului ce se temea sa nu fie vazut.
Vorbea atat de repede , incat pierdusem de ceva vreme sirul cuvintelor , auzisem ceva de filme si am facut o oarecare legatura cu ceea ce facusem eu toata noaptea precedenta , ma culcasem pe la patru deh. Cand aproape atipisem pe acolo cu capul sprijinit pe umar , ma simt brusc tras in sus de m-am si speriat , cand m-am dezmeticit nu mai stateam pe locul confortabil ci aveam mana intr-a iubitului meu care ma tara spre avion , l-am urmat in tacere , nu ca as fi putut lega vreo propozitie in momentul ala , ajungand in cele din urma, intrand la clasa I si ocupandu-ne locurile , nu erau foarte multe persoane la aceasta .
Mi-am pus mana pe piciorul lui , miscand-o in sus si in jos , in timp ce ma asezam mai confortabil pentru a trage un pui de somn , avand insa grija ca mana mea sa ramana acolo , in scurt timp am adormit.
Sus In jos
Kim

Kim

MesajSubiect: Re: On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)   On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 11:45 pm

Cand intrara cei doi in avion, baiatul il studie din toate unghiurile, apoi trecu pe scaunul din clasa I, simtind mana baiatului cum se puse peste piciorul sau si cand isi dadu privirea catre iubitul sau, acesta adormise imediat.
- Aish.. tu ai sa dormi tot drumul? vorbi baiatul, foarte incet, ca sa nu-l trezeasca, desi nu stia cate sanse ar fi avut sa o faca, din cauza ca atunci cand adormise prietenul sau, durmea asa adanc, incat puteai taia cu drujba.
Se uita la scaunul din fata, punandu-si talpa de la piciorul liber pe el, apoi isi trecu privirea catre fereastra, fiind si mai nerabdator ca avionul sa decoleze.
- "Daca acuma sunt asa... ma intreb cum fac cand o sa ajungem?!"
Se lasa putin mai pe spate, ducandu-si scaunul doar cu cativa centimetrii mai inapoi, pentru a-si putea tine mai bine capul, oricum nu avea puterea sa darame intreg scaunul ci doar partea de sus.
Isi intoarse privirea inapoi in avion, continuandu-si analiza, nota, in minte, toate partile unuia, pacat ca nu avea si un fel de explicator, l-ar fi inebunit la cate intrebari avea in minte.
Sus In jos
Katsuro Tetsuya

Katsuro Tetsuya

MesajSubiect: Re: On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)   On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 3:55 pm

Peste o ora

Imediat ce am ajuns in avion atipisem , eram obosit deh , asta era adevarul , am auzit insa un fel de soapte legate de faptul ca dormeam , probabil iubitului meu nu-i convenea sa ramana singur , dar in curand totul fu acoperit de liniste , nici macar decolarea nu am simtit-o.
Nu stiam cat timp trecuse de cand pasisem eu prin lumea viselor dar m-am trezit in cele din urma , deoarece nu abordasem o pozitie prea buna si cam amortisem pe scaunul ala , mi-am deschis lent ochii , privindu-l pe Kim , se parea ca si el adormise intre timp , hehe ce dragut era , dar nu ma puteam abtine oricum , asa ca mi-am lasat un zambet pervers sa-mi apara in coltul gurii , in timp ce mi-am mutat mana ce inca era pe piciorul sau mai sus , trecandu-mi usor degetele peste zona sa sensibila si tachinand-o putin , apoi am inceput miscari mai puternice , masand-o cu intreaga mana. Mi-am apropiat chipul de urechea sa , lingandu-l in spatele ei , apoi am urcat pe lob , muscandu-l usor la inceput apoi mai pronuntat, reusind chiar si sa-mi strecor limba in interior miscand-o violent , oferindu-i o senzatie umeda mai intensa. Am lasat apoi umezeala sa-i coboare pe gat , sugandu-i pielea fina si lasandu-mi semnatura pe acolo.
-Uhm , iubire , dormi?am intrebat apoi pe un ton dulce si inocent , curios daca voi primi un raspuns , lipindu-mi din nou buzele de gatul sau si aplicandu-i saruturi scurte.

Ultima editare efectuata de catre Katsuro Tetsuya in Sam Ian 01, 2011 7:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Kim

Kim

MesajSubiect: Re: On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)   On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Icon_minitimeSam Ian 01, 2011 5:32 pm

In cele din urme obosise din analiza sa si simti cum ochii il tradara si pe el, pana ce se lipira unul de altul. Desi nu se foise deloc, simti, prin somn atingerile baiatului, desi i se pareau la inceput un vis.
Deja, cand le simti pe celelalte, incepu sa vibreze in corp, fara a realiza, desfacandu-si pentru o secunda ochii cand acesta il musca de lobul urechii si il observa pe baiat la gatul sau, lucru ce-l facu sa scoata un suspin incet, iar apoi isi inchise ochii inapoi.
- Hmm... credeam ca nu te mai trezesti...! vorbi el, foarte incet, dar nu dadea semne ca dorea sa deschida ochii, caci credea ca viseaza.
- Eu? Cred ca da dorm...! isi aminti, in final ca avea si un raspuns de dat prietenului sau, dar cand dadu sa-si schimbe pozitia, ii simti mana de jos, lucru ce-l facu sa isi muste incet buza, din cauza placerii si sa-si intredeschida, din nou, ochii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)   On the way to Hawai...(ya-ha!baby!) Icon_minitime

Sus In jos

On the way to Hawai...(ya-ha!baby!)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Munchen. :: Aeroport.-
Mergi direct la: