| Apparentemente sconosciuto... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... Vin Dec 31, 2010 12:14 am | |
| Îşi puse şi ea într-un final centura de siguranţă şi se gândi cum să îi explice. Stau în cartierul rezidenţial al academiei. Ăă... după oraş se face o pădure , mai departe de lac. replică aceasta încercând să răspundă | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... Vin Dec 31, 2010 12:19 am | |
| Se uita putin nedumerit la ea , gandindu- se la ce spusese . Apoi se lumina la fata , dand din cap . Ah , am inteles . stia strada, asa ca o lua la drum . Nu se astepta ca strazile sa fie asa goale , era pustiu , ca intr-un film horror , mai lipsea fantoma sau cadavrul . Siii.. mai spune-mi ceva despre tine . | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... Vin Dec 31, 2010 12:43 am | |
| Uhm , păi sunt pasionată de chitării , cânt la orice gen de chitară. Sunt un viitor tattoo artist. am şaptişpe ani , sunt franţuzoaică... nu prea ştiu ce aş putea spune. dădu din umeri întreabă-mă tu. orice , orice , chiar nu mă supăr. mormăi aceasta. Era o fire deschisă la orice subiect , abordat chiar şi de un necunoscut. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... Vin Dec 31, 2010 12:58 am | |
| O asculta cu atentie pe fata , dar fiind totusi atent si la drum . Era adevarat... observasem si inainte micul accent francez , dar nu bagasem de seama , acum stiam exact ca era frantuzoaica . Deh.. 17 ani zici ? chicoti . Oricum interesant , nu stiu ce te-as mai putea intreba . imi ciufulesc cu o mana parul . | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... Vin Dec 31, 2010 1:06 am | |
| Da în curând , voi avea şi eu optişpe ani , şi pot să conduc maşina vieţii mele! exclamă fericită de ceea ce spusese , ştiind că părinţii ei aveau să îi trimită o parte din bani , pe lângă care ea va adăuga economiile strânse pentru maşină şi îşi va lua aceea maşinărie pe care o dorea atât de mult. | |
|
| |
David Lee
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... Vin Dec 31, 2010 11:26 am | |
| Frumos . spusese acesta incet , fiind fericit pentru ea . Privi tot inainte , si observa ca se apropiau de padurea de care spunea fata . Dar frana usor , incercand sa vada intrarea . Se poate intra cu masina aici ? o intreba . | |
|
| |
Tonia Syntethic
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... Vin Dec 31, 2010 2:58 pm | |
| Da , sigur , este stradă. murmură aceasta arătând cu degetul , chiar dacă nu era frumos , spre o strădă uşor depărtată la stânga. Mă pot duce şi pe jos , nu-i problemă , doar să nu te deranjez pe tine. şopti aceasta pe un ton patetic şi uşor stânjenită. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Apparentemente sconosciuto... | |
| |
|
| |
| Apparentemente sconosciuto... | |
|