Munchen
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Apparentemente sconosciuto...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

Data de înscriere : 29/12/2010

Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:14 am

Îşi puse şi ea într-un final centura de siguranţă şi se gândi cum să îi explice.
Stau în cartierul rezidenţial al academiei. Ăă... după oraş se face o pădure , mai departe de lac. replică aceasta încercând să răspundă
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:19 am

Se uita putin nedumerit la ea , gandindu- se la ce spusese . Apoi se lumina la fata , dand din cap .
Ah , am inteles . stia strada, asa ca o lua la drum .
Nu se astepta ca strazile sa fie asa goale , era pustiu , ca intr-un film horror , mai lipsea fantoma sau cadavrul .
Siii.. mai spune-mi ceva despre tine .
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:43 am

Uhm , păi sunt pasionată de chitării , cânt la orice gen de chitară. Sunt un viitor tattoo artist. am şaptişpe ani , sunt franţuzoaică... nu prea ştiu ce aş putea spune. dădu din umeri întreabă-mă tu. orice , orice , chiar nu mă supăr. mormăi aceasta.
Era o fire deschisă la orice subiect , abordat chiar şi de un necunoscut.
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 12:58 am

O asculta cu atentie pe fata , dar fiind totusi atent si la drum . Era adevarat... observasem si inainte micul accent francez , dar nu bagasem de seama , acum stiam exact ca era frantuzoaica .
Deh.. 17 ani zici ? chicoti . Oricum interesant , nu stiu ce te-as mai putea intreba . imi ciufulesc cu o mana parul .
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 1:06 am

Da în curând , voi avea şi eu optişpe ani , şi pot să conduc maşina vieţii mele! exclamă fericită de ceea ce spusese , ştiind că părinţii ei aveau să îi trimită o parte din bani , pe lângă care ea va adăuga economiile strânse pentru maşină şi îşi va lua aceea maşinărie pe care o dorea atât de mult.
Sus In jos
David Lee

David Lee

MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 11:26 am

Frumos . spusese acesta incet , fiind fericit pentru ea .
Privi tot inainte , si observa ca se apropiau de padurea de care spunea fata . Dar frana usor , incercand sa vada intrarea .
Se poate intra cu masina aici ? o intreba .
Sus In jos
Tonia Syntethic

Tonia Syntethic

MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 2:58 pm

Da , sigur , este stradă. murmură aceasta arătând cu degetul , chiar dacă nu era frumos , spre o strădă uşor depărtată la stânga.
Mă pot duce şi pe jos , nu-i problemă , doar să nu te deranjez pe tine. şopti aceasta pe un ton patetic şi uşor stânjenită.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Apparentemente sconosciuto...   Apparentemente sconosciuto... - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Apparentemente sconosciuto...
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Munchen :: Munchen. :: Clubul.-
Mergi direct la: